nashiila Wrote:Desperado'dan Cim-Bom temalarını devamını istemiştik inş. demişti sözünü yerine getirmiş. Teş.
o inş ben demiştim ama hadi neyse desperado olsun

"HaCkErLy" Dostum kusura bakma özür, temaları görünce geriye dönüp bakmadan oldu sanada sonsuz teşekkürler.
regulus_black Wrote:ya o diil de bişi sorucam dostlar.... şimdi bu wildskinz daha önce de sorun çıkarmıştı da dün yükledim v1.3 daha wildskinz on yapar yapmaz problemler başladı...genel karşılaştığım sorun msj yazmaya girdiğimde sadece rakam girebiliyorum ve bunu değiştiremiyorum...tel kilitleniyor fln...yani kullanıyorsanız eğer sizde de oluyor mu yoksa bana mı bir gıcığı var aceba?
wildskinz i bende kullandığım zaman yapıyor.O sorunun önüne gecemedim doğrusu.Rehbere girdiğinde harf yazamazsın,msjlarda da aynı vaka ile karşılaştım.Ama artık olayı cözdüm wildskinz kullanmıyorum daha acıkcası wildskinz prosunu ''on'' yapmıyorum ozaman tel daha rahat o şekilde tema kullanıyorum.Bunu sende bi dene istersen.

Desperado bu 3 dev takım kim ßea tek dev takım var o da Fenerbahçe
bluecat Wrote:regulus_black Wrote:ya o diil de bişi sorucam dostlar.... şimdi bu wildskinz daha önce de sorun çıkarmıştı da dün yükledim v1.3 daha wildskinz on yapar yapmaz problemler başladı...genel karşılaştığım sorun msj yazmaya girdiğimde sadece rakam girebiliyorum ve bunu değiştiremiyorum...tel kilitleniyor fln...yani kullanıyorsanız eğer sizde de oluyor mu yoksa bana mı bir gıcığı var aceba?
wildskinz i bende kullandığım zaman yapıyor.O sorunun önüne gecemedim doğrusu.Rehbere girdiğinde harf yazamazsın,msjlarda da aynı vaka ile karşılaştım.Ama artık olayı cözdüm wildskinz kullanmıyorum daha acıkcası wildskinz prosunu ''on'' yapmıyorum ozaman tel daha rahat o şekilde tema kullanıyorum.Bunu sende bi dene istersen.
bluecat ve regulus_black
Wildskins'de problem yaşarsanız ;
Cmert'e teşekkür ederek başlıyorum,
cmert Wrote:kapsamlı bir dosya yöneticisinden
c/system/sharedata'nın içinden 101f76a6 adlı dosyayı ve
c/system/system.ini adlı klasörü silip telefonu kapatıp açın wildskin ayarlarınızı tekrar yapın sorunsuz bir biçimde kullanmaya devam edin.
her sorun yaşadığınızda bu şekilde düzelte bilirsiniz
Arkadaşlar sizler sağolun,sizler oldukca bu temalar bitmez..
@Sx1_forever
Fener kim ya?ben öle bir dew hatırlamıyorum

@Hackerly
Evet dediğin gibi.
Maksimum ekran resmi için minimum sorun istemem, benden uzak olsun

deneyimlerimden sonra ben de katılmadan edemiycem...keşke problem çıkarmasa ama ne yazık ki çıkarıyor namıssız...

Cmert çıkarmasada kullanmam diyo zaten

bugün tema yapan yok galiba
Piyasada resim bitti kardeş

ben biraz yapiiim demi ya temasız kaldı bura

HaCkErLy Wrote:ben biraz yapiiim demi ya temasız kaldı bura 
hadi kanka...355 tane tema yapiver bu kardeslerine

kardeş 10 tane var olmazmı 355 tane nerden bulucam deilim buldum ee ileride ne yapcaz

Uzun süreden sonra temlar beğenirsiniz umarım
RESME TIKLAN YETERLİ

Abi Boş boş içilmez mıssır alırmısın

yaw bu iconların sigara içeni yoqmu

arkadaşlar temaları tlf nasıl atarım açıklamalı olarak anlata bilecek olan varmı şimdiden tşk. cmert up-4+
usb kablo yada card readerla atabilirsin