Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Netsoccer : Tam kadro online kullanıcı ile maç keyfi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
http://www.netsoccer.biz adresininden hizmet veren oyun ücretsiz. Sensible Soccer görünümünü andıran grafikleri herkesin hoşuna gitmeyebilir. Ancak ben bir SWOS hastası olduğumdan bana gayet normal geliyor.

Oyunun geliştiriceleri ellerinden geleni yapıyorlar. Bazen gün aşırı updateler oluyo oyuna bağlanırken. Bazen oyuna bağlanamamazlık problemi oluyor. Fazla yükten dolayı sorunlar çıkabiliyor.

Oyunu indirdikten sonra açılan pencereden hemen üye kaydını tamamlayıp "Training" bölümünde açılmış olan dostluk maçlarına katılabilirsiniz. Rakipleriniz dünyanın her yerinden kişiler olabilir. Ağırlık Polonya, İspanya ve İsveçte.

Takım kurabilir, takımınız için scout araması yapabilirsiniz.  Takım arası maçlar düzenlenebiliyor. Kazanan takımın sıralama puanı artıyor.

Oyunun kontrolü: mouse haraketi sağlarken sol tuşu pas/şut için kullanılıyor. Mouse sağ tuşu da alternatif şut tuşu. Yerden kayma için "A" tuşu var. Topa yükseklik kazandırmak için mouse ikonunun oyuncunuza çok yakın tutun. Yerden ve hızlı şut için mouse ibaresini uzak tutup sol tuşa basılı tutun, yukardaki sarı bar dolacak, istediğiniz an bırakın.

Oyun için sohbet için genel sohbette "Home" veya sadece o kişiye özel mesaj için "End" tuşu kullanılıyor.

Kendiniz server açıp, yöneticiliğini yapabilirsiniz. Emin olun boş kalmaz Smile

www.netsoccer.biz
Şimdi deniyorum.Bakalım Nasıl Oyun?
sonuç ? Smile
Güzel işteSmile
Sonic kusura bakma gercek hayattada futbol sevmem bunuda sevmedim Sad
Zaten bunu herkes sevmez, grafikler kötü, oyun basit...

Sensible Soccer'cıların beğeneceğini umuyorum
Reference URL's