Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TEKNOMAG SX1 TEMA CENNETİ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
adigehalil Wrote:
cmert Wrote:benim anlamadığım bunlar neden tema bölümüne eklenmiyorda , ayrı bir konu açılıyor.yoksa bunlar başka birşeyde ben mi göremiyorum ...

katılıyorum ve birşey ekleyeyim;resimleri neyle küçültüyorsunuz bilimyorum ama çizgi kenarları birçoğunda pürüzlü.....

çizgi kenarları birçoğunda pürüzlü.....
kardeş burda ne demek ıstedını ben anlamadım solersen duzeltırız ama temaları kurduk denedık telefonda sorun yok tam demek ıstedıgını solesen hemen hallederizWink
fotoları direk temayapar ilemi yapıyorsunuz.. eğer öyle ise fotoyu editlemeden direk küçültüyor...küçültmeden dolayı bazı çizgilerde piksel taşması oluyor.. iyi bir foto edit prosu ile küçültülüp yapılırsa çok daha net olur... küçültüşmelere dikkatli bakarsan dediğimi anlarsın....
fotoları temayapar ile yapıoruz ama ya tema boyutunda foto ları secıoruz yada photoshopla kucultuoruz kardeş sorun yok Big Grin
Photoshopta küçültmeyi yapıp dosyayı kaydederken jpeg kalitesini 100 üzerinden kaç yapıyosun erkahn ?
kaç yapın dersenız onu yaparız
kalitede sorun yok dosya boyutu da normal. senin kullandığın belli bi değer varmı diye sormuştum.

adigehalil resimlerin yuvarlak hatlarında ki çizgilerin kare kare gözükmesini sormuş, büyük ihtimalle resim formatı jpeg değilken küçültme işini yapıyosun. önce jpeg formatına çevir fotoyu ardından istediğin boyuta getirirsen yapmaması lazım.
sonic arkadaşım konuyu taşımışın ..sağol... artık burdan dewam ederiz..

Bu resim konusunna açıklık getireyim..
Öncelikle temanın ana resmi oluştururken temayaparın kendi edit ini kullanıyoruz.. Genelde kullandığımız resimler jpeg... burda sorun yok... Sanırım arkadaşın dediği önizleme resimleri.. Bu önizleme resimlerini kıstas almayın arkadaşlar.. çünkü bu önizleme resimlerini ScreenShot ile alıp kaydediyoruz.. Bu şekilde resimde kalite düşüyor fakat GERÇEK TEMA DA HİÇBİR ŞEKİLDE KAYIP YOK... Hepsini denedim.. Telden SSc atmak isterdim fakat biraz zahmet ve uğraş gerektirior.. BURDAKİ RESİMLERİN KALİTESİYLE TEMANIN KALİTESİNİ BİR TUTMAYIN....
beyler buyrun bunlar daha hoşunuza gidebilir Wink

[Image: i23223_FEscr014.jpg]

<<<buradan>>
kusura bakmayın telefona atamadım data kablosunda temassızlık var

o yüzden üzgünüm Sad

[Image: ads305zss3.jpg]

<<buradan>>
bugünlük bu da son olsun inş beğenirsiniz Wink

[Image: 1nv7.jpg]

<<download>>
samede teşekkürler Big Grin
samet bayanlar hoşta biraz tehlikeli bakıyolar her yaştan arkadaşlar giriyor foruma ondan diyorum Smile

samet_45 Wrote:bugünlük bu da son olsun inş beğenirsiniz Wink

<<download>>
Sonic Wrote:samet bayanlar hoşta biraz tehlikeli bakıyolar her yaştan arkadaşlar giriyor foruma ondan diyorum Smile

tamam sonic mesaj anlaşıldı bundan sonra böle birşey olmaz için rahat olsunWink
berkant10 Wrote:kalite bir tema

tema tamamen rus bir arkadaşın eseridir.ikonlardan da anlaşılacağı üzere.ben sizler için temayı .

sis ten çıkardım gerekli dosyaları bi araya getirdim.screnshotlarda benden tabiki.
neyse benim sizden ricam bazı rusca olan apps dosyalarını bilen arkadaşlarımız rsc tool la düzenleyip bana göndersin  
çünkü programı kullanmayı beceremedim neyse iyi temalar!!!!

not:iki part birbiniden ayrıdır.birini indirmeyince diğeri çalışmamazlık yapmaz.

ilkinde sadece apps dosyaları,ikincisinde mp3 player skin,data dosyaları startup ve splashscreen vardır.

[Image: X09_FEscrx018x.jpg][Image: J5o_FEscrx019x.jpg][Image: Zz2_FEscrx020x.jpg][Image: cF7_FEscrx021x.jpg][Image: O9l_FEscrx022x.jpg]

[Image: UzP_FEscrx023x.jpg]
[Image: xpy_FEscrx024x.jpg][Image: zhl_FEscrx025x.jpg][Image: f6N_FEscrx026x.jpg][Image: 6ac_FEscrx027x.jpg]

edited by berkant 10_ apps.rar - 0.15MB

edited by berkant10_part2.rar - 0.47MB

yaw link neden acılmıo bi bakarmısınız indiremiyom
Sonic Wrote:samet bayanlar hoşta biraz tehlikeli bakıyolar her yaştan arkadaşlar giriyor foruma ondan diyorum Smile

samet_45 Wrote:bugünlük bu da son olsun inş beğenirsiniz Wink

<<download>>

hatunların kolu bile görünmüyor. o kadar mutaassıp yani RolleyesRolleyes
kendi adıma çok memnundum açıkçası Big Grin
3310 Wrote:hatunların kolu bile görünmüyor. o kadar mutaassıp yani RolleyesRolleyes
kendi adıma çok memnundum açıkçası Big Grin

keşke kolu gözükse , şu bakışlara baksanıza adamın ocağını söndürür Big Grin
gizli.ajan_sx1 Wrote:
berkant10 Wrote:kalite bir tema

tema tamamen rus bir arkadaşın eseridir.ikonlardan da anlaşılacağı üzere.ben sizler için temayı .sis ten çıkardım gerekli dosyaları bi araya getirdim.screnshotlarda benden tabiki.neyse benim sizden ricam bazı rusca olan apps dosyalarını bilen arkadaşlarımız rsc tool la düzenleyip bana göndersin  
çünkü programı kullanmayı beceremedim neyse iyi temalar!!!!

not:iki part birbiniden ayrıdır.birini indirmeyince diğeri çalışmamazlık yapmaz.ilkinde sadece apps dosyaları,ikincisinde mp3 player skin,data dosyaları startup ve splashscreen vardır.

[Image: X09_FEscrx018x.jpg][Image: J5o_FEscrx019x.jpg][Image: Zz2_FEscrx020x.jpg][Image: cF7_FEscrx021x.jpg][Image: O9l_FEscrx022x.jpg]

[Image: UzP_FEscrx023x.jpg]
[Image: xpy_FEscrx024x.jpg][Image: zhl_FEscrx025x.jpg][Image: f6N_FEscrx026x.jpg][Image: 6ac_FEscrx027x.jpg]

edited by berkant 10_ apps.rar - 0.15MB

arkadaşım zshare.net galiba ayvayı yemiş neyseki pc mde yedek vardı en kısa sürede upload edeceğim

edited by berkant10_part2.rar - 0.47MB

yaw link neden acılmıo bi bakarmısınız indiremiyom
linkdeki http bölümlerini sil sadece www ok?
Quote:slm arkadaşlar bende sx1 ... k***@***.com dan bana ulaşırsınız ...

---------------------------------------------------------------

her yeri pazar alanına çevirdin arkadaşım, senin reklamların için açmadık biz bu forumu, lütfen ilgili forum, konu ve başlık kullan: Sonic
bunun yeri burası deil
öle diilmi konumuz temalar
öncelikle sonic e teşekkürler
az önce ben bu kapak satan arkadaşla konuştum
kapaklar hikaye vede yan deil iki kere yan sanayi
ben aynı kapağı 5 ytl den aldım arkadaşlar
sizin bakmanıza gerek yok Big Grin

koray003321 Wrote:
Quote:slm arkadaşlar bende sx1 ... k***@***.com dan bana ulaşırsınız ...

---------------------------------------------------------------

her yeri pazar alanına çevirdin arkadaşım, senin reklamların için açmadık biz bu forumu, lütfen ilgili forum, konu ve başlık kullan: Sonic
Reference URL's