Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TEKNOMAG SX1 TEMA CENNETİ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Azıcık TemaLaugh

NOT: Temalrın İçinden Bir Tanesi Cmert'e Aittir Onun İçin ScreenShot Koymadım

ScreenShotsssss

[Image: synchronizedsoundsystemtf3.jpg][Image: parentsbyburgydk6.jpg][Image: lovejuicebydivineerrornm0.jpg]
[Image: fella3dmaxstylebp4.jpg][Image: jarkbydivineerrorkj0.jpg][Image: stewiewalpaperbyolavheo7.jpg]

Buradan YakPopcorn
teşekkür ederim,
sanırım içinde MUZIK THEMAsı da var Big Grin
bizim su açilişta cikan alman kizin gozunden soyle guzel bi tema yapilsa olma mi?ben sahsen cok begeniyorum begenen arkadaslar da olur heralde.ozellikle hackerly sen bu tema işinde iyisin bildigim kadariyla...bi el ativersen....:thumbup:sahane durur sx1de...SmileWink
neden bunu özellikle belirtiosun
yada madem öle neden onunkinide ekliosun?

HaCkErLy Wrote:Azıcık TemaLaugh
ScreenShotsssss
Buradan YakPopcorn
bunda bir çok faktör etkili ajan öncelikle içinde bulunduğu yaş grubunun günümüz popüler kültür toplumundaki kalıplaşmış davranış biçimleri( her zaman en iyi olma rakip tanımama biraz asilik biraz atılgan ve sınır tanımaz gençlik tiplemeleri vs vs) bunlar sosyal psikolojik meseleler ajan Smile ama yadırgama değil benimkisi bir tespit sadece. bir meselede var ki hack kardeşimiz özellikle temalar konusunda güzel işler çıkarıyor kendi adıma çok teşekkür ederim.
erkahn Wrote:neden bunu özellikle belirtiosun
yada madem öle neden onunkinide ekliosun?

HaCkErLy Wrote:Azıcık TemaLaugh

ScreenShotsssss

Buradan YakPopcorn

çünkü cmert kardeşimizin bazı temalarının linki silinmiş oluyo bu yüzden içerisine koyuyorum ama artık koymam siz bilirsinizWink
katin Wrote:hack kardeşimiz

hack kardeş deilide hackerly desek daha güzel olur be kardeşim temaları beğeniyosan ne mutlu banaWink
katılıorum
yaş küçük sanırım

katin Wrote:bunda bir çok faktör etkili ajan öncelikle içinde bulunduğu yaş grubunun günümüz popüler kültür toplumundaki kalıplaşmış davranış biçimleri( her zaman en iyi olma rakip tanımama biraz asilik biraz atılgan ve sınır tanımaz gençlik tiplemeleri vs vs) bunlar sosyal psikolojik meseleler ajan Smile ama yadırgama değil benimkisi bir tespit sadece. bir meselede var ki hack kardeşimiz özellikle temalar konusunda güzel işler çıkarıyor kendi adıma çok teşekkür ederim.
erkahn Wrote:katılıorum
yaş küçük sanırım

katin Wrote:bunda bir çok faktör etkili ajan öncelikle içinde bulunduğu yaş grubunun günümüz popüler kültür toplumundaki kalıplaşmış davranış biçimleri( her zaman en iyi olma rakip tanımama biraz asilik biraz atılgan ve sınır tanımaz gençlik tiplemeleri vs vs) bunlar sosyal psikolojik meseleler ajan Smile ama yadırgama değil benimkisi bir tespit sadece. bir meselede var ki hack kardeşimiz özellikle temalar konusunda güzel işler çıkarıyor kendi adıma çok teşekkür ederim.

valla benim yaşımdan bahsediyosanız 18 yaşındayım küçük olabilirim sizin içinSmile
Smile) ok hackerly kardeş böyle iyi mi?
fugitif95 Wrote:bizim su açilişta cikan alman kizin gozunden soyle guzel bi tema yapilsa olma mi?ben sahsen cok begeniyorum begenen arkadaslar da olur heralde.ozellikle hackerly sen bu tema işinde iyisin bildigim kadariyla...bi el ativersen....:thumbup:sahane durur sx1de...SmileWink

Her ne kadar benden istenmese de ... Whistling

[Image: scr000015iw2.jpg]

| BluEye |
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:bizim su açilişta cikan alman kizin gozunden soyle guzel bi tema yapilsa olma mi?ben sahsen cok begeniyorum begenen arkadaslar da olur heralde.ozellikle hackerly sen bu tema işinde iyisin bildigim kadariyla...bi el ativersen....:thumbup:sahane durur sx1de...SmileWink

Her ne kadar benden istenmese de ... Whistling

[Image: scr000015iw2.jpg]

| BluEye |

kardesim benim...ölsem de gam yemem artik.cok guzel olmus yaaa.ellerine saglikThumbup
Bilseydim daha önce yapardım Big Grin
güzel olmuş saol ajan
Kullandıkça beni hatırlayın Big Grin Shy Popcorn
unutmuoz ki ajanBig GrinBig GrinBig GrinToungue
Dikkat Excl Bu bir tema $ovdur Shades

[Image: scr000016dl4.jpg] [Image: scr000019cu3.jpg] [Image: scr000018ly5.jpg] [Image: scr000020fl5.jpg]

[Image: scr000017lu8.jpg] [Image: scr000022hh5.jpg] [Image: scr000021wp4.jpg]

| theme by cmert |
şifre : teknomag.com
temalar yine mükemmel olmuş + rep
Biraz uğraştırdılar ama değdi Wink

güle güle kullan demek isterdim ama malum ...
hiç hatırlatma o konuyu ya SorryCrayCraySorry
@berkant10 dışında beğenen yok demek Cray
ayıp ettin @cmert çok güzel olmuş + rep
Sağolasın ama anladım ben onu ... Sorry
( AYIP ETTİN ) teşekkür amaçlı anladın sen onu
Tabii ki de yanlış anlamadım dostum, tekrar sağol Smile
Reference URL's