Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TEKNOMAG SX1 TEMA CENNETİ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
öncelikle herkese selam ben 2 yıllık siemens Sx1 kullanıcısıyım çok memnunun ve sitelerde gezerken Sx1 için tema ların var olduğunu gördüm ve merak ettim üye oldum ve şimdi bu sizin yaptığınız güzel temaları ben nasıl Sx1'ime yükleyeceğim nasıl olucak beni aydınlatacabilecek olan var mı bu konuda şimdiden teşşekür ediyorum... saygılar
Revenge Wrote:öncelikle herkese selam  ben 2 yıllık siemens Sx1 kullanıcısıyım çok memnunun ve sitelerde gezerken Sx1 için tema ların var olduğunu gördüm ve merak ettim üye oldum  ve şimdi bu sizin yaptığınız güzel temaları ben nasıl Sx1'ime yükleyeceğim nasıl olucak beni aydınlatacabilecek olan var mı bu konuda şimdiden teşşekür ediyorum... saygılar

bak şimdi yazılım bölümünden cmert veya nuraninin fwlerini yükle yeter
teşekkürler yönlendirdiğin için şimdi daha büyük bir soru işareti oluştu nasıl Fw yapacağım Sad
Revenge Wrote:teşekkürler yönlendirdiğin için şimdi daha büyük bir soru işareti oluştu nasıl Fw yapacağım Sad

fwyi indir yüklemen için her şey yazar fwlewrde
kıskanıyorum sizi hergün buradasınız Sorry

nurani 4 ile örümcek bağladı telefonun ekranı halen değişiklik yapamadım şu 2007 gelsede rahatlasam biraz Drinks

iyi çalışmalar arkadaşlar Cool
kolay gelsin Frank abi, 2007 ye ne kaldı şunu şurasında Smile
yıl sonu ağlatıyorlar be koçum napiim
valla k...mı kaşıyamıyom bırak tema yapmayı Sorry
Ne diyelim kolay gelsin, 2007 ye girince bol bol kaşırsın Big Grin Big Grin
sen hiç merak etme
orayı kaşıyım burayı karıştıracağım Big Grin
özledik cidden seni
gel artık Big Grin
offf tema budur üstat.. saoalsın paylaşım için...
35cem35 Wrote:özledik cidden seni
gel artık Big Grin

teşekkür ederim cem

coşku çok iyi harikasın
KinG_ThieF_ Wrote:offf tema budur üstat.. saoalsın paylaşım için...

Beğendin demek Big Grin Tepe tep kullan dicem ama malum Shy
neyse yaranı deşmeyelim Yahoo

Frank Wrote:coşku çok iyi harikasın

öyle miyim neyim Big Grin teşekkürler Smile
Birazda böyle Metal Müzik gruplarının albüm kapakları gibi temalar yapsak nası olur.. Metallicanın master of puppets albüm kapağı gibi birde bu temanların normal ana menuyu de değiştirme şansı varmı yani sadece duvar ıkağıdı olsun istemiyorum
:cool:Birisi Metal Müzik ve Tema kelimelerini aynı cümledemi zikretti acaba Cool
Laugh
Judas, Metallica, Iron Maiden, Slayer, Black Label Society, Megadeth, Motörhead, Ac-Dc, Guns'n Roses, Cinderella, Worst Prite Ever, Led Zeppelin, Poison
Toplam 28 Tema
Zip Şifresi : teknomag.com

PUMP IT
Toungue
[Image: themeey8.png]
HiJacker Wrote:
:cool:Birisi Metal Müzik ve Tema kelimelerini aynı cümledemi zikretti acaba Cool
Laugh
Judas, Metallica, Iron Maiden, Slayer, Black Laber Society, Megadeth, Motörhead, Ac-Dc, Guns'n Roses, Cinderella, Worst Prite Ever, Led Zeppelin, Poison
Toplam 28 Tema

PUMP IT
Toungue

Yorum yapmak bile istemiyorum daha ne diyimki Keep Rock...
özgür abi gene karalıklar içindeyiz ellerine sağlık

araya bi tane beyaz karışmışBig Grin
Wink Güle güle kullan
Resimler yalnızca önizleme içindir. Cihazda farklı görünecekler.
3 Tema

PitBuLL

[Image: untitled1nq2.jpg] [Image: logopitbullgo3.jpg] [Image: untitled2cb4.jpg]
üstat ellerine sağlık
şu metal temalar cok işime yarıcak paylaşım için saol Big Grin
Pardon, ben buralarda yeniyim, cmert firmware yükledikten sonra, turuncu temasının üstüne beyazlı tema yükledim ama altta turunculuk, kaldı, o alttaki turuncu kısmı nasıl beyaz yapabilirim?
renk paletinden "city" yi seçerek Wink
Bu temaları Cmert FW dışında kullananın gözü çıksın Big GrinBig GrinBig Grin Toungue
Reference URL's