Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Arkadaşlar...sx1 Kapak Ws Ws...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar yahoo da sx1 resimlerine bakarken buldum... acaba doğrumu? yada sadece awrupada mı war bilmiorum ama adamlar sx1 i ıce blue olanı modifiye etmişler dıştan we bence manyak olmuş acaba türkiyede de warmı????

işte o site: [url="http://www.handybude.de/produkte/"]http://www.handybude.de/produkte/[/url]
resimlerii:::

[Image: 14255.jpg]
[Image: 14251.jpg]
[Image: 14253.jpg]
Çok güzelmiş Cool

ben Tr de ne duydum nede gördüm bu tarz bişey özel üretim olmalı

modifiye olayları aldı başını gidiyor araba, telefon, pc ... artık herşey de bi modifiye var Smile sx1 de nasibini alıyor tabi Wink
ya keşke olsa da istanbulda hemen yaptırsak.... sx1 in karizmasına karizma katar walla.!!!! Big Grin
ilk baştaki kırmızı güzelmiş abi acaba telefonu boyatsak mı
çok güzel sahiden boyatalım oluyosa Smile
telefonun modeli değişmiş gibi olmuş
Rondar Wrote:çok güzel sahiden boyatalım oluyosa Smile
telefonun modeli değişmiş gibi olmuş

Bence çok güzel photoshoplamışlar tebrik etmek lazım
Lobo Wrote:Bence çok güzel photoshoplamışlar tebrik etmek lazım
onlar photo shop değil.çünkü siyah mavi olandan bendede var.
[Image: 6ED545C33F52412DB8E5B41A0983DC12.jpg]
Sendeki yan sanayi ürünü doğrudur piyasada bulunabiliyor yanlız resimleri photoshop ile açıp ayrıntılı incelerseniz çizim olduklarını görürsünüz
Örnek olarak aşağıdaki resmi gösterebilirm sadece 30sn içinde hazırlandı bir iki hatası var ama biraz uğraşla onlarda hallourdu.
[Image: 1234544.jpg]
** Bu arada dikkatimi çekti SX1'e her renk yakışıyormuş ama tabii güzele ne yakışmazBig Grin
Arkadaşlar Ankara'daki maltepe pazarında 7.5 milyona bu kapaklardan bulabilirsiniz. Renkler ise biraz kısıtlı. En üst resimdeki kırmızı, siyah ve açık mavi ile birlikte gümüş mavisi(standart) ve normal mavi bulunmakta. Ben bu aralar DEğiştirecem ama tereddütteyim. Çünkü bu garantiyi iptal ediyor.
Lobo Wrote:Örnek olarak aşağıdaki resmi gösterebilirm sadece 30sn içinde hazırlandı bir iki hatası var ama biraz uğraşla onlarda hallourdu.
[Image: 1234544.jpg]
** Bu arada dikkatimi çekti SX1'e her renk yakışıyormuş ama tabii güzele ne yakışmazBig Grin

harbiden karizma ya
walla her geçen gün sx1 ime dahada çok aşık oluyorum.
bende
bu kapaklar artık hemen her yerde bulunabiliyor. ama yan sanayi olmaları sıkıntı yaratabiliyor. boarda baskı yapmalarından dolayı kalıcı hasarlar yaratabiliyorlar. bu yüzden çıkma yada orginal kapaklardan şaşmamak gerekiyor....
ya arkadaşlar bu kapak olayı bu kadar zor bişi mi yaa, hadi trkye de yok peki sx1 in anavatanı almanyada da mı yok .yani olsa haberimiz olurdu dimi??
çok şık kapaklar
KARDESLER OLAYA BAKİN KAYSERİDE TOPTANCİLAR SİTESİNDE SX1 İN HER RENK KAPAGİ VE 1 RENK KASASİ VAR.BEN FÜME Bİ KAPAK TAKTİM.GERİZEKALİ ORJİNAL KASAYİ DA DEGİŞTİRDİM.1 GORSENİZ KARİZMAYDİ ULTRAKARİZMA OLDU.KAPAGİ DEGİŞTİRMEK DE COK BASİT FİYATİ 4 YTL.KASA 5 YTL.RENKLER İSE KİRMİZİ LACİVERT BEYAZ PEMBE FÜME SİYAH GRİ. UZAY TELEFON AKSESUAR TOPTANCİSİ DA İSMİ.HAYDİ HAYİRLİ OLSUN.YAN SANAYİDE SORUN YOK KAPAK TAM OTURUYOR.CAMİNİ,İRDA CAMİNİ DA USTUNDE VERİYOLAR.1GB LİK KART DA 41 YTL:)OH BE RAHATLADİMMMMMMMMM PAYLASMAK COK GUZEL
yan sanayi kapak bende 2 kere değiştirdim ama güzel olmuyor bir zaman sonra boyası silinmeye başlıyor ve çok iğrenç oluyor orjinal kapağın yerini tutmuyor ama sade beyaz bulabilirsem alıcam en azından boyasının silinme derdi olmaz Big Grin
O kapakların üzerine akrilik vernik atarsanız bi daha boya çıkması gibi bi dersiniz kalmaz. Bende çok hoş bi kapak aldım. Rengi teflon tavaların teflon renginde bayada hoş oldu. Ama yakında kapağı sarı kırmızıya boyayacağım. Üzerinede vernik atınca manyak olacak. Sizlerede tavsiye ederim. Kesinlikle sprey olarak satılan akrilik vernik atın aldığınız kapaklara....
soyledigim toptancida beyaz vardi kardes soylemiştim ya.plastigin rengi beyaz oldugu icin onun renk atma sorunu yok.
Reference URL's