erkahn Wrote:kim peki bu polat?
Sana inanamıyorum bu Polat'ı bilmemene imkan yok. Ha eğer 5-6 yıl komada kaldıysan sonra uyandıysan belki bilmezsin ama şimdi bide kurtlar vadisi terör çıktı ondan bile bilebilirsin. Yani biraz sallıyosun gibime geldi

temalar için teşekkürler arkadaşlar,ellerinize sağlık....
beyler bir ara tema yaptığınız resimleride şöyle bir yere upload ederseniz çok sevinirim...
millet elinizde bengü temaları yok mu;????????????warsa uygun fiyata anlaşırız!!
gizli.ajan_sx1 Wrote:millet elinizde bengü temaları yok mu;????????????warsa uygun fiyata anlaşırız!!
Kardeş bengü temaları var 3-5 tane

ayrıca kimse bişi satmıyo burda

bende biliyom kimsenin bşy satmadığını ortalığı kızıştırma paylaşmak istiyorsan paylaş.....
adigehalil Wrote:beyler bir ara tema yaptığınız resimleride şöyle bir yere upload ederseniz çok sevinirim...
kardeş bütün temların resimleri upload edilmiştir 74. sayfadaki link zsahre olarak frak abiye yolladım 73. sayfada temların görüntüsü var

HaCkErLy Wrote:adigehalil Wrote:beyler bir ara tema yaptığınız resimleride şöyle bir yere upload ederseniz çok sevinirim...
kardeş bütün temların resimleri upload edilmiştir 74. sayfadaki link zsahre olarak frak abiye yolladım 73. sayfada temların görüntüsü var 
176*220 benim işime yaramıyor. büyük boyut lazım. yoksa allah'a şükür gözler sağlam...

kardeş 288MB lık resim var bunların 4/1 yollasam olurmu?

karışık bi şekilde hazırladım resimleri uploada başladım 30mb bitsin koycam siteye

birsin kycam siteye kısmını anladım

bitsin oycam siteye demek istedim

sanırım bitmiş sende oymuşsun siteye ajan:

Eski temalar için çok sağol.Sırf FB teması için indiriyorum

teşekürler
oymaya devam...

diğer temacı arkadaşlar, tema yaptığınız resimlerin orjinallerini bekliyorum...