Eyv.Sagolasın.Ellerine Sağlık..
Gülmekten koptum ya.Gerçekten Çok güzel resim eheueu..
Tam temalık..
BEN KENDİ RESMİMİ KOYACAM TEMA NASIL YAPILIYOR AMA PİL VE ŞEBEKE GÖSTERGESİ DAHİL OLACAK BANA ANLATSANIZ DİYORUM
ANLATMAM DEMEYİN KALIN KAFALI DEĞİLİM BİR KERE ANLATIN PROGRAMI KOYUN BEN YAPARIM
omurkorkmaz Wrote:BEN KENDİ RESMİMİ KOYACAM TEMA NASIL YAPILIYOR AMA PİL VE ŞEBEKE GÖSTERGESİ DAHİL OLACAK BANA ANLATSANIZ DİYORUM
ANLATMAM DEMEYİN KALIN KAFALI DEĞİLİM BİR KERE ANLATIN PROGRAMI KOYUN BEN YAPARIM
ismini yanlış hatırlamıyorsam adigehalil "Sx1 de Tema Yapımı Resimli Anlatım" başlığı altında şu linki vrmişti
http://rapidshare.de/files/26707319/SX1T...0.rar.html
Bu programı indirdikten sonra istediğin temayı rahatlıkla yapabilirisin.Program Türkçe olduğu için herhangi bir konuda takılacağını sanmam. Kolay gelsin

sizler için yeni bir tema daha telefonda daha iyi duruyor alttaki resimde pil ve şebeke göztergesi yok ama telde daha uzun ve güzel birde sx1iniz ice-blue rengindeyse bence birebir.Neyse tercih sizin.bb
burdan 
kaldımız yerden devam! buda sade bir tema!
burdan
arkadaşlar elleriniz dert görmesin.hepbirlikte burayı tema cenneti yapıcaz ...
evet haklısın bütün temalr bir arada cennet dediğin gibi

samet_45 Wrote:sizler için yeni bir tema daha telefonda daha iyi duruyor alttaki resimde pil ve şebeke göztergesi yok ama telde daha uzun ve güzel birde sx1iniz ice-blue rengindeyse bence birebir.Neyse tercih sizin.
Resimlerin içeriği konusunda bundan ileri gitmeyeceğinizi umarım ya da en azından bunları özelden paylaşmanızı rica ederim, unutmayalım ki her yaş ve her cinsiyetten insan bu bilgilere ulaşmaya çalışıyor. Umarım sözlerimi yanlış anlamazsınız.
bak bunu kimse düşünmemişti
çok iyi olmuş eline sağlık

Sagol..
Beğendiyseniz Devamı Gelir

Selamlar foruma yeni katıldım
Temalarımdz sorun var cMert kullanıyorum ve arama yapınca temanın background dosyası siliniyor
Nurani rtemalaını c mert de kullanmam yüzünden olabilir mi
C mert in temalarında alt köşe eski kolon renginde bunu çözmenin bir yolu var mı
Arkadaşlar gelmişken herşeyi sorarak biraz dolduruyorum ama kusura bakmayın , bir de tema araçları benim pc mde çalışmıyor ,

ELLEFSON Wrote:Temalarımdz sorun var cMert kullanıyorum ve arama yapınca temanın background dosyası siliniyor
FSCaller programındandır.istediğin fw yi kullan bu programı kullandığın sürece arkaplan resmin gider...
ELLEFSON Wrote:C mert in temalarında alt köşe eski kolon renginde bunu çözmenin bir yolu var mı
wild skinz ile doldurabilirsin o bölümü