Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 Kasa Değişim (resimli anlatım)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Tuşları temizlemek için eğer sx1 inizi sökmeye kıyamıyorsanız bir tane kompresor ile tuşların yanlarından hava sıkın. tuşlarınız eskisinden biraz daha iyi olacaktır. Aynı şekilde ekranınnızın içindeki tozları da temizleyebilirsiniz.
teşekkürler ve aramıza hoşgeldin Thumbup
Mr-SahiN Wrote:Tuşları temizlemek için eğer sx1 inizi sökmeye kıyamıyorsanız bir tane kompresor ile tuşların yanlarından hava sıkın. tuşlarınız eskisinden biraz daha iyi olacaktır. Aynı şekilde ekranınnızın içindeki tozları da temizleyebilirsiniz.
Hocam tuşlar uçar gider tozlarla beraber Big Grin aç kasayı sil işte,sonra yapacağın tamirden çok daha kolay olur,inan bana Big Grin bu arada eğer alttaki seçim tuşları falan basmıyorsa silikonla tuş arasına kağıt sıkıştırın tuşunuz dokunmatik olsun Big Grin Türkiyenin ilk dokunmatik tuşlu sx1ine sahibim Big Grin Toungue açıp resim koyamıyorum çünkü vidalar acaip deforme oldu japon malı tornavidalar yüzünden Sad açarsam bidaha toplayamam Big Grin sağlam t5vidam yok Sad SorryCray
Silikonla tuş arasına kağıt konulmaz Excl
varsa bir sorun sentetik tinerle tuş kontakları güzelce silinir.hem bu sayede orjinal görünüm korunur Wink
kağıt sıkıştırılan tuş diğer tuşların seviyesinden yükseleceği için göz zevki bozulur Whistling
teşekkürler işime yaradı
ya ben geçen sene telefonun ekranını kırdım cebimdeydi hemdeBig Grin hernese serviste ekran deişimi oldu ama kapak yoktu mclarenin mavi bi kapak buldum camı söktüm taktım benimkine ama çok çizik falan avr boyamaya çalıştım etrafınıBig Grin kısaca siyah sx1 kapağı bulabilirmiyiz onnu ekranı direk söküp takıcam
saygılar...
teşekkürler çok yararlı oldu Smile) artık telefonum daha yeni gözüküyorSmile
cmert kardeş yükledim ama doc formatında çıktı 812 kb nasıl açacağım bu formatı? hangi program gerekiyor birde bu çalışmanı videoya çekip foruma ekleme şansın varmı yabancı sitelerde olduğu gibi youtube,metacafe vb gibi yani sx1 kasa değiştirme videosu başlığı altında cevap bekliyorum cmert
eğer Microsoft Office Word kullanmıyorsan bilgisayarına http://www.openoffice.org.tr kurarak da doc formatını açabilirsin

veya bu da iş görebilir "Word Viewer 2003" http://www.microsoft.com/downloads/detai...laylang=en
WİNDOWS VİSTA VAR NASIL AÇARIM DOSYAYI KARDEŞ?
hulk24 Wrote:cmert kardeş yükledim ama doc formatında çıktı 812 kb nasıl açacağım bu formatı? hangi program gerekiyor birde bu çalışmanı videoya çekip foruma ekleme şansın varmı yabancı sitelerde olduğu gibi youtube,metacafe vb gibi yani sx1 kasa değiştirme videosu başlığı altında cevap bekliyorum cmert
microsoft office tabii ki...
Pages: 1 2 3
Reference URL's