Tema yapıp paylaşıma sunan arkadaşların hepsine hiç ayrım yapmadan teşekkür ederim, ah birde temaları otomatik değiştiren program olsa ne iyi olurdu değilmi.
o zaman skinsupportlu nokyalardan farkımız ne olurdu

hoş farkımızı skinsupporta indirgemek ne derece doğru bilemem ama olsa da yan cebimde yeri hazır

temelar için saolun arkadaşlar
fugitif95 themes v.1.1.5(animal edition)
...İNDİR...
HADİ EYVALLAH...

Tam temamania oldun
ellerine sağlık çok güzel

Sx1_FoReVeR TeMa PaCKeD 2 < DOWNLOAD
teknomag yazıları resimlerin çalınmaması için daha sonradan yazılmıştır. Temalarda öyle bir yazı
bulunmamaktadır
emeğin kar$ıLığını vereLim.. Genel teşekkür yerine nicke özel teşekkür edeLim. Rep versenizde olur teşekkür yerine geçer

Sx1 forever bu aralar sana rep vermek istiyodum sende tam üstüne bastınn temaların geyet güzel temalarını cok beğeniyorum gerçi herkesinki güzel ama seninkilerde hoşuma giden cokk var +rep.............
Bunun nedeni şu olabilirmi ben yaptığım temaları en az 100resmin içinden eleyip yapıyorum en güzel ve kaliteli olanları seçiyorum
Temalar için tekrar hepinize teşekkür.
"Sx1_FoReVeR" daha kurmadım ama penguenler çok güzel gözüküyor.
Sx1_FoReVeR Wrote:Bunun nedeni şu olabilirmi ben yaptığım temaları en az 100resmin içinden eleyip yapıyorum en güzel ve kaliteli olanları seçiyorum
neden olmasın

şu 100 resmin içine bide benim için bakar mısın?satrançla ilgili resimler var mı?satranç hastasıyım daaaaa
cmert Wrote:o zaman skinsupportlu nokyalardan farkımız ne olurdu 
hoş farkımızı skinsupporta indirgemek ne derece doğru bilemem ama olsa da yan cebimde yeri hazır 

helal olsun arkadaşlar temalar gercekten hepsi birbirinden güzel olmuş
tamalar için teşekkürler arkadaşlar tema yapan elleriniz dert görmesin valla bende resim arayışı içindeyim(176*220)bi bulsam hemen sizlerle paylaşacağım arkadaşlar......
SAYGILAR..!
Ya Arkadaşlar Temaları .sis yapmazsak ii olur sonra temayı kaldırınca telefon dızzt

en ii si normal şekilde paylaşalım ki millet boşuna telefon formatlamak zorunda kalmasın
ayrıca Sx1_Forever Çok çalışıosun Temalar İçin çok teşekkürler
beyler bunlarıda gene datanın ıcıne mı gonderıyoruz cmertın up4 plus daki gibi mı aynı yanı ordakılerıde datanın ıcne atmıstım ben oyle olmsu tu bunlarda aaynımıı
evet

yasincelik Wrote:Ya Arkadaşlar Temaları .sis yapmazsak ii olur sonra temayı kaldırınca telefon dızzt
en ii si normal şekilde paylaşalım ki millet boşuna telefon formatlamak zorunda kalmasın
arkadaşım .sis tema daha pratik tema sildiğin zaman teli kapama başka bi tema yukle restart cek hepsi bu diğer türlü olsa kopyala yapıştırla uğraşıcaksın...bence boyle cok iii...sende alış bırakmazsın..
aboov temalar coşmuş ya
elineze sağlık arkadaşlar..
Şu ana kadar yaptığım temaların arasından en güzellerini seçtim...
Tam 20 adet tema....(bi ss arada kaynamış...)
Umarım beğenirsiniz....
Buyrun.......
temalar.rar - 1.93MB
Link yenilendi....
regulus_black Wrote:ying-yang,no-fear,ferrari ve mustang çok güzel olmuş...aslında hepsi güzel de ben en çok onları beğendim...eline sağlık
Beğenmenize sevindim arkadaşlar devamı gelecek...Coming soon

Harika temalar saol Danger.Sanırım bunlar wildskinz li temalar...
Arkadaşlar eğer elinizde varsa wildskins li tema yapan programı verebilirmisiniz.Bende sis şeklinde yapan var ama .skin dosyasını oluşturmuyo haliyle..Gönderebilirseniz çok sevinirim

persian Wrote:Harika temalar saol Danger.Sanırım bunlar wildskinz li temalar...
Arkadaşlar eğer elinizde varsa wildskins li tema yapan programı verebilirmisiniz.Bende sis şeklinde yapan var ama .skin dosyasını oluşturmuyo haliyle..Gönderebilirseniz çok sevinirim 
Sen sanırım Tema_yapar_v.2.0 ile yapıorsun temaları...Eger onla yapıyorsan skin dosyası sis in içinde mevcuttur.Eger skin dosyasını görmek istiyorsan halwin tarzı bi pro ile sis i açman yeterli olucaktır.
Birde Tema_Yapar_v1.0 temaları sis yapmadan veriyor...
Eger istersen işte link......
http://uploaded.to/?id=kxt6iw