Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TEKNOMAG SX1 TEMA CENNETİ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
beğenmemek ne demek tema yapan elleriniz dert görmesin sağolun...
Gerçekten güzel temalar yapıyosunuz arkadaşlar..Yalnız ben son temaları indiremedim gizli.ajan_sx1....click here a tıklayınca sayfa görüntülenemiyo falan diyo sürekli....neyse sağlık olsun...Cray

O zaman download edemiyosam upload ederim bende Shy
Elimde nolur nolmaz diye sakladığım 176*220 resimlerimden yaptığım bikaç tema.Verilenler varsa içinde görmezden gelin Whistling

[Image: aytutulmashp4.jpg][Image: bayrakhr5.jpg][Image: cmetissebu5.jpg][Image: dragonshadowii2.jpg]
[Image: dsplc155dm2.jpg][Image: gridunyaad3.jpg][Image: gunesdo9.jpg][Image: hiphopzx5.jpg]
[Image: 95846729xp1.jpg][Image: matrixrx0.jpg][Image: maviciekoq5.jpg][Image: mavijaponnq0.jpg]
[Image: moris8.jpg][Image: princeofpersaittuc2.jpg][Image: turuncugzej9.jpg][Image: ufoes3.jpg]

DOWNLOAD
typhoon_sx1_temalarim.rar - 2.97MB
@persian temalarin hos olmus devam et...;)ilk +rep banden sanaWink
persian temaların güzel olmuş aralarında verilenler var ama tazelenmiş oldu herşey sx1 için...benim temaları indiremedim demişsin denedim iniyo..bi daha dene istersen
fugitif95 Wrote:@persian temalarin hos olmus devam et...;)ilk +rep banden sanaWink

Saol fugitif95 kardeş.beğendiğineize sevindim.devamı da gelecek.yalnız ben bu +rep olayını pek bilmiyorum Shy(iyi bişey olduğu kesinde..Cahilliğime verin artık) Big Grin

Ajan kardeş indirdim senin temaları bu sefer.Hem PC de hem sx1 imde senin adında kayıtlı dosya artık.ismini bile değiştirmedim..Emeğine sağlık.Emeğe saygı Yahoo
[Image: puritywl6.jpg][Image: mercedesslrei7.jpg][Image: sensizbyhannanaslanmm9.jpg][Image: woverinesf0.jpg]

typhoon_yeni_theme.rar - 0.70MB

Artık bunlarda verildiyse atacam kendimi aşağıya SwoonSwoonSwoon
yok verilmedi sanırım saolBig Grin
persian Wrote:
fugitif95 Wrote:@persian temalarin hos olmus devam et...;)ilk +rep banden sanaWink

Saol fugitif95 kardeş.beğendiğineize sevindim.devamı da gelecek.yalnız ben bu +rep olayını pek bilmiyorum Shy(iyi bişey olduğu kesinde..Cahilliğime verin artık) Big Grin

forum kullanicilarinin sana verdiği puanlardir...bak seninki 2 olmus bile:cool:yeşil olanWink
soldan2ncisi verildi ama yinede güzeLLer eLine sağLık
ilginç temalar saol..
Durmak var mı arkadaşlar?Wink
Bence  yok temaya vede paylaşıma devamThumbup
İşte birkaç tema,beendeenn Big Grin İnş.beğenirsiniz....

[Image: alfaamblemzc8.png][Image: fordmr6.png][Image: fordgtza9.png]
[Image: happyqn7.png][Image: alfatf3.png]

Buyrun>>>  http://www.zshare.net/download/bluecat_sx1-zip.html
k
persian Wrote:[Image: puritywl6.jpg][Image: mercedesslrei7.jpg][Image: sensizbyhannanaslanmm9.jpg][Image: woverinesf0.jpg]

typhoon_yeni_theme.rar - 0.70MB

Artık bunlarda verildiyse atacam kendimi aşağıya SwoonSwoonSwoon

ikinci sıradaki verildi galiba bende var çünkü ayrıca 3. sıradakini ben vericektim erken davrandın tebrkler güzel temalar...ardından bende gelicem az kaldı..
Dikkatimi cektide bu arada benim paylaştığım temalar için teşekkür almıyorum sizlerden alındım vallaaaCray

yoksa bu forumda sevilmiyormuyum arkadaşlarrr CrayCray
tamam teşekkür etmenizi beklemiyorum ama nedense forumda yokmuşum gibi davranılıyor.(öyle seziyorum)Cray bak şimdi içerledimSad
bluecat resimlerin kalitesi düşük 176x220 ye çevrilmiş ve resimler biraz yamuk yumuk tam net değil, orjinal boyutu 176x220 olan resimlerden yaparsan daha güzel temalar olur
Sx1_FoReVeR Wrote:bluecat resimlerin kalitesi düşük 176x220 ye çevrilmiş ve resimler biraz yamuk yumuk tam net değil, orjinal boyutu 176x220 olan resimlerden yaparsan daha güzel temalar olur

Hee cok özür diliyorum ama şuanda ford simgesi olan temayı kullanıyorum gayette iyi ama tamamdır dediğin gibi yapacağım bundan sonra söylediğin iyi oldu tekrar özürSorry
özür dilemeyi gerektiren birşey değil bu. önemli olan tema yapmak istemen yeterli. şimdiki ve gelecekteki temaların için +Rep Wink
Sizler için 40 tema hazırladım.Hepsini tek tek kendi elceğizimlen upload ettim.Verilmeyenlerdendir inşallah çoğu

Hepsini beğenip indirmeyeceğinizi düşünerek parçalara ayırıp vermenin daha doğru olacağını düşündüm ve 5 kategoriye ayırdım.Ben bu forumu cok sevdim yaa Yahoo

İKONLAR----->icons.rar - 1.35MB
[Image: 4cupedfq0.png][Image: appleiconironft4.png][Image: cubepl2.png]
[Image: fastforwardtu9.png][Image: microchiplw8.png][Image: orb05bn0.png]
[Image: orb06tm8.png][Image: pumagreengd3.png][Image: yangredws3.png]

YANSIMALAR---->reflects.rar - 1.21MB
[Image: bluewaterlightjs8.png][Image: davinciig6.png][Image: exsintry3od0.png][Image: greenflowerpd5.png]
[Image: jreflectpq5.png][Image: nofearhc6.png][Image: rainbowmv7.png][Image: samatarup4.png]
OTOMOBİLLER---->the_cars.rar - 1.24MB
[Image: atlanticzp2.png][Image: ferrardesingfs9.png][Image: gaugepz1.png]
[Image: greenhotrodis4.png][Image: mustanggtgm3.png][Image: orbaudilr1.png]
[Image: orbbmwrq0.png][Image: orbvwip1.png][Image: redalliancecy3.png]

ANİMASYONLAR--->animation.rar - 1.10MB
[Image: grmedimduymadmbilmiyomfd2.png][Image: harikababayz1.png][Image: memoqy6.png]
[Image: stallionhorsehs3.png][Image: tigerbysalvadordalihn5.png][Image: winniepoohwp5.png]
HER TELDEN Smile---->zeta.rar - 1.70MB
[Image: bspearszw8.png][Image: bspears2gu8.png][Image: deepwhitevv2.png][Image: gfeyedh6.png]
[Image: darkphoenixep9.png][Image: rainwomenhf9.png][Image: sprungnz6.png][Image: james23nbapg1.png]
ying-yang,no-fear,ferrari ve mustang çok güzel olmuş...aslında hepsi güzel de ben en çok onları beğendim...eline sağlık
alevler içindeki teyze çok hoşuma gitti bnm Smile
yaw kimse kırılmasın kendi zevkimdir ööle hatun fotoğrflı temalar hiç hoşuma gitmiyor,biraz abartı duruyor..özellikle telefonunuzu inceleyen kızlar olunca abaza damgası iyebilirsiniz...dedğim gibi kendi görüşüm kimseye bişi dediğim yok...

hayırlı günler efenim
fugitif95 themes for sx1 v.1.1.4(black edition)

[Image: ads305zpq3.jpg]

...inndirr...
ANİMASYONLAR--->animation.rar - 1.10MB
[Image: grmedimduymadmbilmiyomfd2.png][Image: harikababayz1.png][Image: memoqy6.png]
[Image: stallionhorsehs3.png][Image: tigerbysalvadordalihn5.png][Image: winniepoohwp5.png]
[/quote]

@persian
burdaki sağ üstteki balığı ben vermiştim ama nese tazelenmiş oldu tebrikler temaların gayet güzell ben beğendim..

buyrun biraz daha tema...

[Image: 25jm2.jpg][Image: 360modenawj9.jpg][Image: conefractal2bg7.jpg][Image: kralmd19sig1iy8.jpg]
[Image: linkinparkwj5.jpg][Image: mechanicalbugju3.jpg][Image: xpbz0629io1fs7.jpg][Image: xpbz0697bb1ll3.jpg]

burdan=>gizli.ajan_sx1 temalarr.rar - 1.60MBPopcorn
Reference URL's