Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 Joyistik Takılma yapıyor anlayan varmı?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar telefonda joyistikin aşağı olan tuş çok hassaslaştı en küçük üzerinden nerdeyse sürtsem aşağı doğru hemen geliyor ve takılıyo aşağı doğru gidiyor çoğu zaman bu neden kaynaklanıyor ve ne yapabilirim düzeltmek için. daha önce olmuyodu çok şey silip yüklüyorum acaba virüs felan olabilirmi yoksa teknik bir takılmamıdır.
Virüsle alakası yok teknik bir arıza. Joystic yerinden oynamış olmalı bunu telefonun ön kısmını açabilirsen yada telefoncuya götürürsen halledebilirsin
Joystick switchlerden ibarettir ve her switchin bir ömrü var. Değişmesi gerekiyor olabilir. İstanbul'daysan kadıköy Siemens'e götür. Köşe başındaki cep telefonculara götürürsen SX1'inle sonsuza kadar vedalaşabilirsin. Ortalık SX1 kasabı kaynıyor. Yüzlerce SX1 gördüm içine flexi basmışlar, reçineyle ovalamışlar. Köprü atmışlar... vs vs vs
dedıklerı gıbı ya kendın acıcan yada servıse gıdıcen başka caren yok kardeş hele garantın varsa (ki benım bıtmesıne 6 sene kaldı Big Grin) hıc durma dırek servıse git
kolay gelsin Big GrinBig Grin
merhaba siemensmania
siemenstech arkadaşımız yetkili teknik servis mi?garantili cihazlara bakıyormu?bi de yeri kadıköyüm neresinde?teşekkürler
abi aynı sorun bendede vardı bir kaç hafta sürekli
daha fazla kullandım joystick i ve geçti şuan hassaalık yok
tıkır tıkır çalisiyor
piyasada satılmayan bir parça bulsam alıcam benim joystick de sol ve aşağı yani çaprazı yapamıyor o yüzden oyunları oynayamıyorum bir çoğunu sökmeyi gözüm kesmedi yedeği olmadığı için içini açıp bakacaktım nası bişe diye nette satılan bi yer varsa link verirseniz sevinirim
anlamıyorum ama benim de takılıyo
garantisi bitmiş arkadaşlar için denenmiş kesin yöntem ;

joystick dairesel biçimde ve "kıtır kıtır" sesleri duyularaktan biraz saat yönü , birazda ters yönde çevrilir
2 dakika bu şekilde SX1 e işkence ettikten sonra temiz 2 ay sorun çıkmıyor
işlemden önce joystick kenarında birikmiş olan toz-kir v.s. yi 2ye katlanmış kağıt ğarçasıyla filan temizlerseniz iyi olur tabii
Reference URL's