Hackerly temalar için teşekkürler
arkadaşım e içine direk mi atıyoruz yoksa dosyalaramı tam olarak detaylı anlatabilirmisiniz
evet e ye atıyoruz eğer tema sis uzantılıysa direkt kuracaksın yok eidpic.mbm ve backgroundimage.mbm yse C:/system/data'ya kopyalayacaksın
teşekkür sonunda oldu eski temaya nasıl dönücez mesela cmertin killbiline onu beceremedim
tema dosyaları elimizde olmadığı için öyle bir şansın yok ancak hard format atarsan olur * # açma tuşuna basacaksın. UYARI: bazen kitlenebiliyor hard formatta, fw yüklemek zorunda kalabilirsin
koraysx Wrote:teşekkür sonunda oldu eski temaya nasıl dönücez mesela cmertin killbiline onu beceremedim
Keşke en başta yedekleseydin.Neyse cmert gelince halleder.
sesim geliyor mu ? geldim işte
a:/system/data içindeki euro.mbm ve eidpic.mbm adlı dosyasyı kopyala ve herhangi bir yere yapıştır.
euro.mbm adlı dosyanın adını backgroundimage.mbm olarak değiştir ve eidpic.mbm adlı dosya ile birlikte c:/system/data içine yapıştır, son olarakta renk paletinden magenta yı seçip restart çek

İşte bu kadar

biraz uzun oldu ama

daha kısa olamazdı gerçi

Hemende yetişti.Hızır gibi maşallah

şimdiye kadar kullanmış olduklarım temaların içinde,
en çok beğendiğim:: balkabağı teması

sx1 ' ciler kadar TEMA degiştiren yoktur inanın kardeşlerim
cmert bende ulasamadım temalar cok güzel adres*
humanist teşekkürler'ini +Rep şeklinde verebilirsin
Kerdeş naptın sen yaaa

bunların hangisini telefona yukleyecegiz
çok saol yaa
@gizli.ajan_sx1.
Bu temaları ben yapmadım sayın Protochip hazırlamıştı.Benim arşivimde kalanları paylaştım.Sanırım yapsa yapsa eski üstadlar yapar bunun gibi temaları..
Ajan onlar zaten kral(gs oldugu için)
bende aslan cimbom luyum ajan?

"Cmert" kardeş temalar hergün kartopu gibi büyüyor, emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Bu temaları belirli zaman aralıklarında otomatik değiştiren bir program yokmu? acaba!
diyor ve şerefe