Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TEKNOMAG SX1 TEMA CENNETİ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: grnt362ty8.jpg]

İnşallah yapmışımdır.Telefon serviste oldugu için deneyemedim.Bende uğraşıyım dedim.Ustalarımız kadar güzel olmasada yaptık işte bişeyler..

Burdan İndir
Hep Fener teması mı olcakSmile
[Image: gslogo2om0.jpg]

Burdan İndir

Arkadaşlar yaptıgım bu 2 temayı deneyen olduysa çalışıp çalışmadıgını söylerse sevinirim.
işte ilk themam
@Frank; Teşekkür ederim, sayende öğrendim.
Atam

[Image: 2466bbbd-atam.jpg]

Not: Sayfaya resim eklemeyi öğrendim (@Frank) Saol!
http://www.yuklet.com/ stesine resmi upload edersin,
sonra linki kopyalarsın cevap yazdığın sayfanın üzerinde resim ekleme bölümü var link eklenin heman solunda ona basarak kopyaladığın linki yapıştır bu kadar.
http://www.yuklet.com/ 'da çoklu bir link verecektir en alttakini kopyalarsın direk link dediğini
hadi kolay gelsin.
Bakalım ikinci themamı beğenecek misiniz?
İzmirKonak
[Image: 4cfef51d-izmir konak.jpg]
Ooo çok güzel manzara yakalamışın..
evet serinledik biraz bu yaz sıcağında Big Grin
eline sağlık
teşekkür ederim arkadaşlar,
beğendiğinize çok sevindim!!!

---> @Frank ; sayende öğrendim tekrar teşekkür ederim dost!
[Image: 12489691-2.jpg][Image: 35448a8d-3.jpg][Image: 6f5efbd6-4.jpg][Image: 067c51e8-5.jpg]
[Image: 5ec7d103-11.jpg][Image: 498007de-22.jpg][Image: 8ece9826-33.jpg][Image: 85941546-44.jpg]
[Image: d40c1948-55.jpg][Image: 7b483618-222.jpg][Image: 0a0f030a-444.jpg][Image: 5e900b56-1111.jpg]
[Image: 1cede9b8-2222.jpg][Image: d66ebe92-3333.jpg][Image: 5c76526e-4444.jpg][Image: 2bea8145-11111.jpg]

YAKINDA
Not:Yukardaki iki mesajın linkleri birleşiktir.Alttaki mesajda link yakında verilecektir..

Herkese Tşkler;

Bu Arada Fr@nk site için sağol.Gerçekten güzel bir siteymiş..
[Image: c458c5aa-sonbahar.jpg]

sonbahar

Not: Önizlemede görülen siyah çerçeve thema da yok!!!
burada amma güzel şeyler varmış Big Grin
Ben temaları deneyemediğim için linkleri kaldırdım.Temaları tam olarak yapamamış olabilirim.
[Image: 9bd9569b-thema.JPG]

thema1

teşekkürler adigehalil...
Bu sıcak havada iyi gider di mi @Frank Smile
[Image: 3ed258a2-thema4.JPG]

Thema4
Ellerine sağlık !!
Ellerine sağlık
resimlerde güzelmiş.
bir zamanların en güzel çizgi filmlerinden snoopy teması. Resim koyamıyorum şimdilik ama ilerleyen zamanda o da olacakBig Grin.

http://www.hemenpaylas.com/download/1246...y.rar.html
herkes bişeyler yapıyo bende üzerime düşeni yaparak çok yakında sonic teması ile karşınızdayım (sakın benden önce yapmayın darılırım Smile
[Image: 716fa756-thema5.JPG]

Thema5

---> @Sonic; senden sonra yapayım dedim ama elimde hazır vardı, sevgiler...Rolleyes
Sonic Wrote:herkes bişeyler yapıyo bende üzerime düşeni yaparak çok yakında sonic teması ile karşınızdayım (sakın benden önce yapmayın darılırım Smile

Hemen yapıyorumSmile

Şaka şaka bekleriz..
ilk tema deneyimim inş beğenirsinizCool

[Image: i6733_xfgj.JPG]

burdan
Reference URL's