Tanımam etmem

Eren istemiş, ona sormak lazım

boşlukları halletmenin çözümleri var..
çok güzel olmuş..birincisi ve subaru favorilerim...
ya çoşku'nun bi teması vardı...forumda var ama hemenpaylaşa upload edilmiş orası da malum...
şööle anlatayım temayı..yeşillik bi alan bi tabela var havadan bi zeplin geçiyo..böyle güzel bişiydi...inşallah anlatabilmişimdir..

bu temayı zshare'den fln upload ederseniz sevinirim
metmyk Wrote:Arkadaşlar sx1 için emeği geçen herkese teşekkürler.Biraz temam var 18 tane ama hepsinin resmini ekleyemedim güle güle kullanın.
Adres :
http://www.zshare.net/download/metmyk-temalar2-rar.html
slm dostum öncelikle emeğine teşekkür ederim ancak bu temaların tamamı .sis şeklinde maalesef sx1imize .sis içerikli temalar yüklenmiyor. Yada ben öyle biliyorum en azından ben indirdim yüklemek için baktığımda maalesef sis olduklarını gördüm. gerçekten güzeller ama sis olmasalar daha iyi olur sevgilerimle
bu temalar sis uzantılı olmasına rağmen telefona yükleyebilirsin çünkü bu temalar eidpic.mbm backgroundimage.mbm den oluişan temalardır
ilki güğzelmiş
elin sağlık ajan
Özgür ' ün malinde yazan kelimeyi aynen google a girdiğimde karşıma subwoofer dan öte bişey çıkmadı da ondan şeettim

ama yaklaşmışım yine de

evet bende baktım ondan maalesef dedim

sanırım artık anlatabildim

Evet anladım

Müzik temaları yaptıkça paylaşıma devam

ona klavyem sürçtü derler
mısır almayım be, içim dışım mısır oldu, varsa jelibon alabilirim ama
@eros
bize teşekkür yok demek ...

eved eved....klavyem sürçtü....
ya ama online jelibon servisimiz yok...postayla gönderelim

Sağol, birazdan markete çıkıyorum

ama dur uyg destek bölümüde 'kendi pro arşivim'adlı açtığın başlıkta bişi sordum ona bi cvp ver de sonra git

ehehehehe