katin Wrote:linkdeki http bölümlerini sil sadece www ok?
denedim ama olmadı nese yeni linkle bekliyoruz telde zaten serviste gelince bunu kesin yuklıcem bekliyorum
arkadaşlar inşallah yaptığım temalar beğeniliyordun...
iki tema daha yaptım onlarıda koyuyorum
<<<buradan>>>
samet temalar bombatika duruyor devam kardeş devam eline sağlık..
menü ikonlarını nerden bulurum
mp3 player skin için teşekkürler
Tema ve skinler devam ediyor.
Helal olsun bea.Ellerinize sağlık..
arkadaslar hersey tamamda winrar dan cıkan skin uzantılı dosyayı nereye atıyorum
A/system/apps dan mp3player ı C yada E/system/apps içine kopyala skin dosyasını mp3player klasörüne at.......
bu diger normal temaları nasıl yapıyoruz peki
ana ekrandakıleri istiyorum
indirdiğin dosyanın içinde,
backgroundimage.mbm ve Eidpic.mbm dosyalarını c:\system\data içine,
bir de shades.skin isimli dosya eğer varsa bunu da
c\system\apps\wildskinz içine kopyala
ben wildskinz kullanmadığım için, wildskinz klasörünün tam yolunu bilmiyorum ama sanırım wildskinz yolu böyle birşeydir.
Not : bu arada shades.skin isimli dosyanın ismini istediğin themanın ismini koyarak değiştirebilirsin. Böylece her thema değiştirdiğinde wildskinz içinde kayıtlı olan shades.skin leri isimleriyle seçersin ve tekrar tekrar .skin kopyalamaya kalkmazsın.
Anlatamadım galiba

neyse boşver...
yoksa siz bunu tema yapma proyu telefona kurup oyle mı yapıyorsunuz
hayır themayapar prosu pc de
program sana telefon için lazım olan mbm leri veriyor
o mbm leri tele sen atıyorsun...
ya bir de arkadaslar mp3player sjınslerı hıc birini indiremıyorum linkler olu bi uplosad yaparmısınız allah rızası için
peki atılan temayı ayarlar/telefon/ekran/renk paletinden mı seciyoruz nasıl seciyoruz arkdaslar sx1 yeni aldım s60 cihazları cok iii bildigım sayılır ancak oyle bu karsında cok cahil kaldım yardım olursanız sevinirm
evet bugra, ayarlarda bulunan renk paletlerinden değiştiriyorsun.... kolay gelsin
arkadaslar olmuyor
cıkmıyor
telefonu acıp kapatıyorum hatta ekran resmı degısıyor ustekı kısım degısmıyor ve ayarlardakı yere de tema yerlesmemıs bir durumda
peki bunu versiyonla bir alakası var mı
ve son bomba mp3player skınslerı de gostermıyor
yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
arkadaslar bi yardım elı uzatan yokmu ????????????*