Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TEKNOMAG SX1 TEMA CENNETİ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
gencler ben kurdum bunları arka plan oluyor ne yapmamız lazım yardım edebilirseniz cok happy olacam
dj.alper18@gmail.com a da mail atabilirsiniz
SpazmALper Wrote:gencler ben kurdum bunları arka plan oluyor ne yapmamız lazım yardım edebilirseniz cok happy olacam
dj.alper18@gmail.com a da mail atabilirsiniz

http://forum.teknomag.com/showthread.php...2#pid43972
gizli.ajan_sx1 Wrote:
Desperado Wrote:
Gs Temaları

[Image: acktka2.th.jpg][Image: alisamiyener2.th.jpg][Image: alisamiyen2jm2.th.jpg][Image: bayrakpj7.th.jpg][Image: atelitaraftarqm4.th.jpg][Image: geretsxl9.th.jpg]
[Image: gsorg100yilghagicopysy5.th.jpg][Image: kapalfs8.th.jpg][Image: macd0.th.jpg][Image: mealefl6.th.jpg][Image: taraftarjc4.th.jpg][Image: taraftar2hk9.th.jpg]
[Image: taraftar3pw8.th.jpg][Image: taraftarwp4jd4.th.jpg][Image: taraftar5zz6.th.jpg][Image: atelitaraftarqm4.th.jpg][Image: uefacupsd5.th.jpg][Image: ultraslan1xi6.th.jpg]

Not:Temalar çok eskiden Sanırım Protochip tarafından yapılmıştı...Kendisine Saygılar...Temaların yanlarında boşluk olabilir.Mağlum eski temalar.Ama yinede çok hoş(Wildskinz li temalardır)

vallaha beşiktaşlı olmama rağmen bu temalarda gözüm kaldı mükemmel olmuşlar acaba bunlar gibi wildskin destekli ve kenarları aynı kabarık temalar yapabilir misiniz?birazda beşiktaşlılar sevinsin..Smile

hocam sayfalarda geziyordum tema arıyodum şok oldm yaw.bu temaları ben yapmıstım da sene oldu bunları yapalı bayaa geçti.arsivinde kalmıs demek cok saol yaw paylastıın icin.şaşırdım ilk görünce biraz baktm resmlere sora anladm:)bn bayaa önce donanimhaber sx1 forumuna eklemstm bunları.o baloncuk kısmınıda de kill for you nickli arkadasmızdan almstm.fotoşopla yapmştım Smile yanlız bu temaları kullansanızda wildskinz olmalı yoksa sadece en alt taraftaki baloncuklu kısım cıkmaz.normaldeki gibi renk paletinin şeriti olur orda.Kill for you nun fw sinde wildskinz yaması vardı sorunsuz calısıyordu ozaman da suanki fw lerdede varmı acaba aynı olay mesela cmert in son fw de?

madem burda okadar kişi paylaşmış en son yaptıım tema resimlerinide ekleyeyim buraya.dh forumundan alcam yine benm hdd yndı dosyalar yok elimde.yakında geliyor vista temalarr : )

birde forumda görmüştüm bikac sayfa geride buşekilde karayipkorsanı teması.bende o baloncuk silindi fotoşopta vardı.hazır.elinde olan varsa ekleyebilirmi buraya acaba?Thumbup
bunları cok önceden internette bi siteden bulmstm.nokia temalarına benzer şekilde ayarlamıslar.dosyalar silindiği için resmleri bulabildm forumda.theme maker ile yapabilrsnzThumbup

[Image: kdev4oq3.jpg][Image: arabbaqc3.jpg][Image: kardaoc8.jpg][Image: mmdtribal2jt7.jpg]
[Image: orangexj1.jpg][Image: untitled1copyii3.jpg][Image: yelkenjw6.jpg]

bunlarda vista temalarım.örnek olarak bikactane koymsm siteye.cok eklememişm.yinede paylaşaym dedm resimlerini

[Image: aeroblissza4.jpg][Image: avalonleafrg4.jpg][Image: keynotegrassyi6.jpg][Image: longhornm3tg3.jpg]

Smile
cmert Wrote:[Image: scr000041mq7.jpg]

bu da bonusu Big Grin

[Image: scr000044tg8.jpg]

> İNNDİR <

beyler biri şu temayı tekrar eklesin Sad

noooooolur çok şeker bşi yha
abi yokmu yeni bişeyler yaa
senol_1234 Wrote:abi yokmu yeni bi?eyler yaa

en son andiren temashow ordan bak istersen Wink
artık nadir abiden başka tema yapan yok malesef Whistling
eywallah walla öyle oldu ya hafiften unuttuk