arkadaşım bide bana yardımcı olursanız sevinirim.ben bu temaları indirdikten sonra tele nereye atıcam.
bluecat Wrote:arkadaşım bide bana yardımcı olursanız sevinirim.ben bu temaları indirdikten sonra tele nereye atıcam.
indir dosyayı zaten .sis uzantılı yükle tele reset at olsun bitsin
HaCkErLy Wrote:bluecat Wrote:arkadaşım bide bana yardımcı olursanız sevinirim.ben bu temaları indirdikten sonra tele nereye atıcam.
indir dosyayı zaten .sis uzantılı yükle tele reset at olsun bitsin
hangileri sis uzantılı ben bitane indirdim ay.zip ama içinde sis e dair bişi yok.bide bunun için bi proya gerek varmı yoksa sadece sis i yüklememiz yeterlimi
bluecat Wrote:hangileri sis uzantılı ben bitane indirdim ay.zip ama içinde sis e dair bişi yok.bide bunun için bi proya gerek varmı yoksa sadece sis i yüklememiz yeterlimi
eidpic ve backgroundimage dosyalarını c/system/data içine kopyala restart çek.
adigehalil Wrote:bluecat Wrote:hangileri sis uzantılı ben bitane indirdim ay.zip ama içinde sis e dair bişi yok.bide bunun için bi proya gerek varmı yoksa sadece sis i yüklememiz yeterlimi
eidpic ve backgroundimage dosyalarını c/system/data içine kopyala restart çek.
coook saol arkadaş yavaş yavaş sayenizde bişiler başarıyorum.Gercekten güzel oldu yahuu,paylaşım vede yardımlarınız için tekrar TEŞEKKÜREDİYORUM...
CarbonBlack ta nasıl duracağını tahmin edersiniz herhalde
> İNNDİR <
ice blue olan indirebiliomu ajaba

erkahn Wrote:ice blue olan indirebiliomu ajaba 
sistem hatası verebilir
@HaCkErLy
Çizimine hayran kaldım

remotes60 ile senkronizyon yaptığım için doğal olarak usb ikonu, her nekadar benzemese de

cmert Wrote:CarbonBlack ta nasıl duracağını tahmin edersiniz herhalde 
> İNNDİR <
nasıl yaparsın bunu bana
alt tarafı değiştirmeyi unutmuşum !
Heyecan yok
UP_4 değilmi o
beach renk paletini görelim bir de

coşku bunu tam siyah beyaz yapabilirmiyiz ve arka plan resmi nasıl ve ne şekilde yaptın cnm

Sarı-Lacivert olabilirde siyah-beyaz mümkün değil
şaka bi yana beyaz renk kullanamıyorum, menü arkaplanı da beyaz olunca

haklısın
peki arka plan resmi nasıl yaptın ?

Arkaplan olur tabiki de , bütünlük olmadıktan sonra ...

yahu anlatamadım mı deli olcam arka plan resmi diyorum nasıl diyorum siyah beyaz hani bi resmi alıp negatife mi çeviricem diyorum ohh bea

SLM arkadaşlar yine ben

))))
mp3 skinini nasıl değiştirebilirim.yani mp3 skin dosyalarını nereye atarsam olur?
bluecat forumun arama özelliğini iyi kullanmalısın