fw 16 çıkıyor arkadaşlar dün nurani ile görüştüm okullar açıldıktan 2 ay sonra fw 16 elinizde ama üzülerek söylüyorum unoffical arkadaşlar fw 16 nın özellikleri şunlar:
tema olarak sendox telefonlarının temaları
veya nokia....
symbian 7.0 olmaz diyenler bak buraya 7.0 geliyor fw16 tıda
skin destegi
kontras arttırımı
telefonda yeni özellikler
n gage rom u ile 6600 rom ları birleşecek
böylece 6600 temaları biriktirip n gage oyunlarını rahatlıkla oynayacağız
ses olayı yok bu fw de müjde
daha olursa görüşecem yazarımmmmm...............sorunuz olursa sorabilirim kendinize iyi bakın

ya kardes sanki biraz abartmıssın bende konusuyorum surekli nurani ile ama bana hic boyle seyler soylemedi ben ozellikle sendo olayını sordum yok bende sendo flashı yok dedi.
sanki biraz sallamıssın gibi geldi bana
insallah bizde isteriz ama :confused:
Arkadaşlar konu bulamadık ne geyik yapmışsınız. Olursa ii olur olmazsa canımız sağolsun der geçeriz. Nurani'nin hep niyet
vardıda bakalım gerçekleşebilecekmi. Birde E ye kurulan sürümler zaten mevcut bildiğim kadarıyla. Artısı olursa tercih edilebilir.
ya arkadaşlar şu sınırsız video olayını nezaman nasıl halledicez. valla meslek değiştirticeksiniz bana programcı olucam. birisi el atsın artık bu olaya. fotoğraf kalitesinde sınırsız video çekmek istiyoruz artık.
cihat arkadaşım sor bakalım nuraniye bunda ses patch olacakmı? BEN OLMASINA KARŞIYIM. çünkü benim sx1 3 defa bu patch ten dolayı patladı.

ama iiyi bi tarafı da oldu .3 defa patladığı için değişim istedim serwisten 1 hafta sora tel sıfır olarak kutusunda aldım.. ama artık istemiyoum: yeni FW de olmasın . isteyen kendi yapsın. yada hem ses patcli hemde ses patchsis 2 Fw çıkarılabilir..
saygılar.. ii çalışmlar....
eywallah cihar kardeşim şu okullar açılmadan olur da .... benim son senem lisede artık..

üni öss filan...
kolay gelsin....
Merhaba;
Arkadaşlar benim sx1 öldüü unlock code istiyor ben izmirdeyim maille veya tel ile destek verebilecek arkadaş varmı şimdiden teşekkür ederim
gerçekten böyle birşey varsa çok iyi olur.. nuraniden cevap bekliyorum..
yalan olan bi fw herkezin emeğine saygı duyarım ama sx1 in symbian 7 yi yürütmesi teknik olarak imkansız gibi duruyor
mclarensx2 Wrote:ya arkadaşlar şu sınırsız video olayını nezaman nasıl halledicez. valla meslek değiştirticeksiniz bana programcı olucam. birisi el atsın artık bu olaya. fotoğraf kalitesinde sınırsız video çekmek istiyoruz artık.
Sınırsız video çekimi cmert in fw da var zaten.
kamera > seçenekler > settings > advanced settings > Max file size : ın üstünü tıkla.
maximum clip size may be too large to send via mms! continue uyarısına evet de.
reccord settings den
clip store u
memory card yap
hafıza kartını doldurana kadar çekim yapıyor

HiJacker Wrote:mclarensx2 Wrote:ya arkadaşlar şu sınırsız video olayını nezaman nasıl halledicez. valla meslek değiştirticeksiniz bana programcı olucam. birisi el atsın artık bu olaya. fotoğraf kalitesinde sınırsız video çekmek istiyoruz artık.
Sınırsız video çekimi cmert in fw da var zaten.
kamera > seçenekler > settings > advanced settings > Max file size : ın üstünü tıkla. maximum clip size may be too large to send via mms! continue uyarısına evet de.
reccord settings den clip store u memory card yap
hafıza kartını doldurana kadar çekim yapıyor 
en fazla 3 dakika 42 saniye yapar. sınırsız değil.
hmm

neyse yaa oda yeter