söylediklerinize katılıyorum fakat yeni fw de her kez için kaçınılmaz olan sx1 smartphone yapan programlar kesinlikle olmal örneğin spritebacup sx1 speed dimmer devman ve taskman ve fexplorer bu prolar kaçınılmaz.
yeni çıkacak olann fwde arayanı tam gösteren programlara bi çözüm bulursa ii olur ....çünkü kullandığımız fscaller birini aradığımızda veya biri bizi aradığı zaman arama sonunda backgro...kaybediyor ema siliniyor...
up_3 de tuşları kilitle mesajı kaldırıldı ve benim beklediğim en önemli değişikliklerden birisi buydu. şimdi eğer mümkünse "Seçilen Tercih: Sessiz" gibi lüzumsuz mesajlardan da kurtulmak istiyorum. Gelecek fw de bu tür binimum gereksiz mesajları kaldırabilirseniz çok sevinirim.
Bence çok kişisel şeyleri istemek yanlış.
Eğer bunlar yapılacak olsa 50 tane FW olması lazım.
Özellikle program, tema ve bunun gibi özelleştirilebilir şeyler çok iyi, hatta standart kıvamında olmadıkça istenmemeli.
Office'i kuramamamızın nedeni telefonun hafızası küçük olduğundan dosyaların açılacak yeri kalmaması diye biliyorum. Bu nedenle hiç bir şey kurmadan kurulsa olabiliyor diye duymuştum.
Acaba bu sorun hafıza 12 MB'ye çıkınca çözülüyor mu? Bunu merak ettim. Tabi bazı arkadaşların hafızaları artmıyor ona çözüm olmaz bu.
10 mb lık ram miktarı sağlayan patc ile oluyor
CMERT UP 3 ü yüklemelisin

Şimdi aklıma geldi, bunu hiç bir şekilde yapmayı bulamadım:
Rehber'deki girdiler Soyad İsim değil de İsim Soyad olarak listelenebilir mi?
Ben Outlook ile sync ettiğim için dosyalarım tam düzenli ve isimler soyadlar ayrı ayrı.
Böyle olunca rehberde liste soyad isim gibi çıkıyor.
Bunu aşmak için, nameswap kullan diyenler oldu. Ama nameswap da soyadlar ile isimlerin yerini değiştiriyor. Yine outlook sync'de sorun oluyor.
Kimisi de isim alanına isim+soyad yaz diyor. Bu da aynı şekilde bana uymuyor.
Bildiğim kadarıyla diğer pek çok Symbian telefonda bunu opsiyonel olarak FW yüklemeden bile yapmak mümkün ama SX1'in en büyük eksikliğini hissetiğim konularından biri bu.
Patch shop'a da baktım ama buna bir çözüm göremedim.
Umarım bunun bir yolu vardır.
Çekilen Resmin Boyutu 1024*768 boyutunda Olsun hatta mümkünse daha büyük boyutta olabilir
HaFıza Kartını çıkarttığımızda wallpaper kaybolmasın
menününde arkaplanı değişebilsin
Font değişik olsun klasik kalmasın
Video Sınırı Olmasın + Video Türkçe olsun . . .

+ Menüdeki Ve menüLerinin İçerisindeki Bütün İkonları Değiştirebilelim
HiJacker Demişki:
Haklısın ama o oyunlar yerine bunların koyulması kullanıcıyı çok mutlu ederdi sanırım.
Merak ediyorum mp3 den zil sesi sx1 de mümkünmü ?
herhalde çin malı sx 2 de olur

valla onu bunu bilmem ama üzerinde teli kilitle ve alıcı ekle yerine restart ve flash sms şekli olmalı yeni fw de cmer dostum.

birde bu olmasada olur ama siyah tema için paletin birini ayırmak mantıklıca geliyo bana.
şimdilik Flashsms olayı hariç hepsini hallettim, boyut problemini de aşarsam flashsms te tamam olacak merak etmeyin

cmert tüm programlar türkçe yapılamazmı türkçe ayrıca sx1 de orjinal resim şekillendirme süsleme vardı ismi aklıma gelmedi sen bunu veremezmisin verirsen sevinirim
cmert ayrıca SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP4
süper olmuş logo yapmışsın bunu startup veya tema yapmak için program varmı
Mbm_Tool ile yapabilirsin ... Forumda mevcut

Bence .sis olan temalarıda çalıştıracak bi fw olsun
Onunu için symbian 7.0 işletim sistemi olması gerekiyor.Şuanlık mümkün değil.Bakalım gelecek zaman ne gösterecek
Bir de ekonomi modu olsa, batarya çok çabuk bitiyor.!!

Dimmer

Ya cmert baba SX1 e nokia_ngage deki gibi radyodan acc formatında kayıt yapabilme özelligi konulabilirmi?bu mümkünmü?tesekkürler
Zamanında uğraştı(k)m ama olmadı ...
Bende; şimdilik
1-Her ReStart yaptığımızda yüklü temalar otomatik değişsin.
2-Ana ekrandaki Rakam tuşlarının hepsinin kısa yollarını sembolize eden resimlerin olduğu tema.