Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TEKNOMAG SX1 TEMA CENNETİ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
cmert Wrote:Kendin ol biraz kendin Big Grin Taklitlerimden sakının Toungue

vallaha bak bu foruma CMÖRT diye bi kullanici acarim ana göreToungueRolleyesBig Grin
Özgür arkadaşımın bana gönderdiği mali aynen paylaşıyorum Wink

Quote:Dostum bayramın ve yeni yılın tekrar tekrar kutlu olsun.

Forumdaki tema isteklerini gördüm onlara ancak sen cevap verebilirsin diye sana yazıyorum.

Cem abinin istekleri için google da " mackie active " diye arama yaparsan istediğin kadar temalık resim elde edebilirsin.

Eren'in isteğine gelince dosyayı sana gönderiyorum. Dosyadaki resimleri tema yap Eren için yeterli olur umarım Smile

Rar dosyalarına Pass koymayı unutma Wink

Sizi çok özledim keşke zamanım olsada foruma saatlerce takılabilsem. 4 gündür hasta hasta çalışıyorum. Bağdemcikler yumurta kadar oldu Smile EEE ekmek parası Toungue

Herkese sevgilerimi iletirsen sevinirim. PC başına geçince foruma yazmaya çalışırım. Şu an palmden yazmaya uğraşıyorum PHPyi yarım yamalak gösteriyor. O yüzden foruma bakamıyorum.

Kendine iyi bak Dostum..

bunlarda emanetler Smile

[Image: adszif2.png]

şifre : teknomag.com
| by HiJacker |

Yalnız Cem abi senin isteğini yerine getirmeden önce onay almak istiyorum, gördüğüm kadarıyla istekler subwoofer resimler, doğru mudur Rolleyes bana pek temalık gelmedi de ondan sordum Big Grin Big Grin
bu resimlerdekiler kim?
Tanımam etmem Big Grin Eren istemiş, ona sormak lazım Popcorn
http://www.zshare.net/download/ajan_sx1-rar.html

[Image: vqL_1.jpg][Image: Zu8_2.jpg][Image: uXq_3.jpg][Image: WnE_4.jpg]
[Image: 7Lz_5.jpg][Image: pA3_6.jpg][Image: Wpf_7.jpg][Image: 7rO_8.jpg]
[Image: 3zp_9.jpg]

arkadaşlar ilk defa şu tema işine girdim ve bi kaç tane tema yaptım ama kenarlardaki boşlukları bi türlü alamadım arka planı beyaz olan resimler belli olmuyo ama diğerleri biraz bozuyo artık beğenir misiniz?size kalmış he bide aralarında bazıları verilmiş olabilir emin değilim kusura bakmayın
boşlukları halletmenin çözümleri var..
BU ARALAR SON PAYLAŞIMIMWink

ScreenShotsssss Popcorn

[Image: 4b1a99976ef4ln0.jpg][Image: 8b23274d038ept6.jpg][Image: ballsbychristiannickeles1.jpg]
[Image: subaruak8.jpg][Image: 3d975op4.jpg][Image: audi306lg1.jpg]

*Çekinme Burdan Yak*
çok güzel olmuş..birincisi ve subaru favorilerim...
ya çoşku'nun bi teması vardı...forumda var ama hemenpaylaşa upload edilmiş orası da malum...

şööle anlatayım temayı..yeşillik bi alan bi tabela var havadan bi zeplin geçiyo..böyle güzel bişiydi...inşallah anlatabilmişimdir.. Smile bu temayı zshare'den fln upload ederseniz sevinirim
regulus_black Wrote:ya çoşku'nun bi teması vardı...

Nono COŞKU Thumbup

Şöyle bişey mi Big Grin

[Image: scr000051ft5.jpg]

| boing by cmert |
@gizli.ajan.sx1

Son temanı ben vermiştimWink
metmyk Wrote:Arkadaşlar sx1 için emeği geçen herkese teşekkürler.Biraz temam var 18 tane ama hepsinin resmini ekleyemedim güle güle kullanın.
Adres :  
http://www.zshare.net/download/metmyk-temalar2-rar.html

slm dostum öncelikle emeğine teşekkür ederim ancak bu temaların tamamı .sis şeklinde maalesef sx1imize .sis içerikli temalar yüklenmiyor. Yada ben öyle biliyorum en azından ben indirdim yüklemek için baktığımda maalesef sis olduklarını gördüm. gerçekten güzeller ama sis olmasalar daha iyi olur sevgilerimle
bu temalar sis uzantılı olmasına rağmen telefona yükleyebilirsin çünkü bu temalar eidpic.mbm backgroundimage.mbm den oluişan temalardır
ilki güğzelmiş
elin sağlık ajan
cmert Wrote:Yalnız Cem abi senin isteğini yerine getirmeden önce onay almak istiyorum,
gördüğüm kadarıyla istekler subwoofer resimler, doğru mudur Rolleyes bana pek temalık gelmedi de ondan sordum Big Grin Big Grin

Maalesef coşku'cuğum!
Ben anlatamadım galiba Big Grin benim istediğim themalar daha eğlenceli Big Grin
hani senin bir ara verdiğin MUZIK Theması vardı yaa, o tarz birşey

ÖRNEK THEMALAR Big GrinBig GrinBig Grin
[Image: scr000002qg8.jpg][Image: scr000003px8.jpg][Image: scr000004ab2.jpg]
Özgür ' ün malinde yazan kelimeyi aynen google a girdiğimde karşıma subwoofer dan öte bişey çıkmadı da ondan şeettim Shy ama yaklaşmışım yine de Big Grin
evet bende baktım ondan maalesef dedim Big Grin
sanırım artık anlatabildim Big Grin
Evet anladım Big Grin Müzik temaları yaptıkça paylaşıma devam Wink
Teşekkürler Big Grin
cmert Wrote:Özgür arkadaşımın bana gönderdiği mali aynen paylaşıyorum Wink

Quote:Dostum bayramın ve yeni yılın tekrar tekrar kutlu olsun.

Forumdaki tema isteklerini gördüm onlara ancak sen cevap verebilirsin diye sana yazıyorum.

Cem abinin istekleri için google da " mackie active " diye arama yaparsan istediğin kadar temalık resim elde edebilirsin.

Eren'in isteğine gelince dosyayı sana gönderiyorum. Dosyadaki resimleri tema yap Eren için yeterli olur umarım Smile

Rar dosyalarına Pass koymayı unutma Wink

Sizi çok özledim keşke zamanım olsada foruma saatlerce takılabilsem. 4 gündür hasta hasta çalışıyorum. Bağdemcikler yumurta kadar oldu Smile EEE ekmek parası Toungue

Herkese sevgilerimi iletirsen sevinirim. PC başına geçince foruma yazmaya çalışırım. Şu an palmden yazmaya uğraşıyorum PHPyi yarım yamalak gösteriyor. O yüzden foruma bakamıyorum.

Kendine iyi bak Dostum..

bunlarda emanetler Smile

şifre : teknomag.com
| by HiJacker |

Yalnız Cem abi senin isteğini yerine getirmeden önce onay almak istiyorum, gördüğüm kadarıyla istekler subwoofer resimler, doğru mudur Rolleyes bana pek temalık gelmedi de ondan sordum Big Grin Big Grin

budur budur budur !!!!!!!!
hayatımın filminin mükemmel temaları !!!Yahoo

Te$$ HiJacker !

süper yaf

rep rep rep rep rep rep ! 8D
cmert Wrote:
regulus_black Wrote:ya çoşku'nun bi teması vardı...

Nono COŞKU Thumbup

Şöyle bişey mi Big Grin

[Image: scr000051ft5.jpg]

| boing by cmert |

çok sağol COŞKU ya walla tam ismini yazarken forumda birisi ÇOSKU yazmıştı o aklıma gelmişti de elim sürçtü galiba...kusura bakma Shy

biraz kopya olacak ama kendimi affettirmek için mısır ısmarlayabilirim Popcorn
ona klavyem sürçtü derler Big Grin Big Grin

mısır almayım be, içim dışım mısır oldu, varsa jelibon alabilirim ama Shy

@eros

bize teşekkür yok demek ... Cray
eved eved....klavyem sürçtü....

ya ama online jelibon servisimiz yok...postayla gönderelim Smile
Sağol, birazdan markete çıkıyorum Laugh
ama dur uyg destek bölümüde 'kendi pro arşivim'adlı açtığın başlıkta bişi sordum ona bi cvp ver de sonra git Smile ehehehehe
can sıkıntısından Big GrinToungue

[Image: scr000005xi4.jpg]
Buyrun Buz Big Grin
Reference URL's