hijacker abi bu senin analog saat çok güzel onu paylaşabilirmisin forumda bulamadım da
Shareddata içinde hepsini silmek diğer uygulama ayarlarının gitmesi demek ... pire için yorgan yakmayın ...
c:/system/
system.ini dosyasını silmen yeterli

cmert Wrote:Shareddata içinde hepsini silmek diğer uygulama ayarlarının gitmesi demek ... pire için yorgan yakmayın ...
c:/system/system.ini dosyasını silmen yeterli 
valla daha bi zararının görmedim onun için dedim zaten bazıları siliniyo
o silinenler içine çeşitli ayar kayıtları, register bilgiler vs. mevcut ... sen sorun yaşamamış olabilirsin, ben doğru yolu yazıyorum, uygulamak veya uygulamamak size kalmış ...
shareddata içinde wildskini ilgilendiren dosya 101f76a6.ini dir, bu dosya ve system.ini dosyalarını silmek yeterli ...
oki saol buda yeni bilgi saol abi

pratik ve kesin bir yöntem

hackerly Wrote:hijacker abi bu senin analog saat çok güzel onu paylaşabilirmisin forumda bulamadım da
28. sayfadaki temanın içinde mevcut

hocam c:/system/system.ini le 101f76a6.ini sildim system içindeki apps klasörü de gitti

naapmalıyım patchi tekrar mı yüklüyüm ?
HiJacker Wrote:hackerly Wrote:hijacker abi bu senin analog saat çok güzel onu paylaşabilirmisin forumda bulamadım da
abi file not found dio silinmiş
bir daha paylaşırmısın

tabiki.. eve geçeyim hallderim

4. ve 5. favorim. Eline sağlık hepsi çok güzel

ben 5. yi sevdim eline sağlık

HiJacker Wrote:4. ve 5. favorim. Eline sağlık hepsi çok güzel 
abi sen hep siyahmı takılıon

Hiç şaşmaz malum 2 Carbon Black var

abi analog saati paylaşcaktın

HiJacker Wrote:hackerly Wrote:hijacker abi bu senin analog saat çok güzel onu paylaşabilirmisin forumda bulamadım da
bak işte burda yazıyor. gozunden kacmış heralde

BuZz Wrote:HiJacker Wrote:hackerly Wrote:hijacker abi bu senin analog saat çok güzel onu paylaşabilirmisin forumda bulamadım da
bak işte burda yazıyor. gozunden kacmış heralde
yoq kardeş file not found dio
elimde oldugu surece her zaman...
dostum saol ben evde degilim bu aralar. paylasamadim.

ne demek yaww..benim yaptığım sadece paylaşmaktı..