Konuların dağılmaması için SX1 gibi bir efsaneyi tek bir başlık altında toplamamının daha uygun olacağını düşündüm.
Şimdi gelelim benim problemime. Çıkma veya orginal siyah kasa ve kapak arıyorum tuş takımlarıyla birlikte. yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba!
Ankara Maltepe pazarında SX1 için değişik renkte kapaklar bulunduğunu duymuştum. İstanbulda tahtakale, doğubank civarını dolaşmak lazım. Bilen varsa yazsın lütfen.
Garantiyi ihlal edecek bir durum olduğunu da değiştirmek isteyenlere belirtelim.
Kapak değişimi hakkında cmert arkadaşımızın hazırladığı bir anlatım var. Bizlerle paylaşırsa seviniriz.
SAOL SONIC BENİM ARADIĞIM KAPAK VE KASA ORJİNALDEN ÇIKMA YADA YURT DIŞINDAN SPOT OLARAK GELENLER OLSUN İSTİYORUM.YAN SANAYİ KAPAKLAR BOARDA BASKI YAPIYOR VE İLERİ Kİ ZAMANLARDA BOARDIN AĞRIZALANMASINA NEDEN OLUYOR.İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
Selim adında bir arkadaşımız bize destek oluyordu hertürlü modelle ilgili, Siemens teknik servisinde çalışıyordu Kadıköy'de ziyarette etmiştim kendisini.
Çalıştığı yerden ayrılıp başka bir yere geçti. Eski çalıştığı yerin numarasını vereyim orijinal siyah kapak fiyatı al orada bulunur büyük ihtimal ya da getirtirler
"0216 449 60 33"
TAMAM ARADIĞIM ŞEYDE BUYDU. BU ARKADAŞLA EN YAKIN ZAMANDA İRTİBATA GEÇECEĞİM.UMARIM UYGUN FİYATA SİYAH KAPAK VE KASA BULABİLİRİM.ÇOK TEŞEKKÜRLER....
selam DARK_LORD,
DH den tanışmışlığımız vardı sanıyorum tekrar merhaba..
Sonic in verdiği numarayı aradın mı bilmiyorum, orada bulma ihtimalin var (1sene önceki işyerim) Bulamadıysan bana tekrar çıtlat, bir-iki arkadaşa sorabilirim..
EVET ÜSTAD DH DEN TANIŞIYORUZ. AYNI ZAMANDA SIEMENSMANIA DAN DOĞRUDA MUHABBETİMİZ OLMUŞTU SANIRIM. BENDE BUZ MAVİSİ SX1 VAR ONU KASA DAHİL SİYAH YAPMAK İSTİYORUM VE COM KABLO ARIYORUM. AMA BUGÜNLERDE TEL AÇILIŞ RESMİNDEN SONRA KAPANMAYA BAŞLADI. SANIRIM 150 MHZ OVERCLOCK YAMASINDAN DOLAYI İŞLEMCİ ZARAR GÖRDÜ. NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM.TEL BİRAZ ISININCA KAPANIYOR. SANIRIM HALA SIEMENS TEKNİK SERVİSLİĞİ YAPIYORSUN. BU PARÇALAR KONUSUNDA YARDIMINI BEKLERİM. FİYATLAR KONUSUNDA SENDEN HABER BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN İLGİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER...
SiemenStecH Wrote:selam DARK_LORD,
DH den tanışmışlığımız vardı sanıyorum tekrar merhaba..
Sonic in verdiği numarayı aradın mı bilmiyorum, orada bulma ihtimalin var (1sene önceki işyerim) Bulamadıysan bana tekrar çıtlat, bir-iki arkadaşa sorabilirim..
HANİ ARKADAŞLAR SX1'İ TEK BAŞLIK ALTINDA TOPLUYORDUK BU BÖLÜMDE KİMSECİKLER YOK ANLAYAMADIM.....
Kusura bakma arkadaşım ama o iş biraz yaş.Çünkü forum daha yeni düzenlendi.Böyle olması istendi.
Bu arada benimde bi ara telefonum durmadan kendi kendine kapanıyodu.Bir süre sonra ne olduysa geçti.Artık o sorunu yaşamıyorum.