Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TEKNOMAG SX1 TEMA CENNETİ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
benim bide haBig Grin
WAY YAVRUM
erkahn Wrote:benim bide haBig Grin
WAY YAVRUM

Olm git başımdan yaa...Big GrinToungue piskopat seniYahooYahoo
Big GrinBig GrinBig GrinToungue
erkahn Wrote:kim peki bu polat?

Sana inanamıyorum bu Polat'ı bilmemene imkan yok. Ha eğer 5-6 yıl komada kaldıysan sonra uyandıysan belki bilmezsin ama şimdi bide kurtlar vadisi terör çıktı ondan bile bilebilirsin. Yani biraz sallıyosun gibime geldi Toungue
temalar için teşekkürler arkadaşlar,ellerinize sağlık....
beyler bir ara tema yaptığınız resimleride şöyle bir yere upload ederseniz çok sevinirim...
millet elinizde bengü temaları yok mu;????????????warsa uygun fiyata anlaşırız!!
gizli.ajan_sx1 Wrote:millet elinizde bengü temaları yok mu;????????????warsa uygun fiyata anlaşırız!!
Kardeş bengü temaları var 3-5 tane Wink ayrıca kimse bişi satmıyo burda Big Grin Yahoo
bende biliyom kimsenin bşy satmadığını ortalığı kızıştırma paylaşmak istiyorsan paylaş.....
adigehalil Wrote:beyler bir ara tema yaptığınız resimleride şöyle bir yere upload ederseniz çok sevinirim...

kardeş bütün temların resimleri upload edilmiştir 74. sayfadaki link zsahre olarak frak abiye yolladım 73. sayfada temların görüntüsü var Wink
HaCkErLy Wrote:
adigehalil Wrote:beyler bir ara tema yaptığınız resimleride şöyle bir yere upload ederseniz çok sevinirim...

kardeş bütün temların resimleri upload edilmiştir 74. sayfadaki link zsahre olarak frak abiye yolladım 73. sayfada temların görüntüsü var Wink

176*220 benim işime yaramıyor. büyük boyut lazım. yoksa allah'a şükür gözler sağlam...Thumbup
adigehalil Wrote:
HaCkErLy Wrote:

176*220 benim işime yaramıyor. büyük boyut lazım. yoksa allah'a şükür gözler sağlam...Thumbup

heiiiiiiiiiiiiiii anladım dur sana arşivimi yolliiim 15 dk kadar sonra haxzırWink
kardeş 288MB lık resim var bunların 4/1 yollasam olurmu?Smile
animasyonlar olsun
karışık bi şekilde hazırladım resimleri uploada başladım 30mb bitsin koycam siteye Wink
birsin kycam siteye kısmını anladımBig Grin
bitsin oycam siteye demek istedimBig Grin
sanırım bitmiş sende oymuşsun siteye ajan:Big Grin
sağol...Thumbup indiriyorum...Big Grin
erkahn Wrote:sanırım bitmiş sende oymuşsun siteye ajan:Big Grin

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Eski temalar için çok sağol.Sırf FB teması için indiriyorumBig Grin teşekürler
HaCkErLy Wrote:

neye oyuyonuz ajan?
oymaya devam...Smile diğer temacı arkadaşlar, tema yaptığınız resimlerin orjinallerini bekliyorum...
Desperado Wrote:
HaCkErLy Wrote:

neye oyuyonuz ajan?

blink
blink
Reference URL's