SpazmALper Wrote:gencler ben kurdum bunları arka plan oluyor ne yapmamız lazım yardım edebilirseniz cok happy olacam
dj.alper18@gmail.com a da mail atabilirsiniz
Not:Temalar çok eskiden Sanırım Protochip tarafından yapılmıştı...Kendisine Saygılar...Temaların yanlarında boşluk olabilir.Mağlum eski temalar.Ama yinede çok hoş(Wildskinz li temalardır)
vallaha beşiktaşlı olmama rağmen bu temalarda gözüm kaldı mükemmel olmuşlar acaba bunlar gibi wildskin destekli ve kenarları aynı kabarık temalar yapabilir misiniz?birazda beşiktaşlılar sevinsin..
hocam sayfalarda geziyordum tema arıyodum şok oldm yaw.bu temaları ben yapmıstım da sene oldu bunları yapalı bayaa geçti.arsivinde kalmıs demek cok saol yaw paylastıın icin.şaşırdım ilk görünce biraz baktm resmlere sora anladm:)bn bayaa önce donanimhaber sx1 forumuna eklemstm bunları.o baloncuk kısmınıda de kill for you nickli arkadasmızdan almstm.fotoşopla yapmştım yanlız bu temaları kullansanızda wildskinz olmalı yoksa sadece en alt taraftaki baloncuklu kısım cıkmaz.normaldeki gibi renk paletinin şeriti olur orda.Kill for you nun fw sinde wildskinz yaması vardı sorunsuz calısıyordu ozaman da suanki fw lerdede varmı acaba aynı olay mesela cmert in son fw de?
madem burda okadar kişi paylaşmış en son yaptıım tema resimlerinide ekleyeyim buraya.dh forumundan alcam yine benm hdd yndı dosyalar yok elimde.yakında geliyor vista temalarr : )
birde forumda görmüştüm bikac sayfa geride buşekilde karayipkorsanı teması.bende o baloncuk silindi fotoşopta vardı.hazır.elinde olan varsa ekleyebilirmi buraya acaba?
bunları cok önceden internette bi siteden bulmstm.nokia temalarına benzer şekilde ayarlamıslar.dosyalar silindiği için resmleri bulabildm forumda.theme maker ile yapabilrsnz
bunlarda vista temalarım.örnek olarak bikactane koymsm siteye.cok eklememişm.yinede paylaşaym dedm resimlerini