Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TEKNOMAG SX1 TEMA CENNETİ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Benden kocaman bi +rep...Cok saol DaNGeR

arşivimden beğendiğim temalarımla devamm

[Image: audis3js6.jpg][Image: bmw5touringyw8.jpg][Image: cmetissejq7.jpg][Image: hotroad2dz8.jpg]
[Image: mitsubishisportbackxm7.jpg][Image: peugeot908rccb2.jpg][Image: shauny666xa4.jpg][Image: indexust1dc2.jpg]

buyrun=>gizli.ajan_sx1 temalar.rar - 1.42MBPopcorn
persian Wrote:Benden kocaman bi +rep...Cok saol DaNGeR

Bişi deil....Her zaman...Wink Thumbup

Ayrıca sende sagol... Thumbup
temalar için saolun [Image: ninjagq5.gif]
temalar cok güzel saolun arkadaşlarThumbup
danger uğraşıpta yaptığın temalar için cok teşekkürler....
cok güzel olmuş eline sağlık....Thumbup
samet_45 Wrote:danger uğraşıpta yaptığın temalar için cok teşekkürler....
cok güzel olmuş eline sağlık....Thumbup

Bişi deil.WinkCool

Dediğim gibi, bunlar eskiden yaptığım temalardı...O yüzden Kimi nin Mclarendeki temaları var...Big Grin Eger Ferrarili düzgün fotolarını bulursam (ve en önemlisi boş zamanım olursa), onları aynı titizlikle tema yapıp paylaşmaktan çekinmeyeceğimi bilmeni isterim...
fugitif95 themes v.1.1.7b

[Image: v117bopcj6.jpg]

...inndirt...

cosku ordaki kızıl senin haberin olsun...Thumbup
fugitif95 Wrote:cosku ordaki kızıl senin haberin olsun...Thumbup

O hatun bana x-large Yahoo
yok mu çıtırından Toungue
şarap görünenden ayarlayalım sana coşku
Aman bana bu günlerde şarap deme Big Grin
şarapla bi anınmı var ajanBig GrinBig GrinBig GrinToungue
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:cosku ordaki kızıl senin haberin olsun...Thumbup

O hatun bana x-large Yahoo
yok mu çıtırından Toungue

heee var koleksiyon yapiyom sanki...LaughLaugh:laugh:bununla idare et artik..buyuk muyuk işini görürWhistling
elinde sadece bulutlu gökyüzü olan varmı kardeşler?
bende hala satranç temaları bekliyorum şöyle arşivleri bi karıştırsak var mıdır acaba????
Teşekkür ederiz elinize sağlık arkadaşlar.

BİRAZ DAHA TEMAYA NE DERSİNİZZ

[Image: 1967vwbeattleqx4.jpg][Image: audis3gw4.jpg][Image: bmw2gy8.jpg][Image: hotroadem8.jpg]
[Image: kizkulesi2in4.jpg][Image: moonqx3.jpg][Image: skullar0.jpg][Image: wolfna7.jpg]

BURDAN=>gizli ajan_sx1 temalar.rar - 1.32MBPopcorn
ellerinize sağlık süper temalar
Son 4 lü süpeer çok teşekkürler
bazılarında *.skin uzantılı dosya oluyo onu nereye kopyalamam gerekiyorShy

ben yeniyim de Smile

arkaplan dosyalarını attım fakat ana ekran sizinkiler gibi olmuyor altta tema rengi farklı (ayarlar\telefon\ekran\renk paletinde ayarlanmış renk gözüküyor. o zaman da kötü oluyor resim farklı atta başka renk)

çözümü nasıl? yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler arkadaşlarRolleyes
1. wildskinz programını kuracaksın
2. temada oluşan .skin uzantılı dosyayı E:'ye kurduğun wildsiknz'in içine atacaksın...kullanmadığım içün tam olarak yerini bilmiorum...
.sis uzantılı tema ise o zaten c/SİSTEM/APPS/WİLDSKİNZ içine
-shades- olarak kopyalıyor,bunu kullanman için shades adlı dosyayı kopyala,
E/SİSTEM/APPS/WİLDSKİNZ içine yapıştır(ÜZERİNE KOPYALANSINMI?)evet diyeceksin ve restart..
Shades dosyasının ismini thema ismi ile aynı yaparsanız, o zaman thema değiştirdiğinizde wildskinz den değişim için seçmeniz gereken dosya shades yerine isim verdiğiniz dosyayı seçerek de skin değiştirebilirsiniz.
Yani diyelim ki 4 - 5 tane thema beğeniyorsunuz, bunlardan herbiri için shades dosyasını adlandırın ve E/SİSTEM/APPS/WİLDSKİNZ içine kaydedin.
Themanız araba isimli thema olduğunu düşünün ve wildskinz de seçmeniz gereken shades yerine araba.skin dosyası olacaktır.

Ne kadar tuhaf anlattım di mi =?
Ama ne yapayım çok uzun zamandır wildskinz kullanmıyorum Big Grin
bote Wrote:bazılarında *.skin uzantılı dosya oluyo onu nereye kopyalamam gerekiyorShy

ben yeniyim de Smile

arkaplan dosyalarını attım fakat ana ekran sizinkiler gibi olmuyor altta tema rengi farklı (ayarlar\telefon\ekran\renk paletinde ayarlanmış renk gözüküyor. o zaman da kötü oluyor resim farklı atta başka renk)

çözümü nasıl? yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler arkadaşlarRolleyes

ya arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum..duvar kagıdı temanın duvar kagıdı oluyo ama alttaki menü ve üstteki saat bölümü değişmiyo..ayrıca wildskin programını telefona kurdum.attıgım sis uzantılı temalar gözükmüyo..yardımcı olursanız sevinirim..
Reference URL's