Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TEKNOMAG SX1 TEMA CENNETİ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
cmert Wrote:Ne bağırıyosun küççücük çocuğa Shy Big Grin Shy

Ben paintle çizdim resmi, negatif falan bilmem Shifty

kıyamam ganga Drinks

@HaCkErLy eline sağlık güzel Thumbup
en alttaki tema çok anlamlıymış hackerly
berkant10 Wrote:en alttaki tema çok anlamlıymış hackerly

bi anlamı olmasa idi koymazdık dımıWink
tamam canım bişi demedik
berkant10 Wrote:tamam canım bişi demedik

bende bişi dedin demedimkiWink
@HaCkErLy

temalar süper eli,ne sağlık..
2 gündür yazılmıyo yaw bu konuya...bi yazıyım dedim...tema yapan yok heralde???
regulus_black Wrote:2 gündür yazılmıyo yaw bu konuya...bi yazıyım dedim...tema yapan yok heralde???

istediğin tema olsun nasıl bi tema istersin söle 2 dakkada yapayım
kişiye özelWink
BİRAZ DAHA TEMA VAR PAYLAŞAYIMBig Grin

[Image: pokemonbysweetnlow4me6am.jpg][Image: tomandjerrybystavrox1uq.jpg][Image: toodamncoolxdgarfieldby1we.jpg][Image: emule5ss.jpg]
[Image: windowsxpirelandwithwat0ym.jpg][Image: 028tn.jpg][Image: weeeeoooohweeeeooooohby7ul.jpg]
[Image: soundstyle4uk.jpg][Image: spidermancolorsbyedbene2bl.jpg]

BURDAN YAK Wink
wooobaaaa...güzel temalar..ayrı bi güzel olan da yazılan şeye anında tepki gelmesi...seviyorum bu sx1 kardeşliğini...sx1 tema yapımı için gerekli araç gereci indirdim irfanview,sx1 theme maker fln....yakında ben de temalarımı paylaşacağım....

bu arada kişiye özel demişken Sirius Black teması yaparsan sevinirim...bu arada o da kim die soracak olursan anlatması biraz uzun sürecek..ama yahoo images'tan bu ismi yazıp bi search yaparsan büssürü resim çıkacaktır...özellikle elinde mahkum numarasının yazılı olduğu tabelayı tuttuğu bi fotosu (tepede de HAVE YOU SEEN THIS WIZARD? yazıyor) var onu yaparsan sevinirim...(avatarımda o foto mevcut) ( Sirius Black Harry Potter'ın vaftiz babasıdır ve bence serinin en cool adamıdır)
regulus_black Wrote:wooobaaaa...güzel temalar..ayrı bi güzel olan da yazılan şeye anında tepki gelmesi...seviyorum bu sx1 kardeşliğini...sx1 tema yapımı için gerekli araç gereci indirdim irfanview,sx1 theme maker fln....yakında ben de temalarımı paylaşacağım....

bu arada kişiye özel demişken Sirius Black teması yaparsan sevinirim...bu arada o da kim die soracak olursan anlatması biraz uzun sürecek..ama yahoo images'tan bu ismi yazıp bi search yaparsan büssürü resim çıkacaktır...özellikle elinde mahkum numarasının yazılı olduğu tabelayı tuttuğu bi fotosu (tepede de HAVE YOU SEEN THIS WIZARD? yazıyor) var onu yaparsan sevinirim...(avatarımda o foto mevcut) ( Sirius Black Harry Potter'ın vaftiz babasıdır ve bence serinin en cool adamıdır)

Sirius Black  kendisini şahsen tanırımToungue
İstediğin o olsun birazdan hazır olurWink
[Image: batman9zr.png] [Image: cat5th.png] [Image: coyote0cu.png] [Image: dieanotherday1yu.png]

[Image: feyzal1oj.png] [Image: garez5ji.png] [Image: harrypotter0ch.png] [Image: matrix0vu.png]

[Image: metallica7ad.png] [Image: miamiheat0kr.png] [Image: mice9vx.png] [Image: onthebeach4xt.png]

[Image: rabbit7ig.png] [Image: reddianceii4js.png] [Image: siriusblack0uo.png] [Image: spiderman7nn.png]

[Image: superman2ay.png] [Image: voltron5tc.png] [Image: winamp1jw.png]

temalar_sirius.rar - 2.73MB

ARKADAŞLAR BUNLAR BENİM İLK TEMALARIM....KENDİM İÇİN YAPTIM SİZİNLE DE PAYLAŞAYIM DEDİM...UMARIM BEĞENİRSİNİZ...İÇLERİNDE GERÇEKTEN ÇOK GÜZELLER DE VAR (BENCE) EHH İŞTE DEDİRTECEKLER DE...GÜLE GÜLE KULLANIN...(TEMALAR MP3 SKIN VE WILDSKIN ICERMEKTEDIR)
güzel temlar ama ceza ve sahil olan temları bende önceden yapmıştımBig Grin sadece screenshot koymadım o kadar kal sağlıcaklaWink
walla görmemişim..yoksa bi araklama durumu yoktur yanlış anlaşılmasın da Smile beğendiğinize sevindim
elinize sağlık arkadaşlar süper bunlar Thumbup

regulus_black "HELP !" harika Big Grin

HaCkErLy rapid yapma be canım yaa Big Grin
@regulus_black

Coyote müthiş Thumbup

RoadRunner ?? Popcorn anladın sen onu Big Grin
Regulus_black başlangıca göre çok iyi temalar.Emeğine sağlık..

Hackerly sen git tema dükkanı aç.Üstadı olmuşun artık..Fazla söze gerek yok
temalar.sürüm 1.0
[Image: paket18sc.jpg]
...İNDİR...
oo .. İhsan, sen ve tema Shifty

eline sağlık, sol üstten ikinci hoş Wink

ayaklara yorum yapmasam daha iyi Toungue Big Grin
cmert Wrote:oo .. İhsan, sen ve tema Shifty

eline sağlık, sol üstten ikinci hoş Wink

ayaklara yorum yapmasam daha iyi Toungue Big Grin

sagolasin dostumBig Grin...bundan sonra temalariniz benden anasini satiimBig Grin:Pdaha ne mücevherler var tema olacak bekle ve görThumbup...
fugitif95 Wrote:temalar.sürüm 1.0
İNDİR

abi çok güzel temlarda şu balık olan TEMAYI ben daha önce paylaşmıştımBig Grin

Yinede saol temlar içinWink
Frank Wrote:elinize sağlık arkadaşlar süper bunlar Thumbup

HaCkErLy rapid yapma be canım yaa Big Grin

oke abi artık rapid yapmam sen iste yeterWink

Desperado Wrote:Hackerly sen git tema dükkanı aç.Üstadı olmuşun artık..Fazla söze gerek yok

temaları beğendiğinine sevindim dükkanıda biraz düşünmem lazımToungue
HaCkErLy Wrote:BİRAZ DAHA TEMA VAR PAYLAŞAYIMBig Grin

[/align]BURDAN YAK Wink

fugitif95 Wrote:temalar.sürüm 1.0

İçlerinde "MUSIC" themalarıda var....
Çok teşekkür ederim arkadaşlar...
Quote:abi çok güzel temlarda şu balık olan TEMAYI ben daha önce paylaşmıştım

sorun yok kardes...ayni resimler rasgelmiş olabilir:thumbup:kusura bakmaWink
35cem35 Wrote:İçlerinde "MUSIC" themalarıda var....
Çok teşekkür ederim arkadaşlar...

gule gule kullan abi...""my music is my sport"" temasi sirf senin içindi zaten..WinkThumbup
Reference URL's