ajan temalar bana hitap etmiyor ama güzel görünüyorlar eline sağlık yakında bende RAP Temalarıyla burda olurum inş

sis uzantılı tema nasıl yapılıyor arkadaslar ve boot animasyon tesekkürler
forumda arattır sx1 theme maker diye bulursun...;)boot animasyonu ise mbmwizard adında bi programla yapılıyordu galiba ben hiç kullanmadım...
cmert bıraktı galiba bu tema işlerini yav onun temaların üstüne sx1 teması tanımam yahu

ya arladaslar bulamadım buldugum linklerin hepsi ölmüş elinde olan varsa yeni bi link verebilirmi bu sx1 teheme maker için
TESEKKÜRLER eline sağlık fugitif95
denizguner teheme maker demiş ama sen SX1 TeMa YaPaR v2 yi vermişsin fugitif95
denizguner Wrote:TESEKKÜRLER eline sağlık fugitif95
güle güle kullan
murat18 Wrote:denizguner teheme maker demiş ama sen SX1 TeMa YaPaR v2 yi vermişsin fugitif95
e zaten amaç tema yapmak değil mi?sx1 tema yapar v2 mp3player skinlerini de yapıyor...ben onu kullandığım için ekledim ve elimde de başka tema yapar yok sx1 için...
fark nedir söyler misin?
teşekkürler kardeş bunun splashscreen, startup yapanı yokmu varsa gönderirmisin.
splashscreeni kendim yaptığım için ve startup ı da hazır kullandığım için böyle bi proya ihtiyac duymadım....ve elimde yok kusura bakmayın

haha... bu, son mesajdakileri görmemiştim. ne şirin temalarmış öyle...

tekrar hortlatayım dedim cmert tema şovları

, linklerde sapasağlam

evt nostalji oldu sahiden, bu konuyu komple taradım neler neler yapılmış, linkleri yok olmuş çoğunun... seninkiler başka yerlerde de paylaşımda olacakki ilgiden dolayı linkler ölmemiş
ellerine sağlık birbirinden güzeller

nostaljinin tadını çıkaralım

Sonic Wrote:evt nostalji oldu sahiden, bu konuyu komple taradım neler neler yapılmış, linkleri yok olmuş çoğunun... seninkiler başka yerlerde de paylaşımda olacakki ilgiden dolayı linkler ölmemiş
oslik.ru da yayınlamıştım, anlaşılan yoldaşlar iyi somürmüş