Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TEKNOMAG SX1 TEMA CENNETİ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
nashiila Wrote:Desperado'dan Cim-Bom temalarını devamını istemiştik inş. demişti sözünü yerine getirmiş. Teş.

o inş ben demiştim ama hadi neyse desperado olsun Wink
"HaCkErLy" Dostum kusura bakma özür, temaları görünce geriye dönüp bakmadan oldu sanada sonsuz teşekkürler.
regulus_black Wrote:ya o diil de bişi sorucam dostlar.... şimdi bu wildskinz daha önce de sorun çıkarmıştı da dün yükledim v1.3 daha wildskinz on yapar yapmaz problemler başladı...genel karşılaştığım sorun msj yazmaya girdiğimde sadece rakam girebiliyorum ve bunu değiştiremiyorum...tel kilitleniyor fln...yani kullanıyorsanız eğer sizde de oluyor mu yoksa bana mı bir gıcığı var aceba?

wildskinz i bende kullandığım zaman yapıyor.O sorunun önüne gecemedim doğrusu.Rehbere girdiğinde harf yazamazsın,msjlarda da aynı vaka ile karşılaştım.Ama artık olayı cözdüm wildskinz kullanmıyorum daha acıkcası wildskinz prosunu ''on'' yapmıyorum ozaman tel daha rahat o şekilde tema kullanıyorum.Bunu sende bi dene istersen.Wink
Desperado bu 3 dev takım kim ßea tek dev takım var o da Fenerbahçe
bluecat Wrote:
regulus_black Wrote:ya o diil de bişi sorucam dostlar.... şimdi bu wildskinz daha önce de sorun çıkarmıştı da dün yükledim v1.3 daha wildskinz on yapar yapmaz problemler başladı...genel karşılaştığım sorun msj yazmaya girdiğimde sadece rakam girebiliyorum ve bunu değiştiremiyorum...tel kilitleniyor fln...yani kullanıyorsanız eğer sizde de oluyor mu yoksa bana mı bir gıcığı var aceba?

wildskinz i  bende kullandığım zaman yapıyor.O sorunun önüne gecemedim doğrusu.Rehbere girdiğinde harf yazamazsın,msjlarda da aynı vaka ile karşılaştım.Ama artık olayı cözdüm wildskinz kullanmıyorum daha acıkcası wildskinz prosunu ''on'' yapmıyorum ozaman tel daha rahat o şekilde tema kullanıyorum.Bunu sende bi dene istersen.Wink

bluecat ve regulus_black

Wildskins'de problem yaşarsanız ;
Cmert'e teşekkür ederek başlıyorum,

cmert Wrote:kapsamlı bir dosya yöneticisinden
c/system/sharedata'nın içinden 101f76a6 adlı dosyayı ve
c/system/system.ini adlı klasörü silip telefonu kapatıp açın wildskin ayarlarınızı tekrar yapın sorunsuz bir biçimde kullanmaya devam edin.
her sorun yaşadığınızda bu şekilde düzelte bilirsiniz
Desperado Wrote:Not:Özenti Of CmertToungue

Toungue Toungue

nashiila Wrote:Son, Temalar için "Desperado", "Frank" ve "Cmert" Kardeş hepinizede teşekkür ederiz.

Beğenildiklerini görmek en güzeli Smile

Frank Wrote:
cmert Wrote:kapsamlı bir dosya yöneticisinden
c/system/sharedata'nın içinden 101f76a6 adlı dosyayı ve
c/system/system.ini adlı klasörü silip telefonu kapatıp açın wildskin ayarlarınızı tekrar yapın sorunsuz bir biçimde kullanmaya devam edin.
her sorun yaşadığınızda bu şekilde düzeltebilirsiniz

toyken bende kullanıyormuşum demek , şimdi sorsan anlatamam bile Toungue Toungue
Arkadaşlar sizler sağolun,sizler oldukca bu temalar bitmez..

@Sx1_forever
Fener kim ya?ben öle bir dew hatırlamıyorumToungue
@Hackerly
Evet dediğin gibi.
cmert Wrote:toyken bende kullanıyormuşum demek , şimdi sorsan anlatamam bile Toungue Toungue

iyiydi ama kabul et Big Grin
yeni sürümünü yapmış olsalar sorunsuz tekrar kullanabilirim Thumbup
yani toyluğa dönmek güzel olurdu Big Grin
Maksimum ekran resmi için minimum sorun istemem, benden uzak olsun Big Grin
@cmert ' e katılıyorum
deneyimlerimden sonra ben de katılmadan edemiycem...keşke problem çıkarmasa ama ne yazık ki çıkarıyor namıssız... Smile
Cmert çıkarmasada kullanmam diyo zatenBig Grin
bugün tema yapan yok galiba
Piyasada resim bitti kardeşSmile
ben biraz yapiiim demi ya temasız kaldı bura Wink
HaCkErLy Wrote:ben biraz yapiiim demi ya temasız kaldı bura Wink

hadi kanka...355 tane tema yapiver bu kardeslerineToungue
kardeş 10 tane var olmazmı 355 tane nerden bulucam deilim buldum ee ileride ne yapcaz Wink
Uzun süreden sonra temlar beğenirsiniz umarım Wink

[Image: untitled1zj3.jpg]

RESME TIKLAN YETERLİWink
fugitif95 Wrote:
HaCkErLy Wrote:ben biraz yapiiim demi ya temasız kaldı bura Wink

hadi kanka...355 tane tema yapiver bu kardeslerineToungue

bunun gibiler hep ister zaten Toungue
bunlardan çok var bizde Big Grin

HaCkErLy Wrote:kardeş 10 tane var olmazmı 355 tane nerden bulucam deilim buldum ee ileride ne yapcaz Wink

takma kafana,
dik kafana Drinks
Big Grin

hakikaten artık resim beğenemiyorum en güzel resimlerden temalar yapıldı zaten özellikle fugitif95, HaCkErLy ve coşku'yu unutmamak lazım ellerinize sağlık Thumbup
Drinks Abi Boş boş içilmez mıssır alırmısın Popcorn
HaCkErLy Wrote:Drinks Abi Boş boş içilmez mıssır alırmısın Popcorn

pardon unutmuşum tabii yaa mısırsız olur mu Big Grin
DrinksPopcornDrinks
yaw bu iconların sigara içeni yoqmu Big Grin
HaCkErLy Wrote:yaw bu iconların sigara içeni yoqmu Big Grin

Big Grin tam bende bunu düşünmüştüm ama sitede çocuklar var olmaz Big Grin
arkadaşlar temaları tlf nasıl atarım açıklamalı olarak anlata bilecek olan varmı şimdiden tşk. cmert up-4+
usb kablo yada card readerla atabilirsin
Reference URL's