03-04-2007, 04:50 PM
03-04-2007, 05:59 PM
yalancibahar Wrote:Ben Yeni Fwde Pvp Player Türkçe Olmasını İstiyorum..
Çünkü Video Oynatıcı Yok...
hah kalbin temiz valla bende onu yazacaktım real one yerine ov olsun diyecektim valla sen benden çok yaşyocan bu kadar olmaz ha

03-04-2007, 08:05 PM
yalancibahar Wrote:Ben Yeni Fwde Pvp Player Türkçe Olmasını İstiyorum..
Her ne kadar RealPlayer ı silsemde A:/system/Ekstralar içinde PVPlayer.sis ve UP_4 + klasörü içine RealPlayer.sis i eklemiştim.Gözünüzden kaçmasın

O da olmadı videolarınızı Video kaydediciden dahi izleyebilirsiniz

03-05-2007, 03:03 PM
cmert Wrote:yalancibahar Wrote:Ben Yeni Fwde Pvp Player Türkçe Olmasını İstiyorum..
Her ne kadar RealPlayer ı silsemde A:/system/Ekstralar içinde PVPlayer.sis ve UP_4 + klasörü içine RealPlayer.sis i eklemiştim.Gözünüzden kaçmasın
O da olmadı videolarınızı Video kaydediciden dahi izleyebilirsiniz
o da olmadi youtube'den izlersiniz

03-12-2007, 10:47 AM
ya ben acemi olduğum için olabilir belki ama cmert 15 versiyonununu yükledim... önceden radyo kulaklığın düğmesine çift tıklayınca kanal arama yapıyodu şimdi kayıtlı kanallar arasında geziyo... o da sadece bi tarafta geziyo buna bi çözüm bulsan da yine eskisi gibi olsa ne güzel olurdu... çok başarılısın teşekkür ediyorum...
03-20-2007, 08:36 PM
bence çamaşır bulaşık falan yıkasın...ev temizliğine yardım etsin...a bi de mantı açsa tam süper olacak...yani bi bu eksikleri var geri kalanı ok!!!
04-17-2007, 12:18 PM
joyistik teki ve yan taraftaki sesli arama tuşlarının kısayolları istediğimiz programlara ayarlaybilmek
04-18-2007, 12:18 PM
Valla SX1 için her zaman söylerim. Mükemmel telefon ama batarya 1-2 gün
batarya ömrünü uzatan bir yazılım olabilir mi
Veya yeni bir FW yazılabilir telefonu minimum elektrik kullanacak şekilde yönlendiren.
batarya ömrünü uzatan bir yazılım olabilir mi
Veya yeni bir FW yazılabilir telefonu minimum elektrik kullanacak şekilde yönlendiren.
04-19-2007, 01:00 PM
dimmer varya işte o iş için bayağıda işe yarıyo
04-19-2007, 07:05 PM
cmert bende yeni fw de palet değişimini istiyorum onuda eklersen ii olur telimiz renklensin biraz...bence tek eksik o gibi gözüküyor...
04-20-2007, 01:32 PM
bugüne kadar eklemememin nedeni patchın ufak bir bug barındırması.yaptığım çalışmada en ufak bir sorun olsun istemem.eklemek isteyen fw üstüne patch yapabilir ...
04-20-2007, 09:24 PM
cmert Wrote:bugüne kadar eklemememin nedeni patchın ufak bir bug barındırması.yaptığım çalışmada en ufak bir sorun olsun istemem.eklemek isteyen fw üstüne patch yapabilir ...
pek anlayamadım cmert ufak bir bug barındırması derken ne demek istedin ayrıca o zman yeni fw de patchıde verir misin?
04-20-2007, 09:34 PM
palet değişimi yalnızca magenta kısmını ilgilendiriyor ve ilk açılışta renk karışmasına neden oluyor.bu da bana hiç cazip gelmiyor ...
ilgili patchı daha önce forumda vermiştim
ilgili patchı daha önce forumda vermiştim

11-23-2007, 10:25 PM
sx1 in güncel mp3leri zil sesi yapmasınıntek yolu var oda mp3leri wav dosyası halinde cevirmek denedım ama wav donunce cok fazla yer kapllıyor bıde onu sıkıstırabılsem suresı hıc farketmeden zil ve mesaj sesi olarak kullanlabılır hala arastırmaktayım bulanların foruma koyaması rıca olunur herkese ıyı paylasımlar
11-23-2007, 11:15 PM
ntkm72242 Wrote:sx1 in güncel mp3leri zil sesi yapmasınıntek yolu var oda mp3leri wav dosyası halinde cevirmek denedım ama wav donunce cok fazla yer kapllıyor bıde onu sıkıstırabılsem suresı hıc farketmeden zil ve mesaj sesi olarak kullanlabılır hala arastırmaktayım bulanların foruma koyaması rıca olunur herkese ıyı paylasımlar
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1158