arkadaşlar wildskin en cok kullandığım şeydir wildskin olmadan tema düşünemiyorum temanın devamını tamamlıyor genelde sis temalar kullanırım ve sis temalarda kendiliğinden shades dosyası oluşur temayı kurduğumuzda C:Sistem/apps/Wildskin klasörü içine kendi shades dosyasını yerleştirir ve tema tamamen değişmiş olur sürekli kopyala yapıştır yaparak shades dosyasını temaya göre taşımanıza gerek yoktur yeni tema yeni shades dosyası yani wildskin içine..tabi wildskin kurulu olması lazım kurulu değilse sis uzantılı tema kendi wildskin klasörü oluşturur ve shades dosyasını içine atar buda işinize yaramaz çünkü alt taraf değişmez...biraz uzun oldu ama anladınız siz onu...
gizli.ajan_sx1 Wrote:arkadaşlar wildskin en cok kullandığım şeydir wildskin olmadan tema düşünemiyorum temanın devamını tamamlıyor genelde sis temalar kullanırım ve sis temalarda kendiliğinden shades dosyası oluşur temayı kurduğumuzda C:Sistem/apps/Wildskin klasörü içine kendi shades dosyasını yerleştirir ve tema tamamen değişmiş olur sürekli kopyala yapıştır yaparak shades dosyasını temaya göre taşımanıza gerek yoktur yeni tema yeni shades dosyası yani wildskin içine..tabi wildskin kurulu olması lazım kurulu değilse sis uzantılı tema kendi wildskin klasörü oluşturur ve shades dosyasını içine atar buda işinize yaramaz çünkü alt taraf değişmez...biraz uzun oldu ama anladınız siz onu...
güzel acıklama arkadaşım,teşekkürler

gizli.ajan_sx1 Wrote:bende hala satranç temaları bekliyorum şöyle arşivleri bi karıştırsak var mıdır acaba????
satrançla ilgili çok resim varda tema haline getiremiyom vistada çalışmıyo tema proggramları çalışsanda mbm haline getirirken hata veriyo

isterseniz resimleri upload yaparım

walla cok ii olur resimleri yolla ben tema yapıp paylaşırım uzun zamandır güzel satranç resimleri arıyodum..
oke akşam saatlerine doğru yoollarım eve gidicem o zman
tamam bende akşama rahat rahat tema yaparım
gizli.ajan kusura bakma internetim durmadan kopuyo uploadı yapamadım msn e bile giremiyom

inş bu akşam paylaşcam

tesekkurler cmert ortadakine bayildim
tolgaevil Wrote:tesekkurler cmert ortadakine bayildim
Beğenildiklerini görmek ne güzel
@gizli.ajan_sx1
yazdım bunu bi kenara

cmert temalar da güzel olmuş avatarın da!
Teşekkürler @berkant10

herzaman dediğim gibi imama dikkat

peki! bu öğüdü unutmayacağım

cmert Wrote:Hazır bayanlardan gidiyoruz ... 
cmert sana rica etsem bu 2 temayi tekrar upload yapabilir misin?
Şu an uygun değilim, akşama doğru yenilerim

Tamam, sorun yok

Arkadaslar bu 59 sayfayla rekora dogru giden SX1 tema cenneti sayfalarinda paylasim yapan tum arkadaslara cok tesekkurler
Her zevke uygun temalar bulmak mumkun

daha ne rekorlar kırıcak burası...
temalar için teşekkürler *cmert,saol emeğine sağlık

tolgaevil Wrote:cmert Wrote:Hazır bayanlardan gidiyoruz ... 
cmert sana rica etsem bu 2 temayi tekrar upload yapabilir misin?
Kullanmadığım temalar olduğu için arşivimden silmişim

elinde olan arkadaşlar varsa bi zahmet ...
canin saolsun cmert ben unuttun sanmistim tesekkurler dusunmen yeter
Hiç unutur muyum ... Sözümün daima arkasındayım