Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: herkes şikayetçi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
neden herkes şikayetçi kime sorsam alma hemen hata veriyo çok sorun var illallah diyolar neden acaba almaktan vazgeçmedim ama şüphelerim var
dR.hN Wrote:neden herkes şikayetçi kime sorsam alma hemen hata veriyo çok sorun var illallah diyolar neden acaba almaktan vazgeçmedim ama şüphelerim var
Genelde sorun tuş takımına alışamamaktan yada pilin az gitmesinden kaynaklanıyoır.
Tuşa ben 1 haftada alıştım yani bence büyük sorun değil. Pil süresine gelince insanlar pil süresini diğer smartphone larla kıyaslamak yerine eski telefonlarla kıysalıyorlar. Oysa Smart Phone ların bataryası Nokia veya siemens veya ericcsson farketmez her zaman daha az dayanır. ki
sx1 2 gün dayanıyor bu bence avarajın üstünde bir zaman. Ayrıca internetde geziniyorsan görürsün hangi telefonda böyle dayanışma varWink
dR.hN Wrote:neden herkes şikayetçi kime sorsam alma hemen hata veriyo çok sorun var illallah diyolar neden acaba almaktan vazgeçmedim ama şüphelerim var
Sx 1 kötü diyenler hayatları nokıa gibi basit bir telefonla klişeleşmiş insanlardır. insanimız herşeyin basidini aradıkları için zora gelmiyorlar....ayrıca Sx1 kullanmak bir ayrıcalıktır.....ilk bata sx 1 e yabancılk cekebilrsin ama bir alıştın mı aşık olursun
hem çok hızlı hemde az hata veren bir telefondur :confused: ADAM GİBİ KULLANMASINI BİLENE :confused: Sen sx1 i al gerekli desteği forumdaki (dahi )arkadaşlar ve ben yardımcı oluruz....... Wink SX 1 Wink
akrepkral Wrote:Sx 1 kötü diyenler hayatları nokıa gibi basit bir telefonla klişeleşmiş insanlardır. insanimız herşeyin basidini aradıkları için zora gelmiyorlar....ayrıca Sx1 kullanmak bir ayrıcalıktır.....ilk bata sx 1 e yabancılk cekebilrsin ama bir alıştın mı aşık olursun
hem çok hızlı hemde az hata veren bir telefondur :confused: ADAM GİBİ KULLANMASINI BİLENE :confused: Sen sx1 i al gerekli desteği forumdaki (dahi )arkadaşlar ve ben yardımcı oluruz....... Wink SX 1 Wink

sx1 telefon değil bir bilgisayardır yani çalışma sistemi aynı windows kilitlenme sorununa gelince yanlış veya uumsuz program yüklemeden sorunlar çıkar. en kötü ihtimalle rehber, resim, maillerinizi mmc ye kopyalayıp. herhangi bir çökme ve açılmama durumunda format at tekrar sıfır olarak devam et. ben 4 defa falan format attım sorun yok harika telefon
nurani fw 15 yükledikten sonra telefon avarttı 3-4 güne kadar çıktı arada oyun mp3 filan sabaha kadar açık konuşma az ama bu aralar yani pilde sorun değil artık bana göre
Nuraninin fwsinin şarja bi katkısı yok. Ayrıca Sx1 in snn sölediğin şekilde 3-4 gün gitmesi imkansız sölediğn şekilde 2 gün oyun fazlaysa 1 gün... Lütfen gerçekçi bilgiler wer...

Nu_NRG Wrote:nurani fw 15 yükledikten sonra telefon avarttı 3-4 güne kadar çıktı arada oyun mp3 filan sabaha kadar açık konuşma az ama bu aralar yani pilde sorun değil artık bana göre
veriyim 1 hafta takıl hocam Wink
SX1 siemensin en harika telefonu ...piyasadaki fiyat performans oranı en iyi telefon..bakın nokia gibi zonta telefonlara alışan bazı zontalar sx1 gibi zeki insanlara hitap eden çağı yakalamak isteyen yenilikçilerin telefonudur.yani öyle sıradan bir telefon değil...sx1 alan pişman olmaz...iyi düşünürse tabiSmile)
harika bir telefon ama bu benim ilk symbian lı telefonum olduğu için iki kere sorun cıkardı ama allaha cok sukur düzeltiliyor fiyat performans Wink Wink Wink Wink Wink Wink

daha bir laf yok ayrıca bence 6600 dan cok daha klas(sx1 carbon black)

tus takımına alısmam benim sadece 2 gunumu aldı ama 2 gun ıcınde telefonu 4 kere sarj ettim biraz fazla yerini kurcaladım bilmiyorum belki yanlıs tır ama mmc kart almadan telefona cok emin olmadıkca resim waw falan atma virüs varsa deliriyor mmc kartta ise format atınca geciyor(ben oyle biliyorum yanlıs değildir heralde)

carbon black ile mavisi arasındaki tek fark contrast ta bazen gozun anlamıyor siyahın goruntusunu daha koyu goruyosun(denedik arkadasla aynı gun aldık da :haha: ) ama dikkatli bakınca hic bir fark yok

alıcaksan kos al durma
herkes şikayetçi diyorsun ama şikyetçi olnlar sx1 kullanmayanlar.sorunlu telefon olsa bu kadar kişi kullanır mı?ayrıca kullanmak için potansiyel gerekiyor.zeka sınırı biraz az olan insanlara göre kesinlikle değil....klas bir makina bence,ayrıca hem mavi hem de siyah kullanıyorum yani 2 adet bi sorun yaşamadım daha
Sx1 kullanmak... Ayrıcalıktır...
Ben alalı 1 hafta oldu önceleri senin gibi düşüncelerim vardı ama aldım iyikide almışım. forumda bunca insan yardımcı oluyor.buradaa öğrendiklerimle ben kendim evde yazıl yükleye biliyorum. ayrıza sx 1 kullnmak ayrıcalıktır , kimseyi kümsemek istemem sokaktaki 10 yasındaki çocukta bile nokia var .
benim arkadaşın nokiası var iki teli yan yana koydum fark kendini belli ediyor ses.radyo bir kere diğer telefona 100 basar.ayrıca 6600 kullanan arkadaş bile benim tele hayran daha ne diyeyim kullandıkça çok seviyorsun bu teli.al derim
BAY Wrote:Ben alalı 1 hafta oldu önceleri senin gibi düşüncelerim vardı ama aldım iyikide almışım. forumda bunca insan yardımcı oluyor.buradaa öğrendiklerimle ben kendim evde yazıl yükleye biliyorum. ayrıza sx 1 kullnmak ayrıcalıktır , kimseyi kümsemek istemem sokaktaki 10 yasındaki çocukta bile nokia var .
benim arkadaşın nokiası var iki teli yan yana koydum fark kendini belli ediyor ses.radyo bir kere diğer telefona 100 basar.ayrıca 6600 kullanan arkadaş bile benim tele hayran daha ne diyeyim kullandıkça çok seviyorsun bu teli.al derim

ewt 6600 ı olanların bu tele hayran oldukları bir gerçek, ben de hala sattığıma bin pişmanım

onu dienler sx1 kullanmayı bilmeyenler bence daha iyisi yok
her insanin gittigi yol sadece tek duzeliktir.sx1 insanlarin kafasina yatmiyor cunku onlarin amaci sadece telefon fonksiyonu.adama stereo ses,stereo radyo 6600 dan hizli işlemci,usb olanagi diyosun,cogu kişi anlamiyo.bence sx1 sevgilin olacak kacirma!!!realising the fact is just so easy
her insanin gittigi yol sadece tek duzeliktir.sx1 insanlarin kafasina yatmiyor cunku onlarin amaci sadece telefon fonksiyonu.adama stereo ses,stereo radyo 6600 dan hizli işlemci,usb olanagi diyosun,cogu kişi anlamiyo.bence sx1 sevgilin olacak kacirma!!!realising the fact is just so easy
Sx1 i sorunlu bi tel değil aslında sadece kullanmasını bilmiyenler yüzünden öyle bi düşünce var herkeste aslında bilseler sx1 in güzelliğini başka telefona bakmazlar ama... Sx1 i bi mücevher gibi sen ona iyi bakarsan oda sana bütün güzelliği ile cevap veriyor...
sx1 number onee cok seviyorum.. bu sitede müthişşş
eyloman Wrote:SX1 siemensin en harika telefonu ...

Dızzzzt Yanlış Yanlış Yanlış ŞÖYLE OLACAK

SX1 Dünyanın en harika telefonu Wink
öncelikle herkese selam ve böyle bir web sitesi çalışması ile hizmet verdiğinizden dolayı hepinize teşekkürü borç bilirim ben aranıza yeni katıldım ve gerçekten burada bir kerdeşilik bir yardımlaşma ve dayanışma var ben daha öncesinde devamlı nokia kullanırdım taaaa ki siemens ile tanışana kadar ilk telefonum c45 idi ondan sonra gerçekten siemens manyağı oldum yaklaşık 6 aydırda sx1 i kullanıyorum şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım ve şunu belirtmek isterim ki sx1 cihazına telefon demek sanki sx1 e hakaret ediliyormuş gibi geliyor ona alıştın mı asla bırakamıyorsun ve gerçekten arkadaşların dediği gibi sx1 kullanmak bir ayrıcalık kafası basmayan insanlar zaten kullanamadığı için güneşi balçıkla sıvamaya kalkar.Hepinize çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Reference URL's