10-09-2006, 01:59 PM
10-09-2006, 03:05 PM
Bkz: Cmert
Yine kişiselleştirmiş SX1 ini
Sonuç olarak ;
canın sıkıldığında tekrar orj. haline dönülebiliyor
"Kişiye Özel" abi

Yine kişiselleştirmiş SX1 ini
Sonuç olarak ;
canın sıkıldığında tekrar orj. haline dönülebiliyor
"Kişiye Özel" abi

10-09-2006, 03:12 PM
joystik degişik bi olay yav.benimkide cok yumuşadi artik.tik tik etmiyo.once joystigin kendisini degiştirmem gerekiyo.bu arada 6600 joystigi siyah sx1lere cok yakişiyor

10-09-2006, 09:34 PM
öncelikle ben sx1 in topuzundan memlunum 
2 t serisi tornavida arayanlar carrefour ve bauhouse ''lerde ceptelefonu tamir seti diye satılıyor araç gereç reyonlarında..
Fiyatı 9.750 tl..
şekil a' da ki:
![[Image: grnthu4.jpg]](http://img164.imageshack.us/img164/8515/grnthu4.jpg)

2 t serisi tornavida arayanlar carrefour ve bauhouse ''lerde ceptelefonu tamir seti diye satılıyor araç gereç reyonlarında..
Fiyatı 9.750 tl..
şekil a' da ki:
![[Image: grnthu4.jpg]](http://img164.imageshack.us/img164/8515/grnthu4.jpg)
10-09-2006, 11:46 PM
yaaww ben sx1'e 6600 deilde SE t310(eski telim) joistiğini takacaktım ama onun yuwası daha genişmiş...yrn bakacam hangi joistickler oluyo die..
10-11-2006, 09:14 PM
Ya arkadşlar ben burda yazanları yapmaya kalktım, telefonun hayatı kaydı. Tuşları çıkartırken, ordaki ince metaller deforme oldu, sonra 2 tuş basmamaya başladı, joysticki deiştirirken, joystik tuşunu çektim, komple boarddan joystik kökünden çıktı, içindeki demir plakalar vardı joystiğin bağlı olduğu yerde onlar saçıldı, yerine koyiim dedim onları sonra joystickte ayvayı yedi. Neyse sonra topladım telefonu zar zor, telefon açılmıo, açılırken tarih soruyo, sonra restart çekio bi daha tarih soruyo. Bide benim aldığım sx1 kasasının camı ön kapağa yapışık deildi, sizin anlattıınız kasada hazır yapışıktı. camı da japonla ön kapağa yapıştırırken biraz fazla sürmüşüm galiba, tuş takımına aktı, orda boarda felan denk gelmiş olabilir. bide japon sürünce camın kenarındaki gri boyada bozuldu, çok igrenc görünüo camıda, neyse allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın sx1.
Bildiğiniz şöyle sx1 tamirinden iyi anlayan biri varmı, izmirdeyim ben.
10-11-2006, 10:51 PM
babasenne yapmıssın ya
toplayalım onu beraber nerde oturuon sen ?
toplayalım onu beraber nerde oturuon sen ?
10-11-2006, 10:51 PM
pm at bana mail at profilde adresim yazıo ok
10-11-2006, 11:06 PM
Dostum madem elin bu işlere yatkın değildi niye giriştin, yazık etmişsin güzelim SX1 e 
bu arada joystick başlığı yerine joysticki komple nasıl söktün onu merak ediyorum ??

bu arada joystick başlığı yerine joysticki komple nasıl söktün onu merak ediyorum ??
10-12-2006, 12:03 AM
Wallahi coşku ben 10 dakikada zor okudum gülmekten. Ne zorlu adammışsın sx1ci sen yaa. Maşallah.
10-12-2006, 12:16 AM
Ya haklısın, ben makinacıyım elektronik işleri hassas kaçıo bana, elimde kalıo alet edavat, işte bende joystickini sevmiorum sx1 in, degiştireim dedim ama fazla dikkatsizce davrandım o yüzden oldu. Erkahn, şimdi telefon biraz kendine geldi galiba, en azından açma tuşuna basınca açılıo düzgün bi şekilde, ama açılınca hiçbi tuş düzgün çalışmıo, sağ taraftaki tuş takımının ışığı yanmıo, onun board yanmış galiba, bide joystick fena halde. ana devrede bi sorun yok heralde, ilk başta ümidi kesmiştim ama, şimdi daha ii gözüküo. Yarın bi tamirciye götüreyim, bi de o baksın. Sagol 

10-12-2006, 12:17 AM
UUuuhhh
Birader ne yaptın sen yaa...
sen galiba nokia cısın!!!
SX1 e böyle işkence yaptığına göre...
Bu arada harbiden joistick i kökünden nasıl çıkardın yaa?
Allah allah!!!
Bir yaşıma daha girdim şimdi
"Havyasız söküm"
Birader ne yaptın sen yaa...
sen galiba nokia cısın!!!
SX1 e böyle işkence yaptığına göre...
Bu arada harbiden joistick i kökünden nasıl çıkardın yaa?
Allah allah!!!
Bir yaşıma daha girdim şimdi
"Havyasız söküm"

10-12-2006, 12:19 AM
Kardeş sx1 i yaptırmak fazla pahalıya gelirse o haliyle satın alabilirim.
çok mezarcıyım çoook.
cem sanırım o joystick oraya yapıştırılmış. arkadaşta çıkarayim derken elinde kalmış. Daha önce sx1 kasabına tamire gitmiş sanırım. Bu arkadaşın suçu yok öyle kaç tane sx1 gördüm ben
çok mezarcıyım çoook.
cem sanırım o joystick oraya yapıştırılmış. arkadaşta çıkarayim derken elinde kalmış. Daha önce sx1 kasabına tamire gitmiş sanırım. Bu arkadaşın suçu yok öyle kaç tane sx1 gördüm ben

10-12-2006, 12:30 AM
sende harbiden ölücüsün galiba!!! 
bu ne yaa, daha adam tamir ettireyim diyor, satayım demiyor
sen şimdi 70-80 verir alırsın onu bir de...

bu ne yaa, daha adam tamir ettireyim diyor, satayım demiyor

sen şimdi 70-80 verir alırsın onu bir de...

10-12-2006, 12:32 AM
Yok yok o kadar az vermem.
Hevesini kırmayalım arkadaşın.
Sat sen sat

70 80 de fena rakam değil hani iyi fikir +1
Hevesini kırmayalım arkadaşın.
Sat sen sat

70 80 de fena rakam değil hani iyi fikir +1

10-12-2006, 12:40 AM
harbiden iyi rakammışben100 vereyim istersen

10-12-2006, 12:45 AM
101 

10-12-2006, 01:03 AM
Sx1ci Wrote:Ya arkadşlar ben burda yazanları yapmaya kalktım, telefonun hayatı kaydı. Tuşları çıkartırken, ordaki ince metaller deforme oldu, sonra 2 tuş basmamaya başladı, joysticki deiştirirken, joystik tuşunu çektim, komple boarddan joystik kökünden çıktı, içindeki demir plakalar vardı joystiğin bağlı olduğu yerde onlar saçıldı, yerine koyiim dedim onları sonra joystickte ayvayı yedi. Neyse sonra topladım telefonu zar zor, telefon açılmıo, açılırken tarih soruyo, sonra restart çekio bi daha tarih soruyo. Bide benim aldığım sx1 kasasının camı ön kapağa yapışık deildi, sizin anlattıınız kasada hazır yapışıktı. camı da japonla ön kapağa yapıştırırken biraz fazla sürmüşüm galiba, tuş takımına aktı, orda boarda felan denk gelmiş olabilir. bide japon sürünce camın kenarındaki gri boyada bozuldu, çok igrenc görünüo camıda, neyse allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın sx1.
olay harbiden degişik..gecmiş ola..allah sogukluk versin basin sagolsun
10-15-2006, 08:55 PM
arkadaşlar benim sol seşenek tusum calışmıyor servis sıvı teması var dedi ama tel. sıvı degmedi açtım baktım oksitlenmeye benzer bişey de yok nasıl düzeltebilirim
10-15-2006, 08:55 PM
arkadaşlar benim sol seşenek tusum calışmıyor servis sıvı teması var dedi ama tel. sıvı degmedi açtım baktım oksitlenmeye benzer bişey de yok nasıl düzeltebilirim
10-15-2006, 08:59 PM
10-21-2006, 12:28 PM
cmert öncellikle verdigin bilgiler için teşekkür ederim.yanlız en başta verdigin dosya link silinmiş.mümkünse tekrar koyar mısın?
Saygılar
Saygılar
10-21-2006, 06:47 PM
Linki güncelledim dostum ...
10-27-2006, 04:32 PM
teşekkürler cmert
10-28-2006, 06:52 PM
şu sx1de 4gb mmc nası çalıştırdı yaw bu arada başarıda sx1 kasa +kapak 109 ytl miş