Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Nurani Arkadaşin Dikkatine
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşım yaptığın yeni firmware çalışması için ellerine sağlık, teşekkür ediyorum ben kendi adıma.. ancak maxicep ve teknomag forumların cihatnuroglu nickiyle senin sözcülüğüne soyunan bi arkadaş var bilmem haberin varmı? senin emeğin üzerinden prim yapmaya çalışıyo ve kendince terör estiriyo.. eğer buralarda bi yerlerdeysen bu polemiklere artık ancak sen son verebilirsin.. email adresini bulamadığım için bu mesajı buradan gönderiyorum..saygılar.
sahiden nurani nerede ve neden o yapmıyor bu açıklamaları ??
pinky Wrote:arkadaşım yaptığın yeni firmware çalışması için ellerine sağlık, teşekkür ediyorum ben kendi adıma.. ancak maxicep ve teknomag forumların cihatnuroglu nickiyle senin sözcülüğüne soyunan bi arkadaş var bilmem haberin varmı? senin emeğin üzerinden prim yapmaya çalışıyo ve kendince terör estiriyo.. eğer buralarda bi yerlerdeysen bu polemiklere artık ancak sen son verebilirsin.. email adresini bulamadığım için bu mesajı buradan gönderiyorum..saygılar.
demek terör bu kadar gaddar deilim sen beni çileden çıkardın başında bunu unutma söylesene .:::nuraniyle beni yalancı çıkardın:::. ne ne primi fw yi ben yapmadım nurani nin fw si o ben burdayım aslan gibi çekineceğim hiç bişey yok primmiş neyin primini yapacam..........fw16 nerde yalan söylüyorlarlar nuraniyle yok böyle bi fw unutun ..................BEN BUNLARI UNUTMADIM.......NURANİ NİN ÇALIŞMASI ARKADAŞLAR BEN Bİ PİRM VEYA SAHİPLENME YAPMADIM ...... :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
adam sert konuşmuş
cevap nuraniye düşer artık
Reference URL's