Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Siemens SX1 Fw 15.2 sürümü çıktı
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
---------------------------------------------------------------------------------------
yazılım aşşağıda part1....

download

yazılım aşşağıda part2....

dowload

yazılım aşşağıda part3....

dowload

HERKESE HAYIRLI OLSUN KAFAMI YEMİŞTİNİZ SONUN DA YAZILIM GELDİ TEPE TEPE KULLANIN

NOT: PART1 VE PART2 VE PART3 OLMASSA YAPAMAZSINIZ HABERİNİZ OLSUN..HAYIRLI OLSUN....

NURANİDEN ALINTIDIR.......

YAZILIMIN YENİ ÖZELLİKLERİ;
1_Açılış resimleri (yani startup ve splashscreen adlı mbm dosyaları) istege göre değiştirilebilir.

2_Saat simgesi.(Yani clock ve clockmask adlı mbm dosyaları)
istege göre değiştirilebilir.

3_Duvarkagıdının(Yani backgroundimage adlı mbm dosyası) kenarlarındaki 1 piksellik boşluk kaldırılmıştır.

4_Yükleme hızı arttırılmıştır.(Yani sis dosyalarını yüklerken gereksiz sorular kaldırıldı)....
----------------------------------------------------------------------------------------
_Yeni uygulamalar eklendi,bunlar:

1-Fget uygulaması.(Bu uygulama cep telefonu üzerinden internete baglanıp hızlı dosya indirme programıdır.Bu uygulama ile SX1’inize hızlı şekilde dosya indirebilirsiniz.)

2-Hview uygulaması.(Bu uygulama basit bir hex viewer programıdır.)

3-IpView uygulaması.(Bu uygulama telefonun Ip baglantı numaralarını gösterir.)

4-MapViewGPS2 uygulaması.(Bu uygulama GPS mödülü kullananlar içindir.)

5-Qreader uygulaması.(Bu uygulama bir çeşit Reader yani yazı dosyalarını okuma programıdır.)

6-ScreenTaker uygulaması.(Bu uygulama telefon ekranının resmini çeker.)

7-TaskSpy uygulaması.(Bu uygulama arkada çalışan gereksiz uygulamarı kapatabileceginiz programları kapatabilen,ram ölçümü yapabilen bir programdır.))....
peki tam ekran tema destegi varmı
arkadaşım tam bi netlik yok bu firmware'de, tam açıklama yapmamışsınız.. indirdim virüs uyarısı çıkıyo.. paket güzel hazırlanmış, nuraninin ellerine sağlık ama genelde tema konusu detaylı işlenmiş.. ancak symbian 7 olacağını söylemiştiniz bi kaç yerde.. bu sürüm 6.1 mi yoksa 7 mi kullanıyo? fw16 gelecek mi? gelecekse ne zaman? biraz daha bilgi verirseniz sevinirim... daha önceki nurani firmware 15'i kullanıyorum epey zamandır, hiçbir sorun yaşamadım aksine çok memnunum bu firmware'i yükleyince neler değişecek? iki sürümün bir karşılaştırması güzel olurdu, bi zahmet.. teşekkürler nurani kardeşim bu arada ellerine sağlık diyorum.. selamlar..
yaa şu nokia larla geliyolar programları yükleyip yükleyip artık kapıştıramiom telefonu sx1 im sönük kalmaya başladı noolur çabuk çıkar fw16yı hadi gözünü seweyim Wink Big Grin
[size=17]_PROGRAMLA İLGİLİ HERŞEY FWNİN İÇİDEKİ KLSÖRDE YAZIO 2 D E BİR SORMAYIN[size/]
nurani kim bilmiyorum ama sonsuz teşekkürler.... ben burdurdan ufuk Wink :arrow:
ses azaltma patchini nerden bulabiliriz
cihat_nurogl Wrote:[size=17]_PROGRAMLA İLGİLİ HERŞEY FWNİN İÇİDEKİ KLSÖRDE YAZIO 2 D E BİR SORMAYIN[size/]

klasörün içindekileri gördük güzel kardeşim, ben onu sormuyorum.. tarzın hiç hoş değil bu arada.. biraz açıklama istiyo insanlar tabiki ama cevap bu olmamalı, madem nurani'nin sözcüsü oldun..
slm fw 15.2 'de ses Yükseltme yok değil mi hoparlörler zarar görmesin

Saygılar
Selamlar Nurani arkadaşın yeni Firmware,sini anlatıldığı gibi yükledim.
telefon açma tuşuna basıyorum siemens mobile ile mc laren çıkıyor herşey tamam
daha sonra almanca bir yazı çıkıyor ve öyle kalıyor tekrar başlattım format attım ama bir değişiklik yok ayni şekilde kalıyor.

Telefonstart fehlgeschlagen Kontaktieren Sie den Handler 5)
diyor bu ne demek yardım lütfen.. blink
arkadaşlar bu fw de yükseltilmiş patch varmı ona göre bikere nurani fw yi yükledim hoparlör patladı eğer yükseltme varsa yüklemicem olsabile bu patch nasıl kaldırcaz lütfen anlatın
arkadaşlar ses yüksek deil normal ses te oynama yok fw de ya gereken bilgiyi nurani verdi fw de resmine kadar allah allah daha ne yin bilgisini istior o arkadaş anlamdım bu arada laflarına dikkat et sin o arkadaş paylaşma burası kavga arena sı deil Smile Smile Smile Smile
ekinoks Wrote:Selamlar Nurani arkadaşın yeni Firmware,sini anlatıldığı gibi yükledim.
telefon açma tuşuna basıyorum siemens mobile ile mc laren çıkıyor herşey tamam
daha sonra almanca bir yazı çıkıyor ve öyle kalıyor tekrar başlattım format attım ama bir değişiklik yok ayni şekilde kalıyor.

Telefonstart fehlgeschlagen Kontaktieren Sie den Handler 5)
diyor bu ne demek yardım lütfen.. blink
BABA BEN Bİ SORAYIM NURANİYE OLDUMU NE DİYECEK SANA SÖYLERİM OKEY Wink Wink Wink Wink
cihat_nurogl Wrote:BABA BEN Bİ SORAYIM NURANİYE OLDUMU NE DİYECEK SANA SÖYLERİM OKEY Wink Wink Wink Wink

Tekrar merhaba yazılım olayını hallettim sorun benim sx1 le alakalı sanırım.
Egold-Core” kutusunun işaretini kaldırın diyor
işareti kaldırıp yazılım atınca o hatayı veriyor işaretleyip atınca sorun yok
2 kere daha denedim sonuç ayni oluyor..
şu an 15.2 nurani version yüklü çalışıyor sorun yok Wink

Saygılar...
ekinoks Wrote:Tekrar merhaba yazılım olayını hallettim sorun benim sx1 le alakalı sanırım.
Egold-Core” kutusunun işaretini kaldırın diyor
işareti kaldırıp yazılım atınca o hatayı veriyor işaretleyip atınca sorun yok
2 kere daha denedim sonuç ayni oluyor..
şu an 15.2 nurani version yüklü çalışıyor sorun yok Wink

Saygılar...
BABA zaten sordum aynısını söyledi HELAL OLSUN ÇÖZDÜN SEN BU İŞİ...... ARKADAŞLAR FW15.2 NİN İÇERİSİNDEKİ WORD DOSYALARINI OKUYUNUZ BÜTÜN BİLGİ ORDA... Wink Wink Wink Wink Wink
dosyalrı extrack yaptıgımda virüs çıktı şimdi bu neyin nesi?
arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.........nuraninin 15.2 versiyonunu yükledim gayetde iyi çalışıyordu fakat güvenlik ayarlarından tel güvenlik kodunudeğiştiriken telefonunuz kilitlenmiştir tel kodu girin mesajı çıktıve öyle kaldı.siemens müşterihizmetlerinden telkodu aldım girdim ama genede olmadı servise getirin diyorlar..daha öncedende olmuştu ama ozaman tel kodu ile çalışıyodu..bu versiyondanmıdır nedir
ne yapabilirim..lütfen yardımmm.............(format atdım yeniden fw yükledim olmuyo)[
Teşekkür ederim. Burası çok güzel olmuş. Özellikle konu konu ayırmanız.... Neyi nerde arayacağımızı biliyoruz artık....
fw 16 nerdeeeeeeeeee
SiemensMania umarım çok yakında aramızda olur ve bu soruyu kendisine sorarız durum nedir diye...
insallah
linkler ölmüş neye teşekkür edecez biz
linkler baya eski o yüzdendir.
yaw lömüş bu link nurani duy sesimiziiiii Big Grin
Link Ler ÖLmüş ÇALIşmIyo TekraR UpLoad Eden Yokmu?
Pages: 1 2
Reference URL's