öncelikle herkese selam ben 2 yıllık siemens Sx1 kullanıcısıyım çok memnunun ve sitelerde gezerken Sx1 için tema ların var olduğunu gördüm ve merak ettim üye oldum ve şimdi bu sizin yaptığınız güzel temaları ben nasıl Sx1'ime yükleyeceğim nasıl olucak beni aydınlatacabilecek olan var mı bu konuda şimdiden teşşekür ediyorum... saygılar
Revenge Wrote:öncelikle herkese selam ben 2 yıllık siemens Sx1 kullanıcısıyım çok memnunun ve sitelerde gezerken Sx1 için tema ların var olduğunu gördüm ve merak ettim üye oldum ve şimdi bu sizin yaptığınız güzel temaları ben nasıl Sx1'ime yükleyeceğim nasıl olucak beni aydınlatacabilecek olan var mı bu konuda şimdiden teşşekür ediyorum... saygılar
bak şimdi yazılım bölümünden cmert veya nuraninin fwlerini yükle yeter
teşekkürler yönlendirdiğin için şimdi daha büyük bir soru işareti oluştu nasıl Fw yapacağım

Revenge Wrote:teşekkürler yönlendirdiğin için şimdi daha büyük bir soru işareti oluştu nasıl Fw yapacağım 
fwyi indir yüklemen için her şey yazar fwlewrde
kıskanıyorum sizi hergün buradasınız
nurani 4 ile örümcek bağladı telefonun ekranı halen değişiklik yapamadım şu 2007 gelsede rahatlasam biraz
iyi çalışmalar arkadaşlar

kolay gelsin Frank abi, 2007 ye ne kaldı şunu şurasında

yıl sonu ağlatıyorlar be koçum napiim
valla k...mı kaşıyamıyom bırak tema yapmayı

Ne diyelim kolay gelsin, 2007 ye girince bol bol kaşırsın

sen hiç merak etme
orayı kaşıyım burayı karıştıracağım

offf tema budur üstat.. saoalsın paylaşım için...
KinG_ThieF_ Wrote:offf tema budur üstat.. saoalsın paylaşım için...
Beğendin demek

Tepe tep kullan dicem ama malum

neyse yaranı deşmeyelim
Frank Wrote:coşku çok iyi harikasın
öyle miyim neyim

teşekkürler

Birazda böyle Metal Müzik gruplarının albüm kapakları gibi temalar yapsak nası olur.. Metallicanın master of puppets albüm kapağı gibi birde bu temanların normal ana menuyu de değiştirme şansı varmı yani sadece duvar ıkağıdı olsun istemiyorum
HiJacker Wrote::cool:Birisi Metal Müzik ve Tema kelimelerini aynı cümledemi zikretti acaba

Judas, Metallica, Iron Maiden, Slayer, Black Laber Society, Megadeth, Motörhead, Ac-Dc, Guns'n Roses, Cinderella, Worst Prite Ever, Led Zeppelin, Poison
Toplam 28 Tema
Zip Şifresi : teknomag.com
PUMP IT
Yorum yapmak bile istemiyorum daha ne diyimki Keep Rock...
özgür abi gene karalıklar içindeyiz ellerine sağlık
araya bi tane beyaz karışmış

üstat ellerine sağlık
şu metal temalar cok işime yarıcak paylaşım için saol

Pardon, ben buralarda yeniyim, cmert firmware yükledikten sonra, turuncu temasının üstüne beyazlı tema yükledim ama altta turunculuk, kaldı, o alttaki turuncu kısmı nasıl beyaz yapabilirim?
renk paletinden "city" yi seçerek