cmert wildskinz ile denedim ancak sanirim yalnis surucuden okudugu icin telefon acilma hatasi veriyor. o bolumude degistirsem tema eksiksiz olacak.
bknz
temalar bölümüne eklemiştim
bana birisi yardım etsin lütfen tema programı error veriyo tema yapamıyom yaw
Screenshot Bakın Tıkla
bakın lütfen ss ye
yardım edin bende tema yapmak istiyoruuuuuuuum
ARKADAŞLAR SX1 İÇİN KAPAK SATIYORUM ALMAK İSTEYEN VARSA LİNK VERİYORUM :http://www.g******gidiyor.com/main/urun.php?id=2592580 koray3321@hotmail.com dan bana ulaşabilirsiniz
Mean_Machine Wrote:bana birisi yardım etsin lütfen tema programı error veriyo tema yapamıyom yaw
Screenshot Bakın Tıkla
bakın lütfen ss ye
yardım edin bende tema yapmak istiyoruuuuuuuum
comdlg32.ocx isimli dosyayı netten indirip
system32 klasörünün içine kopyalaman gerekli..
yapılan temayı sis halinde kurabilecegimiz bir program bilen arkadaş var mıacaba
ben bu tema olayındaki son resimde yazılan açıklamayı bir türlü beceremedim yardım eden biri olursa ne iyi olur
Zaten sis çalışmıyor dostum. Saatde geç oldu 03:12
Kingin cihaza bakıyorum hala

ama uykusuz kalmam ondan değil ogame saolsun

Eidpic.mbm ile ilgili bilmeyenler için yazayım:
Otomatik yaptığımı temaların Eidpic.mbm dosyasını MBMTool ile açtığımızda 4 tane aynı resim görürüz. (001, 002, 003, 004.bmp'ler)
Bunlar SX1 renk paletlerine bağlıdır. Yani eğer en üstteki paleti seçerseniz tepede 001.bmp gözükür. Üçüncü paleti (örneğin cmert up3'de "city" olan), o zaman 003.bmp gözükür. Bunun için telefonu açıp kapatmaya da gerek yoktur.
Eğer eidpic'lerinizin küçük olmasını istiyorsanız, kullanmadığınız paletlerdeki resimleri beyaz bir resim ile değiştirin.
Vay canına bu başlığı görmeyeli çok olmuş

Foruma kayıt sebebimdir bu başlık benim. Google da arama yaparken bulmuştum. Ey gidi günler ey. Acemiydik o zamanlar.
Nostaljiye vurdum kusura bakmayın.

Paylaşım için saol lhdal
temayı yaptım ama kenarlarda (epidic kısmı dışında) 1 pixellik boşluk kakıyor. (epidick ile backgraund arsında boşluk yok). neden olabilir kutulardaki iki seçeneğide sildim?
temayı up1 de denemiştim ama up2 veya up3 de denemedim hiç.

Uygulama paylaşım bölümüne yeni konu açtım birde ordaki programı dene bakalım dene bakalım

arkadaşlar ben bu pro yu indirdim lakin irfanwiev prosu olmadığından temaların kenarlarındaki boşlukları alamıyorum vede doğal olarakta tema yapamıyorum.Lütfen irfanwiev elinde olan arkadaşlarımızdan biri buraya link verebilir mi?
SAYGILAR...
Arkadaşım forumda sx1 tema yapar version 2 var onu bulursan öyle bir boşluk sorunu yaşamazsın.
Desperado Wrote:Arkadaşım forumda sx1 tema yapar version 2 var onu bulursan öyle bir boşluk sorunu yaşamazsın.
saol arkadaşım proyu aldım,cok basit vede oldukçada iyi bir program.Resim denedim .sis şeklinde temamı oluşturdu.Ama telde denemedim herhalde dediğin gibi kenarlardaki beyazlık(boşluk) olmaz san güveniyorum

Lütfen kabul et,,,

Eyw.saol kardeşim

güzel olmuş elinize sağlık
arkadaşlar yapmış olduğunuz temalar ceğ telefonları içinni yoksa web siteler içinmi anlayamadım lütfen bunu biri açıklasa sevinirim ve web site temaları hakkında bilgi arıyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim herkese hayırlı çalışmalar
yaptığımız temalar sx1 içindir..