Cmert yapmış oldugun bu temanın bir yedeği varmıydı?hemenpaylaşa eklemişinde hemenpaylaş kapanınca linkde haliyle ölmüş.Varsa paylaşırmısın_?
cmert Wrote:Temalarda geçmişe dönüş görüyorum ... 
buyur
affair by cmert
Senin temaların unutulmuyo abi ya
Çok sağol tşk ederim..
özelliklede 2. tema çok hoş.

Eline koluna sağlık bileğine kuvvet

hmm .. beni yanıltmadın sağol
tema siparişi alınır o zaman

Sana artık kimse yardım edemezzz

Elime düştün birkere

Eyw.

bazı arkadaşlar temamı yapadursun

Şu an pusuya yattım, elbet temalıycam seni ...

HiJacker Wrote:>>> BURADAN <<<
WildSkinz uyumludur. Bende wildskinz olmadığı için alt bar siyah görünüyor.
Güle güle kullanın.
File not found... diyor. Yeniden yüklemen mümkün mü?
Düzelltim dostum indirebilirsin artık

Sayfa 31

Güzel çalışmalar. Ellerine sağlık

guzel olmuş temalar hackerly..guzel paylaşım

..
temalar gerçekten kalite olmuş arkadaşlar,yalnız en alttaki renkler nasıl düzeltilcek acaba, forumdaki bütün mesajlara baktım aynen dediğinizi yaptım eklediğim skini fexplorerdan açıyorum 'installed' diyor ama ama wildskinzde yeni eklediğim skin bi türlü gözükmüyor ve bir türlü başaramadım ben bu olayı. yardım ederseniz çok makbule geçer. teşekkür
volga Wrote:temalar gerçekten kalite olmuş arkadaşlar,yalnız en alttaki renkler nasıl düzeltilcek acaba, forumdaki bütün mesajlara baktım aynen dediğinizi yaptım eklediğim skini fexplorerdan açıyorum 'installed' diyor ama ama wildskinzde yeni eklediğim skin bi türlü gözükmüyor ve bir türlü başaramadım ben bu olayı. yardım ederseniz çok makbule geçer. teşekkür
bak şimdi c:/system/systen.ini önce bunu sil
c:/system/shareddata nin içinden hepsini seç sil de hepsini silmez olay bittikten sonra teli yeniden başlat wildskinden shades ve açık yap tel yeniden başlatılır sonra görürsün