smayl Wrote:link ler ölü napcaz
Linkler çalışıyor dostum tıklayıp bekleyeceksin inmiyorsa "Zshare"deki sayfanın sol sütunun ortasındaki "click here" yazısına tıkla, yinede inmezse problem senin bilgisayarının ayarlarındadır.
ilk sayfalardakiler ölü. doğru söylüyor.
adigehalil Wrote:ilk sayfalardakiler ölü. doğru söylüyor.
Ok. açıklaman için teşekkürler.
Eski yeni belirtmeyince ve "Zshare"de biraz gecikme olunca öyle yazdım hele birde İnternet bağlantısı "ADSL" değilse diye düşündüm, gecikme biraz daha fazla sürer o'da inmeyecek zanneder falan diye neyse, tabiiki upload sitelerinde malum dosyalar belli bir süre duruyor süre aşımına uğrayan dosyalar kuş oluyor.
Ortadaki tema hakkaten çok ilginçmiş ya...Sırf Bunun İçin İndirilir valla... GÜzel temalarr.. emeğine sağlık...
eline sağlık Desperado bayaa uğraşmışsın eski defterlerden ama değmiş teşekkürler

Temalar için saolun arkadaşlar.Emeğinize SAĞLIK!!!
desperado harika temalar araştırmışsın bulmuşşun...Vlla bi cimbomlu olarak Çok Çok Çok teşekkür etmem lazım

emeğine sağlık..

Arkadaşlar siz sağolun..
cmert ve frank'dan temalar bekliyorum..Aynı ilk zamanki gibi

Böyle giderse tekrar onları indirip kullanıcam

İlham dediğin burda resim mi oluyor

leb demeden Çorum maşallah

despo temalar manyak olmuş kardeş

ya o diil de bişi sorucam dostlar.... şimdi bu wildskinz daha önce de sorun çıkarmıştı da dün yükledim v1.3 daha wildskinz on yapar yapmaz problemler başladı...genel karşılaştığım sorun msj yazmaya girdiğimde sadece rakam girebiliyorum ve bunu değiştiremiyorum...tel kilitleniyor fln...yani kullanıyorsanız eğer sizde de oluyor mu yoksa bana mı bir gıcığı var aceba?
Şöyle bir baktım da temalara pek de güzel olmamış kusura bakmayın...

regulus_black Wrote:ya o diil de bişi sorucam dostlar.... şimdi bu wildskinz daha önce de sorun çıkarmıştı da dün yükledim v1.3 daha wildskinz on yapar yapmaz problemler başladı...genel karşılaştığım sorun msj yazmaya girdiğimde sadece rakam girebiliyorum ve bunu değiştiremiyorum...tel kilitleniyor fln...yani kullanıyorsanız eğer sizde de oluyor mu yoksa bana mı bir gıcığı var aceba?
Ben öğle bir sorunla karşılaşmadım..
Heralde sana gıcığı var.

Son, Temalar için "Desperado", "Frank" ve "Cmert" Kardeş hepinizede teşekkür ederiz. temalarından yararlandığımız diğer arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür.
Desperado'dan Cim-Bom temalarını devamını istemiştik inş. demişti sözünü yerine getirmiş. Teş.