Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TEKNOMAG SX1 TEMA CENNETİ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar wildskin en cok kullandığım şeydir wildskin olmadan tema düşünemiyorum temanın devamını tamamlıyor genelde sis temalar kullanırım ve sis temalarda kendiliğinden shades dosyası oluşur temayı kurduğumuzda C:Sistem/apps/Wildskin klasörü içine kendi shades dosyasını yerleştirir ve tema tamamen değişmiş olur sürekli kopyala yapıştır yaparak shades dosyasını temaya göre taşımanıza gerek yoktur yeni tema yeni shades dosyası yani wildskin içine..tabi wildskin kurulu olması lazım kurulu değilse sis uzantılı tema kendi wildskin klasörü oluşturur ve shades dosyasını içine atar buda işinize yaramaz çünkü alt taraf değişmez...biraz uzun oldu ama anladınız siz onu...
gizli.ajan_sx1 Wrote:arkadaşlar wildskin en cok kullandığım şeydir wildskin olmadan tema düşünemiyorum temanın devamını tamamlıyor genelde sis temalar kullanırım ve sis temalarda kendiliğinden shades dosyası oluşur temayı kurduğumuzda C:Sistem/apps/Wildskin klasörü içine kendi shades dosyasını yerleştirir ve tema tamamen değişmiş olur sürekli kopyala yapıştır yaparak shades dosyasını temaya göre taşımanıza gerek yoktur yeni tema yeni shades dosyası yani wildskin içine..tabi wildskin kurulu olması lazım kurulu değilse sis uzantılı tema kendi wildskin klasörü oluşturur ve shades dosyasını içine atar buda işinize yaramaz çünkü alt taraf değişmez...biraz uzun oldu ama anladınız siz onu...

güzel acıklama arkadaşım,teşekkürlerThumbup
gizli.ajan_sx1 Wrote:bende hala satranç temaları bekliyorum şöyle arşivleri bi karıştırsak var mıdır acaba????

satrançla ilgili çok resim varda tema haline getiremiyom vistada çalışmıyo tema proggramları çalışsanda mbm haline getirirken hata veriyo Sad isterseniz resimleri upload yaparım Wink
walla cok ii olur resimleri yolla ben tema yapıp paylaşırım uzun zamandır güzel satranç resimleri arıyodum..
oke akşam saatlerine doğru yoollarım eve gidicem o zman
tamam bende akşama rahat rahat tema yaparım
35cem35 Wrote:Shades dosyasının ismini thema ismi ile aynı yaparsanız, o zaman thema değiştirdiğinizde wildskinz den değişim için seçmeniz gereken dosya shades yerine isim verdiğiniz dosyayı seçerek de skin değiştirebilirsiniz.
Yani diyelim ki 4 - 5 tane thema beğeniyorsunuz, bunlardan herbiri için shades dosyasını adlandırın ve E/SİSTEM/APPS/WİLDSKİNZ içine kaydedin.
Themanız araba isimli thema olduğunu düşünün ve wildskinz de seçmeniz gereken shades yerine araba.skin dosyası olacaktır.

Ne kadar tuhaf anlattım di mi =?
Ama ne yapayım çok uzun zamandır wildskinz kullanmıyorum Big Grin

erkan la yarışabilecek seviyede maşallah Big GrinToungue
ama olsun biz anlıyoruzThumbup
gizli.ajan kusura bakma internetim durmadan kopuyo uploadı yapamadım msn e bile giremiyom Sad inş bu akşam paylaşcam Smile
tesekkurler cmert ortadakine bayildim

BEŞİKTAŞLILARRRRRRRRRRRRYahoo
FAZLA SÖZE GEREK YOKK
CMERT KIZMA ABİSorry

[Image: scr000020me4.jpg][Image: scr000021zf8.jpg]

buyrun
gizli.ajan_sx1 temalar.rar - 0.51MBDrinks
tolgaevil Wrote:tesekkurler cmert ortadakine bayildim

Beğenildiklerini görmek ne güzel Thumbup

@gizli.ajan_sx1
yazdım bunu bi kenara Big Grin
cmert temalar da güzel olmuş avatarın da!
Teşekkürler @berkant10 Wink
herzaman dediğim gibi imama dikkat Big Grin
peki! bu öğüdü unutmayacağımSmile
cmert Wrote:Hazır bayanlardan gidiyoruz ... Big Grin

cmert sana rica etsem bu 2 temayi tekrar upload yapabilir misin?
Şu an uygun değilim, akşama doğru yenilerim Wink
cmert Wrote:
tolgaevil Wrote:tesekkurler cmert ortadakine bayildim

Beğenildiklerini görmek ne güzel Thumbup

@gizli.ajan_sx1
yazdım bunu bi kenara Big Grin

cmert kızma abi yaa resimler güzel geldi bende paylaştım kardeş takımlara inat die değil yaniDrinks
Tamam, sorun yok Smile
Arkadaslar bu 59 sayfayla rekora dogru giden SX1 tema cenneti sayfalarinda paylasim yapan tum arkadaslara cok tesekkurler
Her zevke uygun temalar bulmak mumkun Smile
daha ne rekorlar kırıcak burası...
temalar için teşekkürler *cmert,saol emeğine sağlıkThumbup
tolgaevil Wrote:
cmert Wrote:Hazır bayanlardan gidiyoruz ... Big Grin

cmert sana rica etsem bu 2 temayi tekrar upload yapabilir misin?

Kullanmadığım temalar olduğu için arşivimden silmişim Sad
elinde olan arkadaşlar varsa bi zahmet ...
canin saolsun cmert ben unuttun sanmistim tesekkurler dusunmen yeter
Hiç unutur muyum ... Sözümün daima arkasındayım Wink
Reference URL's