Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: İstenilen Numaradan SMS Yollamak!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Bu program sayesinde istediğiniz numaradan istediğiniz kişiye mesaj yollayabileceksiniz. Bu programı kullanarak çok eğlenceli şeyler yapabilirsiniz tabi bu tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış. Öncelikle bu iletiye eklenmiş dosyayı bilgisayarınıza indirin.

Yakoon2 programının bilgisayarımıza indirip install ettikten sonra karşımıza bir pencere çıkacaktır.

Karşınıza çıkan bu pencereden Register a bastıktan sonra bizi başka bir menüye aktaracak.

Tüm alanları doldurup "OK" dedikten sonra yazmış olduğunuz Maile gelen kodu Programı açıp Login olduktan sonra karşınıza çıkan pencereye yazınız. Bu işlemleri gerçekleştirip Login olduktan sonra Cep Telefonunuza mesaj gelecektir. Programda Login olduktan sonra programın üst kısmındaki Menüden sırası ile Voucher-Reedem Voucher bastıktan sonra yeni bir pencere ile karşılaşacaksınız.

Yukardaki işlemleri gerçekleştirdikten sonra programın sağ alt köşesinde "Balance = 5" yazısını görüceksiniz. Yani programı kullanarak 5 sms atabilirsiniz.

Mesaj yollamak için üst menüden SMS-New i seçtikten sonra gerekli alanları doldurun.

[attachment=77]

Gerekli alanları doldurduktan sonra Send butonu ile mesajınızı yollayabilirsiniz.

http://www.yakoon.com/Download/yakoon-2....-setup.exe
linkler görünmüyor
Gözükmeyen yerler programın resimli anlatımıydı. Mesajı düzenledim.

Yakoon 2 programı dosyalar bölümüne de eklendi

http://download.teknomag.com/index-dno-237.htm
sx1 de kullanabilir miyim programı?
ayrıca ben neden program indiremiyorum
rar şifresi nedir şifreyi yazsan da işe yarasa bari
bütün dosyaların şifresi teknomag.com
sx1 kardeşim bu program bana kod göndermedi ne yapabilirim yardımcı olursan
Ben bu programla Hacdan gelmiş ve hiç kendine yakışmayan işler yapan sözde dindar bir tanıdığıma.

Gönderen : Allah

Diye Mesaj Göndermiştim Big GrinBig Grin
Eleman 2 hafta evinde tapınmıştı Big GrinBig Grin
sende az dilmişsin haaaa Big Grin
HiJacker Wrote:Ben bu programla Hacdan gelmiş ve hiç kendine yakışmayan işler yapan sözde dindar bir tanıdığıma.

Gönderen : Allah

Diye Mesaj Göndermiştim Big GrinBig Grin
Eleman 2 hafta evinde tapınmıştı Big GrinBig Grin

Helal olsun !Big GrinBig Grin
adamı iyi yola getirmişsin.
Herifte biraz bön müş galiba Toungue
Genelde öyle oluyorlar zaten. Baksana eleman hacca gitmiş gelmiş pis işlerle uğraşıyor. Yola geldi tabi Big GrinBig Grin
İzmir de Kemeraltı'nda öyle dükkan sahipleri vardı Big Grin
Dükkan önünde oturur, bayanlar geçerken sakalını ovuşturur,
şükür çekerlerdi Big Grin
Allah Allah derdim!
Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu!
Neyse konu dağilmasın
zaten üç gündür bir geyik dönüyor Big Grin
forumda bayram havası var...kurbana bağlarız artık Big Grin
Big Grin Big GrinBig Grin
çalışıomu deneyen varmı arkadaşlar hackerly sen denedinmi bakiiim?
Çalışmazmı ben çok eskiden beri biliyorum.Ama ben başka prodan yapıyodum.Her üyelik için 5 tane msj hakkı veriyor.Güzel birşey yani.Milleti işletmekte idealWink
yarın senle denıcez
ÇOK GÜZEL SAOL GARDAŞ
yahuuu telefona gelen mesajı biriniz yazın buraya (kontor almak için gelen mesaj) bana halen mesaj gelmedi yahuuuuSmile
yaw ben bi türlü yapamadım bunu international server diye bir error veriyor ne yapmalıyım biri yazsın??
Reference URL's