Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TEKNOMAG SX1 TEMA CENNETİ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
LeGoLeS497 Wrote:[img]C:\Users\QM?R QZTÜRK\Desktop[/img]

arkadaslar size eziyet oluyorum ama sunuda bi yaparmısınız tema

sen resimler yolla gerisine karışma ben veya da diğer arkadaşlar mutlaka en kısa zamanda yapılır..

NOT:bu arada diğer resmine ben yetişemedim yani başka bi arkadaş yaptı ama bana teşk. etmişsin...hatırlatma...
HaCkErLy Wrote:
cmert Wrote:Sağol Wink salt hali tercihimdir, STI olursa tadından yenmez Big Grin

[Image: subaruwrxstiprintversiohq9.jpg]

BURDAN YAKWink ==> http://www.zshare.net/download/subaru-sti-rar.html

Zamanında Yapılmış Bir Tema Çok HOşuma Gtti Siz Pek Geriye Dönmüyosunuz Sandımca Bi Göstereyim Dedim Smile
fugitif95 themes v.1.2.2(HACI MURAT 124 TURBO INJECTION EDITION)

[Image: 122ru3.jpg]

enjeksiyonlu hacı murat temalarıda yakıyo yine Thumbup

artık bakmakla yetiniyorum Sorry
sanki önceden indiriyodumda Toungue
ben de senin için yapmıyom zaten temalarıToungue
sx1 satarsan böyle bakarsın işteBig Grin
bakmakta yetiyo Big Grin
bugün iyi mesaj kastın hadi iyisin Toungue
cmert Wrote:bakmakta yetiyo Big Grin
bugün iyi mesaj kastın hadi iyisin Toungue

bana diyene baxen!:Dgeçmiş 3500ü...hoş benim amacım mesaj katsayısı degil kalite katsayısıCool
kalite derken :S Big GrinBig GrinBig Grin Toungue
fugitif95 Wrote:bana diyene baxen!:Dgeçmiş 3500ü...hoş benim amacım mesaj katsayısı degil kalite katsayısıCool

her türlü Thumbup
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:bana diyene baxen!:Dgeçmiş 3500ü...hoş benim amacım mesaj katsayısı degil kalite katsayısıCool

her türlü Thumbup

Shifty

@justme

anladın sen onu...Big Grin
anlamadım hele anlat bi Big Grin

hacı bide senin nicklerde nie 95 yazıyo 1895 te3 doğduğun içinmi ? Big Grin
justme Wrote:anlamadım hele anlat bi Big Grin

hacı bide senin nicklerde nie 95 yazıyo 1895 te3 doğduğun içinmi ? Big Grin

orasını karıştırma...ShiftyWhistlingBig Grin
Big GrinBig GrinBig Grin

LeGoLeS497 Wrote:cok tesekkür ederim gizli ajan sx1 aslında ben yaparımda iste bilgisayarım vista oldugu icin sx1 tema yapar calısmıyor ha bu arada sx1 tema yaparın vista icin güncelleyebilecek yigit var mı

[img]C:\Users\QM?R QZTÜRK\Desktop[/img]

pardon resmi yanlıs koydum ama bosverin

vista da tema yapar bulursan bana göndersene be kardeş tema yapamıyom Smile
BULDUM DOSTUM BULDUM THEME CREATÖR WAR VİSTADA CALISIYOR FORUMDA BULABİLİRSİN Smile
hata veriyor onuda denedim bende vista ultimate var çalıştı ama temaları yapmıyo Sad
bende de temaları yapıyo fakat telefon zouluyo dostum heralde biz daha kaliteli bir program cıkana kadar bekliycez care yok milletin yaptığıyla idare etcez ...... Sad

gizli.ajan_sx1 Wrote:

sen resimler yolla gerisine karışma ben veya da diğer arkadaşlar mutlaka en kısa zamanda yapılır..

NOT:bu arada diğer resmine ben yetişemedim yani başka bi arkadaş yaptı ama bana teşk. etmişsin...hatırlatma...

bunu sen istedin ajan al bakalm Toungue Big Grin Smile Yahoo

http://www.watsonguptill.com/images/larg...014460.jpg

hatırlatma icinde teşekkürler tebrik ediyorum alçakgönüllü olduğun içic Toungue tesekkürlerimi temayı yapan arkadaşa iade ediyorum
LeGoLeS497 Wrote:bende de temaları yapıyo fakat telefon zouluyo dostum heralde biz daha kaliteli bir program cıkana kadar bekliycez care yok milletin yaptığıyla idare etcez ...... Sad

gizli.ajan_sx1 Wrote:

bunu sen istedin ajan al bakalm Toungue Big Grin Smile Yahoo

http://www.watsonguptill.com/images/larg...014460.jpg

hatırlatma icinde teşekkürler tebrik ediyorum alçakgönüllü olduğun içic Toungue tesekkürlerimi temayı yapan arkadaşa iade ediyorum

bunuda sen istedin!!al bakalım WinkCoolBig GrinThumbupPopcornDrinks
[Image: legoles497ka5.jpg]

WhistlingLeGoLeS497Whistling
tesekkür ederim ajan Thumbup aslında zor bisey degil ama Toungue napcan vista kullanıyoruz sen şimdi bana bunu da sen istedin dedin ya bana meydan okumuş oldun degil mi yine gelicem ajan mrk etme ama ben gizli ajan ollara gelcem YahooRolleyesCoolBig GrinShadesByeNono
LeGoLeS497 Wrote:tesekkür ederim ajan Thumbup aslında zor bisey degil ama Toungue napcan vista kullanıyoruz sen şimdi bana bunu da sen istedin dedin ya bana meydan okumuş oldun degil mi yine gelicem ajan mrk etme ama ben gizli ajan ollara gelcem YahooRolleyesCoolBig GrinShadesByeNono

I'm waitingPopcorn
gizli.ajan_sx1 Wrote:
LeGoLeS497 Wrote:tesekkür ederim ajan Thumbup aslında zor bisey degil ama Toungue napcan vista kullanıyoruz sen şimdi bana bunu da sen istedin dedin ya bana meydan okumuş oldun degil mi yine gelicem ajan mrk etme ama ben gizli ajan ollara gelcem YahooRolleyesCoolBig GrinShadesByeNono

I'm waitingPopcorn

cok beklersinBig GrinCoolWinkToungueRolleyesWhistlingExcl ingilizcesini bilmiyorum Laugh
LeGoLeS497 Wrote:
gizli.ajan_sx1 Wrote:

I'm waitingPopcorn

cok beklersinBig GrinCoolWinkToungueRolleyesWhistlingExcl ingilizcesini bilmiyorum Laugh

ingilizcesi sanırım "You Most Waiting me " Big Grin öle bişi işte şimdi ihsan bize dorusunu yazarBig Grin
iki tanecik tema

[Image: muhtacmzy6.jpg][Image: sonszmfw4.jpg]

İNDİR
aJaN_Sx1 STAR WARS TEMA EDİTİON

[Image: starwars1fo2.jpg][Image: starwars2aj8.jpg][Image: starwars3xv9.jpg][Image: starwars4cp3.jpg]
[Image: starwars5qj5.jpg][Image: starwars6sb2.jpg][Image: starwars7jz2.jpg][Image: starwars8yv8.jpg]

PopcornSTAR WARS TEMA EDİTİONPopcorn
Unutulmaz ikili...
Mika & McLaren...

2007 için kış testlerinde MP4-21 ile sadece 1 günlüğüne pistlere çıkmıştı...

(Bu arada Carbon Black de muhteşem duruyor..Denemenizi tavsiye ederim...)WinkThumbup

[Image: ssekres002oj3.jpg]

mclaren.rar - 0.06MB

aJaN_Sx1_TeMa_MaNIa

[Image: 16928957tz8.jpg][Image: 42970340mq7.jpg][Image: 39737503sd5.jpg][Image: 69357193zc0.jpg]
[Image: 96523756jx3.jpg][Image: 74480140av3.jpg][Image: 65606179hr8.jpg][Image: 79545169wr3.jpg]
[Image: 34008736dc9.jpg][Image: 10ak6.jpg][Image: 11im6.jpg][Image: 12ab2.jpg]
[Image: 13xl7.jpg][Image: 14aq2.jpg][Image: 15gg7.jpg][Image: 16ho2.jpg]
[Image: 17do2.jpg][Image: 18en8.jpg][Image: 19eh5.jpg][Image: 20gf1.jpg]

YahooTIKLA_İNDİRYahoo
Reference URL's