Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: tuşlar
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
tuşlardan bazıları çalışmıyor
bu sorunu ben halledebilir miyim?

kapağı nasıl açmalıyım?
teşekkürler arkadaşım
benim tuslarında ışıgı yanmıyor bunu nasıl halledebilirim? tusların hepsi çalışıyor fakat ışıkları yanmıyor yardım plzz!!
numerik tuşlar ve joystick kısmındaki tuşların hiçbiri yanmıyor mu??
tuş hibritinde sorun olabilir.içini açıp genel bir kontrol yap önce
sadece numerik tusların ışıgı yanmıyor 3ve 4 numaralı tus hıc yanmıyor diğerleri gidip geliyor. valla bugun içini açtım ama gozle gorebildiğim bı probleme rastlamadımSmile asıl problem ne olabilirki
portes09 Wrote:sadece numerik tusların ışıgı yanmıyor 3ve 4 numaralı tus hıc yanmıyor diğerleri gidip geliyor. valla bugun içini açtım ama gozle gorebildiğim bı probleme rastlamadımSmile asıl problem ne olabilirki

ya yollarda oksitlenme vs. vardır; ya da ledlerde bi sorun vardır.
galiba ledlerde problem var neyse ugrasmıcam suanlık ısık olmasada calısıyor parcalanıncaya kadar kullanırım sonra atarım gıder Smile
BABACAN TUSLARİN İŞİKLARİNİN BOARDA BASTİGİ TİRNAKLAR VAR ALTİN RENGİ.ONLARA Bİ BAK YA SX1 E YAZİK OLMASİN.KİRLENMİŞ OLABİLİR.KOLAY GELSİN ...EXKLUSİV FUGİTİF95
actım onlara baktım problem yok sanırım cmertın dediği gibi ledlerde sorun var galiba bende ugrasmak istemedim Sad
soğuk lehim olabilir yanmayan ledde yada lehimi kopmuştur bi tarafının sen tuşlara basarken yanıyodur muhtemelen zaten problemin tuşların soketinden değil eğer tuş soketinde sorun olsaydı o yönde ki ledlerin ya hiç biri yanmazdı yada tuşlar çalışmazdı halledersin onu eğer lehim yapmayı biliyosan
Reference URL's