Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TEKNOMAG SX1 TEMA CENNETİ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Bak şimdi ... Big Grin Big Grin
Big Grin ooo hijacker baya yüklemişiz yaa temaları eline sağlık Big Grin Toungue
teşekkürler hijacker bunlar baya güzel
cmert oslik.ru yu temalarınla coşturmuşsun bravo mükemmelsin bizim gücümüzü onlarda görsün tebrikler
evet Türkün gücünü görsünler Toungue Toungue
yaw arkadaşlar şu linux videosunu izlediniz mi biri sx1 e yuklemiş youtube de izledim şok oldum yaa sx1 e neler yapmışlar şaşırdım valla acayip olmuş menü aynı samsung menüsü gibi olmuş
özgür abi ya ben sana taa 1 ay önce söledim ya metallee ilgili bişeyler yap die...Smile:)hatta resimler bile atmıştım !!!Smile:)neyse yaptığın harika olmuş hepsi için ayrıyetten tam 28 tane teşekkür ediyorum
Teşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür EderimTeşekkür Ederim
Frank Wrote:
burhanpnr Wrote:ARKADAŞLAR BUNLARI NASIL KURACAĞIZ YA DA HER NE YAPACAKSAK
LÜTFEN AÇIKLAYABİLİR MİSİNİZ?*

TEMA İÇİN DEĞİŞTİRİLEBİLEN PACTHLENMİŞ DOSYALAR VE TELEFONDAKİ YERLERİ: (fw15 patchlenip yüklendikten sonra)

AvkonEx.mbm: e:\system\data\ SINYAL GÖSTERGESİ,

Avkon.mbm: e:\system\data\ PIL GOSTERGESI VE MENULERDE BULUNAN SEKMELER AYRICA BIRÇOK GRAFİK İÇEREN DOSYA

menu_folders.mbm: e:\system\data\ MENUDE BULUNAN DIZINLERIN (CAMERA,SETUP vsSmile IKON DOSYASI.

Eidpic.mbm: e:\system\data\ WALLPAPER ALANININ USTUNDE BULANA VE SAATIN,TARIHIN YERALDIĞI,OPERATORUN ISMININ YAZILDIĞI BOLUMUN ARKAFON DOSYASI.

Callstatus.mbm: e:\system\data\ BUNLARLA BIR ARAMA GELDIĞINDE EKRANDA ÇIKAN ANIMASYONU DEĞİŞTİREBİLİYORUZ.

bmimage.mbm: e:\system\data\ BUNLARLA BIR ARAMA GELDIĞINDE EKRANDA ÇIKAN ANIMASYONU DEĞİŞTİREBİLİYORUZ.

Eikctl.rsc,clock.mbm,clockmasks.mbm : e:\system\data\ ANALOG SAAT SKINLERI IÇIN

Aplications.dat: e:\system\data\ MENUDE BULUNAN IKONLARIN YERLERININ KAYDEDILDIĞI DOSYA

Backgroundimage.mbm : ARKAFON DOSYASI e:\system\data\ YADA c:\system\data\ (BAZI TELEFONLARDA ARKAPLANIN MMC DRIVEDA SAKLANMASI PATCHİ ÇALIŞMAYABİLİYOR)

splashscreen.mbm: e:\system\programs BOOT AÇILIŞ EKRANI RESMI

startup.mbm: e:\system\apps\startup AÇILIŞ ANİMASYONU (ÇALIŞMIYOR)

mono_ring_long.MID: e:\nokia\sounds\digital TELEFON ALARM SESİ
(her nekadar dosya uzantısı .mid de olsa siz değiştirmek istediğiniz sesi biligisayarda wav olarak kaydedip bu orjinal isme rename ederek telefona gönderin.aksi halde orijinal ismi kullanmazsanız defaul bir ses çalıcaktır)

poly_ring_deep.MID: e:\nokia\sounds\digital TAKVIM ALARM SESİ
(her nekadar dosya uzantısı .mid de olsa siz değiştirmek istediğiniz sesi biligisayarda wav olarak kaydedip bu orjinal isme rename ederek telefona gönderin.aksi halde orijinal ismi kullanmazsanız defaul bir ses çalıcaktır)

PROTOCHIP (Kulakların çınlasın emi)

üstad ben şimdi cmert 'in Fwsini yükledim patch falan gereklimi bunları yapmak için blink
Patch gerekmiyoda, o *.mbm dosyalarının hepsi c'ye aktarılmış.
PROTOCHIP (Kulakların çınlasın emi) bize kızacak duyarsa
Bu temada Fenerbahçeli arkadaşlara Thumbup

[Image: fescr000zh3.jpg]
Ellerine sağlık alplord Wink güzel çalışma.
zamanım olsa daha güzellerini yaparım aslında Smile
Çok güzel eline sağlık ... özellikle resmi orantısını bozmadığın için teşekkürlerBig Grin
İşin sırrı zaten resimlerin orantısını bozmamak Wink
bozan arkadaşlara duyurulur ... Whistling
beyler resim editlerken office picture manager kullanın... sorunsuzca küçültüyor......
Yeterki orantıyı yakalayın Paint bile işinizi görür Wink
bu arada 45 sayfa olmuş temalar... uzun zamandır uğramıyordum...Smile
Bunlarda yaptığım diğer 3 tema . 3'ü 1 arada Thumbup

[Image: fescr001ja5.jpg] [Image: fescr002zq2.jpg] [Image: fescr003ql1.jpg]

[Image: tkla3ecoc0.gif]
Türk Bayrağı çok güzel olmuş sayende milli duygularım birkez daha kabardı..saolasın..
ocu77 Wrote:Türk Bayrağı çok güzel olmuş sayende milli duygularım birkez daha kabardı..saolasın..

güle güle kullan Wink
Hep Fener Hep Fener Olmaz demiBig Grin

[Image: galatasaraysoccerbyayselk2.jpg][Image: galatasarayiibysinan008nh7.jpg][Image: cimbombysinan0083wn1.jpg]

BURDAN ==> http://www.zshare.net/download/gs-rar-4pq.html
olmaz tabiki aslan cimbom saol Toungue ajan
Reference URL's