Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: nurani den son haberler
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
fw 16 çıkıyor arkadaşlar dün nurani ile görüştüm okullar açıldıktan 2 ay sonra fw 16 elinizde ama üzülerek söylüyorum unoffical arkadaşlar fw 16 nın özellikleri şunlar:
tema olarak sendox telefonlarının temaları
veya nokia....
symbian 7.0 olmaz diyenler bak buraya 7.0 geliyor fw16 tıda
skin destegi
kontras arttırımı
telefonda yeni özellikler
n gage rom u ile 6600 rom ları birleşecek
böylece 6600 temaları biriktirip n gage oyunlarını rahatlıkla oynayacağız
ses olayı yok bu fw de müjde
daha olursa görüşecem yazarımmmmm...............sorunuz olursa sorabilirim kendinize iyi bakın Big Grin Big Grin Big Grin
cihat_nurogl Wrote:fw 16 çıkıyor arkadaşlar dün nurani ile görüştüm okullar açıldıktan 2 ay sonra fw 16 elinizde ama üzülerek söylüyorum unoffical arkadaşlar fw 16 nın özellikleri şunlar:
veya nokia....
skin destegi
kontras arttırımı
daha olursa görüşecem yazarımmmmm...............sorunuz olursa sorabilirim kendinize iyi bakın Big Grin Big Grin Big Grin
Dediklerin olsa ne iyi olur ama fw16 yılan hikayesine döndü, hep umut veren ama asla çıkmayan bir milli piyango bileti gibi
ya kardes sanki biraz abartmıssın bende konusuyorum surekli nurani ile ama bana hic boyle seyler soylemedi ben ozellikle sendo olayını sordum yok bende sendo flashı yok dedi.

sanki biraz sallamıssın gibi geldi bana
abi görüştügünde cihatla bunları konuştunmu dermisin lütfen hiçbir zaman sallamasyon haber yazmam ben lütfen kibar ol...... blink blink blink
Lobo Wrote:Dediklerin olsa ne iyi olur ama fw16 yılan hikayesine döndü, hep umut veren ama asla çıkmayan bir milli piyango bileti gibi

olacak abicim hepsi olacak 2 ay daha bekle azkaldı kardeşim ha gayret..... Wink Wink Wink
insallah bizde isteriz ama :confused:
marvell Wrote:insallah bizde isteriz ama :confused:
bakacağız arkadaşım nurani ile bu gün görüşelim yarın bişeyler yazarım bizde isteriz............. Smile Smile Smile
Arkadaşlar konu bulamadık ne geyik yapmışsınız. Olursa ii olur olmazsa canımız sağolsun der geçeriz. Nurani'nin hep niyet
vardıda bakalım gerçekleşebilecekmi. Birde E ye kurulan sürümler zaten mevcut bildiğim kadarıyla. Artısı olursa tercih edilebilir.
Lobo Wrote:Arkadaşlar konu bulamadık ne geyik yapmışsınız. Olursa ii olur olmazsa canımız sağolsun der geçeriz. Nurani'nin hep niyet
vardıda bakalım gerçekleşebilecekmi. Birde E ye kurulan sürümler zaten mevcut bildiğim kadarıyla. Artısı olursa tercih edilebilir.
arkadaşım işleri e üzerine almıyor rom larını birleştiriyor yani z ,e bitti z de sıra özelliğiyle oynanacak telefonun yani telefon siemens ten çıkıyor nokia gibi kullanacan arkadaşım telefonunu........tabi olursa..............6600 teması ngage oyunları.......anlata biliyormuyum.........SAYGILAR Wink Wink Wink
ya arkadaşlar şu sınırsız video olayını nezaman nasıl halledicez. valla meslek değiştirticeksiniz bana programcı olucam. birisi el atsın artık bu olaya. fotoğraf kalitesinde sınırsız video çekmek istiyoruz artık.
mclarensx2 Wrote:ya arkadaşlar şu sınırsız video olayını nezaman nasıl halledicez. valla meslek değiştirticeksiniz bana programcı olucam. birisi el atsın artık bu olaya. fotoğraf kalitesinde sınırsız video çekmek istiyoruz artık.

abi sınırsız videoya bişey yapabilirler ama çekim kalitesi olamaz çünkü telin hem sensörü hemde lensiyle alakalı bi problem değiştirilemez yani ama bu yazılımla sınırsız olacakmışş......nurani öyle dedi....SAYGILAR Wink Wink Wink
Arkadaşlar Mclaren Açilişi Pacth I Lazim Varsa Bana Verebilirmi Sxp Olacak Dosya Acil Lazimmmmmmmmmm........... Smile Smile Smile Smile
cihat arkadaşım sor bakalım nuraniye bunda ses patch olacakmı? BEN OLMASINA KARŞIYIM. çünkü benim sx1 3 defa bu patch ten dolayı patladı. Big Grin ama iiyi bi tarafı da oldu .3 defa patladığı için değişim istedim serwisten 1 hafta sora tel sıfır olarak kutusunda aldım.. ama artık istemiyoum: yeni FW de olmasın . isteyen kendi yapsın. yada hem ses patcli hemde ses patchsis 2 Fw çıkarılabilir..
saygılar.. ii çalışmlar....
gkoylu Wrote:cihat arkadaşım sor bakalım nuraniye bunda ses patch olacakmı? BEN OLMASINA KARŞIYIM. çünkü benim sx1 3 defa bu patch ten dolayı patladı. Big Grin ama iiyi bi tarafı da oldu .3 defa patladığı için değişim istedim serwisten 1 hafta sora tel sıfır olarak kutusunda aldım.. ama artık istemiyoum: yeni FW de olmasın . isteyen kendi yapsın. yada hem ses patcli hemde ses patchsis 2 Fw çıkarılabilir..
saygılar.. ii çalışmlar....
kardeş ses packinde yok bu fwde herşey normal olacak kafanı yorma kardeşim Wink Wink Wink
eywallah cihar kardeşim şu okullar açılmadan olur da .... benim son senem lisede artık.. Big Grin üni öss filan...

kolay gelsin....
Merhaba;
Arkadaşlar benim sx1 öldüü unlock code istiyor ben izmirdeyim maille veya tel ile destek verebilecek arkadaş varmı şimdiden teşekkür ederim
tazymazy35 Wrote:Merhaba;
Arkadaşlar benim sx1 öldüü unlock code istiyor ben izmirdeyim maille veya tel ile destek verebilecek arkadaş varmı şimdiden teşekkür ederim
vallaha hemen garantiye ver başka yolun yok çünkü kardeşim....................... Wink Wink Wink
gkoylu Wrote:eywallah cihar kardeşim şu okullar açılmadan olur da .... benim son senem lisede artık.. Big Grin üni öss filan...

kolay gelsin....
sağol kardeşim benimde son sene şu fw16 bi sürseydik hayırlısıyla ama açıldıktan sonra 2 ay daha bekle KARDEŞİM..................... Wink Wink Wink
cihat_nurogl Wrote:fw 16 çıkıyor arkadaşlar dün nurani ile görüştüm okullar açıldıktan 2 ay sonra fw 16 elinizde ama üzülerek söylüyorum unoffical arkadaşlar fw 16 nın özellikleri şunlar:
veya nokia....
skin destegi
kontras arttırımı
daha olursa görüşecem yazarımmmmm...............sorunuz olursa sorabilirim kendinize iyi bakın Big Grin  Big Grin  Big Grin

bakıyorum...
3310 Wrote:
veya nokia....
skin destegi
kontras arttırımı

bakıyorum...

+1 Big Grin)))
gerçekten böyle birşey varsa çok iyi olur.. nuraniden cevap bekliyorum..
yalan olan bi fw herkezin emeğine saygı duyarım ama sx1 in symbian 7 yi yürütmesi teknik olarak imkansız gibi duruyor
mclarensx2 Wrote:ya arkadaşlar şu sınırsız video olayını nezaman nasıl halledicez. valla meslek değiştirticeksiniz bana programcı olucam. birisi el atsın artık bu olaya. fotoğraf kalitesinde sınırsız video çekmek istiyoruz artık.

Sınırsız video çekimi cmert in fw da var zaten.

kamera > seçenekler > settings > advanced settings > Max file size : ın üstünü tıkla. maximum clip size may be too large to send via mms! continue uyarısına evet de.
reccord settings den clip store u memory card yap

hafıza kartını doldurana kadar çekim yapıyor Wink
HiJacker Wrote:

Sınırsız video çekimi cmert in fw da var zaten.

kamera > seçenekler > settings > advanced settings > Max file size : ın üstünü tıkla. maximum clip size may be too large to send via mms! continue uyarısına evet de.
reccord settings den clip store u memory card yap

hafıza kartını doldurana kadar çekim yapıyor Wink

en fazla 3 dakika 42 saniye yapar. sınırsız değil.
hmm Big Grin neyse yaa oda yeter Big Grin
Pages: 1 2
Reference URL's