BEYLER SX1 İN GÜVENLİK KODUNU KIRMAYI BECERDİM.GEREKEN DOSYALARIN LİNKLERİNİDE KOYDUM.
SX1'in mastercode unu kaldırmak.
Sx1 ine mastercode koydun ve şimdi o kodu unuttun.
Korkmana gerek yok.Bu 8 adımı izle ve kodu kaldır.
İhtiyacın olanlar:
FW 14/15 Winswup versiyonu
Winswup patcher 2.3
Starter.sxp patch dosyası
Starter_ARM.RSC adlı dosya
1. adım
Bataryanın şarjını full yap ve hafıza kartını bilgisayarındaki herhangi bir programla aç.
2. adım
Starter_ARM.RSC dosyasını E:/System/Programs klasörüne kopyala
3. adım
Winswup fw yi aç ve ardından Winswup patcher 2.3 programını aç
4. adım
Load de ve Starter.sxp dosyasını seç
5. adım
Apply patch i seç ve All done mesajını görünce Save deyip kaydet.
6. Adım
SX1 ini Joystik tuşuna basark yani Flashmodunda aç.
7. Adım
Winswup fw yi gidip soldaki menüden sadece OMAP i seç ve başlat.
8. Adım
Masterkod kaldırıldı...
Gereken Patch ve Dosyalar.
// sonic
WinSwup Patcher
Starter.sxp
Starter_ARM.RSC
http://download.teknomag.com/index-dno-236.htm
//sonic
SORUSU OLAN VARSA YANITLAYABİLİRİM.
çok fazla sorunu olan oluyodu bu konuda çok faydalı bi çalışma olmuş helal
peki şimdi siemens müşteri servisini kim arıcak

dostum buradaki linklerden indiremiyorum eğer sende varsa bana yollarmısın erdemguzey@gmail.com bi zahmet
bu yöntem çalışmıyor:::::::::::
OguFeB_baris'a bi ulaşmaya çalışım bakalım ne dicek yöntemi hakkında
dostlar bu yöntem sadece telefonun açılmasını sağlar.yani telefonun tam manası ile kullanılmasını sağlamaz.(mesaj,arama,aranma vs. yapamazsınız)
yalnızca multimedya özelliklerinden faydalanabilirsiniz.tam manada kullanıma açılması için ya işlemci kaldırıp test point kesilmesi gerekir.ya da bir yoldan güvenlik koduna ulaşmak gerekir ...
cmert Wrote:dostlar bu yöntem sadece telefonun açılmasını sağlar.yani telefonun tam manası ile kullanılmasını sağlamaz.(mesaj,arama,aranma vs. yapamazsınız)
yalnızca multimedya özelliklerinden faydalanabilirsiniz.tam manada kullanıma açılması için ya işlemci kaldırıp test point kesilmesi gerekir.ya da bir yoldan güvenlik koduna ulaşmak gerekir ...
Bugun Benimde Basıma Geldi Güvenlik Kod 3 Yanlıştan Sonra Iptal Bu Kadar Sağlam Tel. Olucağını Bilmiyordum.

Ne Güvenlikmiş Beee.
Dostum Senin Sölediklerin Dogruysa Hiç Girmiyeyim Alengirli Davalara.
yada Bana Islemcinin Nasıl Çıkarılcağını ve Test Point Nasıl Yapılıcağını Biriniz Anlatabilirse Kendimde Yapabilirim. Aksi Takdirde Vericeğiz Telefonu Elaleme Sonra Gidiorlar Arka Odaya Telefonu Karıştırıyorlar Nereden Bilecem Baska Parça Takmadıklarını

rahat ol zaten senin işlemciyi söküp başka işlemci takamaz oraya...ayrıyetten denildiği gibi o patch olayı iş görmez sadece telin multimedia özelliklerini kullanabilirsin....
bu eski tip test point
bu ikisi ise yeni tip sarı kesim işlemcinin altı oluyor..prof değilsen hiç uğraşma bence.
bir resimde benden olsun.yeni tip boardlar için ...
![[Image: sx1cut7pn.jpg]](http://img358.imageshack.us/img358/5663/sx1cut7pn.jpg)
olsun da bu işi yapmak hiç kolay değil bea!..
gerçi benim master kod duruyor bir kenarda..hehe..
ne olur ne olmaz..ben lazım olmadan aldım..
Bu Kadar Ilgi Beklemiyordum Açıkcası Herkese Teşekkür Ederim Yardımlarınız için.
Benim Siemens Garantili Aslında ama Update Falan Yaotım Garantiden Çıkmış Olabilir. KVK dan Zamanında Sıfır Olarak Aldığım için Siemens Yetkilisini Arasam Bana Master Kodunu Verebilirlermi?
Bu Arada Siemens Yetkilisinin Telefon Numarası Nedir? Bileniniz Varmı Ayrıca 24 Saat Servis Veriyorlarmı?
Tüm Bu Düşündüklerim Olmazsa Sanırım Islemciyi Sokucem..

telefon nosunu bilmiyorum şu an ama garantiden çıkma gibi bir durum sözkonusu olmaz sen noyu bul ara kodu vereceklerdir......
Benq Siemens Çağrı merkezi numarası:
0216 459 98 98
Faks no:
0216 459 98 00
Faturan ve kimliğin elinde olsun ararken. Ben hiç aramadım ama bildiğim kadarıyla bu belgeler lazım
Geçmiş olsun...
tesekkurler dostum
şimdi deneyecegim
Garantisi olmayan arkadaşlar sakın test point işini hafife almayın. Önceki mesajlarda Coşku ve Halil'in verdiği şemalarda yapılan işlemin yapılması hiçde kolay değil. Cihazı kasaplara teslim etmeden önce 2 kez düşünün.
Size garanti vermeyen şahıslara bırakmayın SX1 lerinizi. Kesin yaparız 20 ytl diyen şajıslara yaptırın. Max 30 YTL verin.
Ben şu an s60 cihazlarının hepsine bu işlemi 20 YTL den yapıyorum. Ancak cihazlarınızı göndermeye ara verin çok yığılma oldu kendi işime bakamıyorum
Garantili cihazları sakın yollamayın. Yaptırdıktan sonra garantisi gitti diye benimle kavga eden De*yo lar var düşünsenize

çok saolunda yapamadım ???
tnx man
vede bu proframları nerden bulcaz????????
inanmıyorum yaw en sonunda benm telde kilitlendi yarın tatile gidiyorum ve sx1 im yok offf
müşteri hizmetlerini aradım ama cuma günü ara dediler sistemde onarım varmış falan filan ayvayı yedik yani
gizli.ajan_sx1 Wrote:inanmıyorum yaw en sonunda benm telde kilitlendi yarın tatile gidiyorum ve sx1 im yok offf
müşteri hizmetlerini aradım ama cuma günü ara dediler sistemde onarım varmış falan filan ayvayı yedik yani
geçmiş olsun ajan...noluyo bu müşteri hizmetlerine yav...adamlarda ne servis desteği var ne müşteri desteği...beni yemin ettirecekler bi daha üstünde siemens yazan bişey almamaya...