ilk tema ile kabak tadını vermişsin zaten

herkesin hayali mavi gözlü esmer

garfield çok pis gülmüş ama hayırlısı

tam cmert tasarımı olmuş

motorsikletin renkleri harika tabii kendide

walkman sonyi hatırlattığı için

parmak izi favorim oldu
eline sağlık kanka

temalar süper
repini yolluyom
Offf off harika temalar cmert yine döktürmüşün eline sağlık..
![[Image: naughtyly6.gif]](http://img164.imageshack.us/img164/3978/naughtyly6.gif)
Teveccühünüz
![[Image: naughtyly6.gif]](http://img164.imageshack.us/img164/3978/naughtyly6.gif)
Çok güzel tema çalışmaları olmuş,herkese teşekkür ediyoruz.
10 puan 10 puan 10 puan ve 100 puanla şampiyon... (Barış Manço klasikleri

)
çok güzel olmuş temalar....teşekkürler
barışmanco ne iş ben anlamadım olayı ajan ?
erkahn Wrote:barışmanco ne iş ben anlamadım olayı ajan ?
ya vardı ya 7den 77ye...orda çocuklar konuşup yerlerine giderken diğer çocuklar ellerindeki 10 puan panolarını ladırıyolardı...Barış abimiz de ''10 puan 10 puan 10 puan 100 puanla şampiyon'' dierekten yawruceyizleri yerlerine uğurluyordu..heyy gidi bee,Allah rahmet eylesin.

cmert Wrote:Zaten @Sonic neşteri vurmuş 
Konuyla ilgisiz mesajları da silerse tam süper olacak, gereksiz kirlilik oldu malum 
evet biraz costum...aslinda agir konusup buradaki arkadaslarimi rahatsiz etmek istemezdim ama sinirim fena bozuldu kafamdan dumanlar fişkirdi

boyle seyler bizim forumumuza yakişmaz burasi
dh cf gibi kavga meydani degil...
dikkat edin arkadaslar,bu forumdan banlanmak ve buradaki arkadaslarin guvenini kazanmak zor,kullanici ismini degiştirip yeniden kayit yapmak kolaydir...sahsen kimsenin boyle satasmalar yapmasina goz yumamam...
cok mu sinirlendim ne

sakin abi ne bu şiddet bu celal

evet?????????????????????
ya sizi yaklaşık bir yıldır takip ediyorum.Yaptıklarınız çok güzel ve emek harcanan şeyler.Bir insanın emeğine saygısızlık (ki yine herşeyi bizim için yapıyo) kabullenilemez.
ha bu arada yeni üye oldum herkese merhaba

^^^akıncı^^^ Wrote:ha bu arada yeni üye oldum herkese merhaba
hosgeldin..

temalar içinde ayrıca teşekkürler cmert..
hoş bir tcell operatör logosu...her zamankinden sıkılanlara..

Zipli dosya içindeki resim dosyasını telinize gönderin fileexplorer ile operatör logosu olarak belirleyin ve restart çekin hepsi bu..
örnek screenshot
Buradan zippola
Not:Logo beyaz eidpic.mbm içeren temalara uygundur..
Hackerly temanda konuşuyo hani

arkadaşlar merabayın:
yaptığınız temalar çok işime yarıyor,yalnız ben tema yapma işini bir türlü çözemediğimden size bi kaç tane sewdiğim grubun resmini yolluyorum,bunları tema haline getirirseniz çok sewinirim, hee bi de .sis olmazsa sevirim çünkü onu kurmayıda bir türlü beceremedim
çok sağolunn şimdiden,
http://rapidshare.com/files/11632517/De_...r.rar.html
ThemaYapar v.2
MakeSis & UnMakeSis
Bu liklerde thema yapabilmen için gerekli dosyalar var.
Themayapar prosu ile sis haline gelen themaları Pc de UnMakeSis prosu ile açabilrsin.
Açılan .sis sana .mbm leri ve skinzleri verecek.
İstediğin dosyaları yani ister sadece .mbm leri istersen sadece mp3 player skinini ya da istersen hepsini tek tek MMC ye copy-paste yapabilirsin...
Biraz kurdcala basit olduğunu anlayacaksın!