Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_1

[Image: temapf1.jpg] [Image: menufg5.jpg] [Image: ayarsr2.jpg] [Image: mp3sn8.jpg]
[Image: 1ir0.jpg] [Image: 2bw6.jpg] [Image: 3lz7.jpg] [Image: 4fw7.jpg]
[Image: 000lk8.jpg] [Image: 005rd9.jpg]

> İNNDİR<
veya http://download.teknomag.com/index-dno-239.htm

SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_1985 'den farklı olarak;

> GENEL ÖZELLİKLER
N90 ikonları,
yeni tema,
yeni renk paletleri,
yeni MP3 player skini,
yeni ayar ikonlari
Mercedes-Benz açılış resmi ve animasyonu,
orjinal yazı fontuna geri dönüş,

> SİSTEM ÖZELLİKLERİ
analog saat c: ye aktarıldı
menu_folders c: ye aktarıldı
mesaj ikonları c: ye aktarıldı
scriptinit.txt (format komutları) dosyası a: ya aktarıldı
format sonrası tarih ve saat bilgileri silinme iptal
duvarkağıdı seçmeden backgroundimage.mbm dosyasını direk c:/system/data içine atabilirsiniz
dosya yöneticilerde mp3 leri tanınama sorunu giderildi
ngage mod çıkartıldı (performansı düşürmesi nedeniyle)

> A: SÜRÜCÜSÜ
PVPlayer (türkçe) eklendi.
SpriteBackup programı çıkartıldı
Seleq programı çıkartıldı

> YAZILIMIN YÜKLENMESİ

* .rar klasöründen çıkardığınız usb driver ı pc nize tanıtın (SX1 i joysticke basarak açın ve usb kabloyu bağlayın.windows "yeni donanım bulundu" uyarısı çıkacaktır.usb driver klasörünü gösterip tanıtma işlemini bitirin.) daha önce tanıtanların bu işlemi yapmasına gerek yoktur

* SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_1.exe yi çalıştırıp "serial config" ten "usb 0" ve "usb only" yi seçin ve bu kısmı kapayın.soldaki kutuların hepsini işaretleyin ve start a basın.yaklaşık 10-15 dk sonra program açık yeşile döner ve "all done" mesajı verir.artık kabloyu çıkarıp,SX1inizi açabilir;yeni yazlımınızın tadına varabilirsiniz.afiyet olsun

NOT :
A: ya kurduğum standart programlar E: veya C: de var ise yazılımı yüklemeden önce kaldırın.
Oluşabilicek sorunlardan bu yazlımı yükleyen kişi sorumludur..

//Sonic: alternatif download bağlantısı ekledim
eline saglık yine harika bi çalışma çıkarmışsın
eline sağlık... yine güzel bir iş.......

n-gage modu kaldırdığın iyi olmuş zaten kaç kişi oyun oynuyor.....

ah teli bir düzeltebilsek!!!!!
Cmert Tşkler..

Eline Sağlık
cmert 1985den aldığım backupı bunda kullansam sorun çıkarmı.........?

yada deneyelim.
Harikasın Coşku, bu kadar iş temposunda, bu kadar güzel ve emek isteyen bir işi başarıyorsunya helal olsun. Tebrik ederim.
(sonic upload edersin dimi, kerata yine rapid yapmış Big Grin )
upload ettim Frank Wink birgün öncesinden haberini almıştım yeni Fw'nin hazırlıklıydım Smile

Fw dosyalar bölümüne eklendi, yeni çalışman için teşekkürler Coşku

http://download.teknomag.com/index-dno-239.htm
adigehalil Wrote:cmert 1985den aldığım backupı bunda kullansam sorun çıkarmı.........?

yada deneyelim.

tabii ki çıkar c: de aktardığım tema dosyaları (clock(mask).mbm.menu_folders.mbm gibi) c: den okunamaz ise tel açılmaz format atmak zorunda kalırsın
eline şağlık cmert
birde dimmer duruyomu yine cmert usta?
// ilk mesajdan alıntı yapılmış, sayfa hızını etkilediği için kaldırdım... Sonic

eline sağlık yine güzel bir fw
eline sağlık yine güzel bir fw olmuş ...
bundada ses patchı yok değilmi?
eywallah kardeş
çok saol
hakaneke Wrote:eline sağlık yine güzel bir fw olmuş ...
bundada ses patchı yok değilmi?

yok yok ...
cmert Wrote:
adigehalil Wrote:cmert 1985den aldığım backupı bunda kullansam sorun çıkarmı.........?

yada deneyelim.

tabii ki çıkar c: de aktardığım tema dosyaları (clock(mask).mbm.menu_folders.mbm gibi) c: den okunamaz ise tel açılmaz format atmak zorunda kalırsın

olayı çözdüm... sprite backup ta destructive restore diye bir şeçenek var.. onu off yapınca bir sorun çıkmıyor...
adigehalil Wrote:
cmert Wrote:

yada deneyelim.

olayı çözdüm... sprite backup ta destructive restore diye bir şeçenek var.. onu off yapınca bir sorun çıkmıyor...

sana yakışanı da bu Smile
doğru diyorsun bak onu atlamışım Cool
biraz dalga hissettim ama neyseCoolBig Grin
adigehalil Wrote:biraz dalga hissettim ama neyseCoolBig Grin

dalga mı??
aklımdan geçtiyse nokiacı olayım.ayıp ettin nasıl öyle şey düşünürüm ...
nokia cı olayım ha......

şakaydı zaten......

tepki görün tepki...........
adigehalil Wrote:nokia cı olayım ha......

şakaydı zaten......

tepki görün tepki...........

ok.aman yanlış anlaşılmayalımda Big Grin
Sx1'cinin tepkisi işte Smile Anti-nokia teamci Lobo ve SiemensMania'nın kulakları çınlasın

azmı kavgalar edildi 6600 mı Sx1 mi diye diye Big Grin
Zaten efsaneden bu beklenirdi,Coşku valla çok iyi iş çıkarmışsın.Dün ilk işim indirip yüklemek oldu.Bizim burada elektrikler çok sık kesilir bayağı tırstım ama Smile Core işaretleyince fw yi yükleme 25 dakka civarında sürdü.

Neyse benim bir kaç sorum var.
-Bu fw de açıklama koymamışsın,tam özellikleri nelerdir?Mesela kaliteli fotoğraf çekme patchi yapılmamış.Gene 150 mhz overclock var mı.vs vs...Bu fw nin 1985 fw sinden farkları neler?
-Bir de z: sürücüsünde dolaşırken telefon çok kasıyor sonra app bilmemne server.exe kapatıldı diyor ve telefon hiç bir işlem yapmıyor.Genelde de resetleniyor.Bir sefer hafıza kartını takmadan denedim,bu sorun gözükmedi.Neden oluyor olabilir?
-Son olarak,açılıştaki ve kapanıştaki mercedes benz resimlerini nasıl değiştirebiliriz?

Tekrardan teşekkürler,Allah razı olsun.Devamını bekliyoruz.
RobOticA...
robotica Wrote:Zaten efsaneden bu beklenirdi,Coşku valla çok iyi iş çıkarmışsın.Dün ilk işim indirip yüklemek oldu.Bizim burada elektrikler çok sık kesilir bayağı tırstım ama Smile Core işaretleyince fw yi yükleme 25 dakka civarında sürdü.

Neyse benim bir kaç sorum var.
-Bu fw de açıklama koymamışsın,tam özellikleri nelerdir?Mesela kaliteli fotoğraf çekme patchi yapılmamış.Gene 150 mhz overclock var mı.vs vs...Bu fw nin 1985 fw sinden farkları neler?
-Bir de z: sürücüsünde dolaşırken telefon çok kasıyor sonra app bilmemne server.exe kapatıldı diyor ve telefon hiç bir işlem yapmıyor.Genelde de resetleniyor.Bir sefer hafıza kartını takmadan denedim,bu sorun gözükmedi.Neden oluyor olabilir?
-Son olarak,açılıştaki ve kapanıştaki mercedes benz resimlerini nasıl değiştirebiliriz?

Tekrardan teşekkürler,Allah razı olsun.Devamını bekliyoruz.
RobOticA...

açıklamaya başlarken "1985 ten farklı olarak" diye bir cümle var.sonradan eklediklerim ve çıkardıklarım için yeterli değil mi Smile
fotoğraf çekme patchını koymadım.çekilen fotolar yeüksek boyuta değecek kadar kaliteli değil.
150mghz satndart ...
z: de dolaşırken data,libs,shareddata gibi c: ye yönlendirilmiş dosyaların bulunduğu klasörlere girmek istersen bahsettiğin hatayı verir.mmc yi takmadan sorun yok tabi ... nedeni c: ve e: ye yönlendirilmiş dosyalar...
splash ve startup ları değiştirmen için z: deki orjinal dosyalardan boyut olarak daha küçük dosyaları bulup , bunları patch haline getirmen ve tele fw olarak yüklemen gerekir
merhaba cmert kardeşim
peki bu c before z olayını senin fw ye uygulasan daha iyi mi olurdu yoksa uygulamamnın bir nedeni var mı? (... z: deki orjinal dosyalardan boyut olarak daha küçük dosyaları bulup , bunları patch haline getirmen ve tele fw olarak yüklemen gerekir...)
35cem35 Wrote:merhaba cmert kardeşim
peki bu c before z olayını senin fw ye uygulasan daha iyi mi olurdu yoksa uygulamamnın bir nedeni var mı? (... z: deki orjinal dosyalardan boyut olarak daha küçük dosyaları bulup , bunları patch haline getirmen ve tele fw olarak yüklemen gerekir...)

tabii ki var.hem benim için çok kolaylık olurdu ...
fakat c: before z: patchı 150mghz o/c patchı ile uyumsuzluk yaratıyor.telefon mmc takılı iken açılmıyor.mmc yokken sorun yok tabi.
150mghz o/c benim için değişmez bir patch olduğu için c: before z: patchından vazgeçtim ...
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's