teşekkür ederim,
sanırım içinde MUZIK THEMAsı da var

bizim su açilişta cikan alman kizin gozunden soyle guzel bi tema yapilsa olma mi?ben sahsen cok begeniyorum begenen arkadaslar da olur heralde.ozellikle
hackerly sen bu tema işinde iyisin bildigim kadariyla...bi el ativersen....:thumbup:sahane durur sx1de...

neden bunu özellikle belirtiosun
yada madem öle neden onunkinide ekliosun?
HaCkErLy Wrote:Azıcık Tema
NOT: Temalrın İçinden Bir Tanesi Cmert'e Aittir Onun İçin ScreenShot Koymadım
ScreenShotsssss
Buradan Yak
bunda bir çok faktör etkili ajan öncelikle içinde bulunduğu yaş grubunun günümüz popüler kültür toplumundaki kalıplaşmış davranış biçimleri( her zaman en iyi olma rakip tanımama biraz asilik biraz atılgan ve sınır tanımaz gençlik tiplemeleri vs vs) bunlar sosyal psikolojik meseleler ajan

ama yadırgama değil benimkisi bir tespit sadece. bir meselede var ki hack kardeşimiz özellikle temalar konusunda güzel işler çıkarıyor kendi adıma çok teşekkür ederim.
katin Wrote:hack kardeşimiz
hack kardeş deilide hackerly desek daha güzel olur be kardeşim temaları beğeniyosan ne mutlu bana

erkahn Wrote:katılıorum
yaş küçük sanırım
katin Wrote:bunda bir çok faktör etkili ajan öncelikle içinde bulunduğu yaş grubunun günümüz popüler kültür toplumundaki kalıplaşmış davranış biçimleri( her zaman en iyi olma rakip tanımama biraz asilik biraz atılgan ve sınır tanımaz gençlik tiplemeleri vs vs) bunlar sosyal psikolojik meseleler ajan
ama yadırgama değil benimkisi bir tespit sadece. bir meselede var ki hack kardeşimiz özellikle temalar konusunda güzel işler çıkarıyor kendi adıma çok teşekkür ederim.
valla benim yaşımdan bahsediyosanız 18 yaşındayım küçük olabilirim sizin için

) ok hackerly kardeş böyle iyi mi?
Bilseydim daha önce yapardım

temalar yine mükemmel olmuş + rep
Biraz uğraştırdılar ama değdi
güle güle kullan demek isterdim ama malum ...
@berkant10 dışında beğenen yok demek

ayıp ettin @cmert çok güzel olmuş + rep
Sağolasın ama anladım ben onu ...

( AYIP ETTİN ) teşekkür amaçlı anladın sen onu
Tabii ki de yanlış anlamadım dostum, tekrar sağol