Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TEKNOMAG SX1 TEMA CENNETİ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
bir tane daha Big Grin

[Image: i9993_Screenshot003.jpg]

buradan Big Grin
Bir haftadır yoktum, ortalık nasıl da şenlenmiş, "alf"i bile bulmuşsunuz(bu arada nerden aklınıza geldi yaBig Grin). Hepinizin ellerine sağlık. Bu arada 20den fazla tema yaptım ben de ama Seleq programıyla ekranın görüntüsünü almayı beceremedim bir türlü, telefondan resim alınca daha karizma oluyorRolleyes  bir yol gösterecek varsa, temaları telefon ekranındaki halleriyle göndereyim, katkım olsun, zaten bir hafta sonra iş başı yapıcam bari şimdi dökeyim elimde ne varsa, gelecek yaza kadar ancak misafir gibi ziyaret edebilirim buraları. Smile
alf i bu kadar çok ceven varmıydı ya bileydim bütün alfleri tema yapardım ya hatta yapayım Toungue

fidanka Wrote:Bir haftadır yoktum, ortalık nasıl da şenlenmiş, "alf"i bile bulmuşsunuz(bu arada nerden aklınıza geldi yaBig Grin). Hepinizin ellerine sağlık. Bu arada 20den fazla tema yaptım ben de ama Seleq programıyla ekranın görüntüsünü almayı beceremedim bir türlü, telefondan resim alınca daha karizma oluyorRolleyes  bir yol gösterecek varsa, temaları telefon ekranındaki halleriyle göndereyim, katkım olsun, zaten bir hafta sonra iş başı yapıcam bari şimdi dökeyim elimde ne varsa, gelecek yaza kadar ancak misafir gibi ziyaret edebilirim buraları. Smile
güaeller saol kardeş eywallah Big Grin
cmert Wrote:[Image: scr000038rn7.jpg]
> BURDAN <

Bu temalara içilir işte Smile

Yalnız üstteki temaya senin fw deki beach renk paleti daha iyi uyuyor.
hep arkaplan, hep arkaplan olmuyo ama.birazda menu_folders Big Grin

[Image: scr000046vp9.jpg] [Image: scr000042ap8.jpg] [Image: scr000044po1.jpg][Image: scr000041re3.jpg] [Image: scr000043nv6.jpg] [Image: scr000047et0.jpg]

> BURDAN <
[Image: cf97de76bd.jpg]

Ç@RŞI
bu alemde Ç@RŞI herkese karşı
gule gule kullanın
http://www.hemenpaylas.com/download/1338...I.rar.html
cmert Wrote:hep arkaplan, hep arkaplan olmuyo ama.birazda menu_folders Big Grin

[Image: scr000046vp9.jpg] [Image: scr000042ap8.jpg] [Image: scr000044po1.jpg][Image: scr000041re3.jpg] [Image: scr000043nv6.jpg] [Image: scr000047et0.jpg]

> BURDAN <
bunları iyi düşünmüssün çokda güzeller eywallah kardeş Smile
bence bunu da menu folders diye başlık açsaydın cmert!
hatta avkon - avkonex, startup falan diye başlıklar açıp orada bunları paylaşalım!!!
Arkadaşalar tema yapan elleriniz dert görmesin.
ekirman kardeş BJK temaları nı tekrar siteye koyarmısın link kopmuş temaların hepsi çok güzel arkadaşlar ellerinize sağlık
murat18 Wrote:ekirman kardeş  BJK temaları nı tekrar siteye koyarmısın  link kopmuş  temaların hepsi çok güzel arkadaşlar ellerinize sağlık

arkadaşım,az önce linkleri kontrol ettim sağlam indirebilirsinCool
teşekkürler arkadaşım bjk temaları için
BJK Temaları 15 adet Big Grin

Burada
Frank kardeş temalar için teşekkür edrim ayrıca takım kardeşligi için de teşekkürler yaşasın teknomag.com
frank kardeş tema yapımını bana gösterip anlatabilirmisin
arkadaşlar online Counter Strike clanım olan Grand Masters Company nin logosunu taşıyan bir tema. özellikle sx1 i siyah olanların beyeneceğinden eminim. Taban rengi siyah olduğu için saati analog kullanmanızı tavsiye ederim. Analog saat object dock programının analog saatinden alıntıdır.

[Image: 1jq4.jpg]

<<TAM BURDA>>
Bunlarda benden umarım beğenirsiniz Wink
Temaların resimlere göre isim sıralanışı (soldan-sağa); 3-D2, Mavi Deniz, 3D, deisik

[Image: 3d-2.jpg][Image: 3d.jpg][Image: mavideniz.jpg][Image: deisik.jpg]

Temaların hepsi %100 kendi yapımdır iyi günlerde kullanın Smile

Temalar wildskin desteklidir.

[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]
saol Big Grin

MoBiLToR Wrote:Bunlarda benden umarım beğenirsiniz Wink
Temaların resimlere göre isim sıralanışı (soldan-sağa); 3-D2, Mavi Deniz, 3D, deisik

[Image: 3d-2.jpg][Image: 3d.jpg][Image: mavideniz.jpg][Image: deisik.jpg]

Temaların hepsi %100 kendi yapımdır iyi günlerde kullanın Smile

Temalar wildskin desteklidir.

[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]
ben biraz tema yapıp geliorum  burası boş kalmış

[Image: e8ab98918c.jpg]

gelio
sela arkadaşlar biraz daha alf teması
güle güle kullanın
[Image: e8ab98918c.jpg]
[Image: 00fdf26e08.jpg]
[Image: b9be72d388.jpg]
[Image: 756bc22a00.jpg]

buda links Big Grin

http://www.hemenpaylas.com/download/1400...a.rar.html
alf temaları guzel olmus tesekkurler