Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Renk Paleti
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
- Arkadaşlar sx1 için renk paleti nasıl yapılır. Herhangi bir programı varmıdır. Nasıl yüklenir.?
- Menü arkapilanı yada arkapilan rengi nasıl deyiştirilir. Simgelerin font renkleri deyiştirilebilirmi.?

Bukadar çok deyişiklik yapabiliyoruz. Bunuda yapabiliyoruzdur sanırım.Shy
palettetool adında bir proyla palettele oynayabilirsin... palettei tele atmaya gelince nurani v4 te palettelerin biri c ye yönlendirildiği için c dekiyle oynayıp tekrar tele atabilirsin.. ama diğer fwlerde patchlemen gerekir......
nereden bulabilirim palette tool un tr versiyonunu link verebilirmisiniz..

palette.dll dosyası sanırım z:/ nin içinde bunu nasıl deyiştirebilirim. cmert in son fw ını kullanıyorum. yardım ederseniz sevinirim.
Tamam. cmert in DH de yaptığı olayı indirdim inceledim. ama bunu fw a patch ledikten sonra

fw da memory patch yapar gibi yalnızca
omap den -- core-img yazan yeri mi işaretli bırakıp start and close yapmamız yeterlimidir.

yoksa başka yolumu var ??
Core-Img(Z1) i seçmen yeterli ...
Yeni fw mi upload ettin. eskisinin linki varmı hala. bu biraz acayip oldu. benim black sx1 e pek gitmedi sanki Big Grin bide backroundimage.mbm yi deyiştiremedim. neden olabilir. memory patch i yüklüyorum. herşey güzel hoş. ama bu palette.dll yükleyince çöküyor Big Grin

garip bi adamım ben ya. hep problem hep problem. Big Grin
Cmert kardeşin DH de verdiği apatcher ve winswup ile paleti oluşturuyorum. Cihaza flash atıp paleti yüklüyorum. Ama ortada paletden eser olmadığı gibi 12 mb yaptığım flash eski haline dönüyor. Tekrar 12 mb yapıyorum yine palet yok. İkisini bir yapıyorum 12 mb oluyor yine palet yok. Yani kısacası PALET YOK Big Grin . Nasıl olacak bu iş. Birde paleti kaydederken: Eski paleti > Yeni paleti > Kaydedilecek patch dosyasını gösterip > save dediğimde dosyayı oluşturuyor ama bir hata veriyor. Tekrar paleti düzenlemek istediğimde palette.dll dosyası ilk haline dönüyor.

soru 1 - Palette tool un düzgün çalışan bir versionunun linkini verebilirmisiniz.
soru 2 - Her iki patch i birden winswup a yedirebiliyormuyuz. Nasıl.
soru 3 - Ön izlemeli palet ve font indirebileceğim bir site varmı.
soru 4 - Fontlar nasıl yüklenir.

Başarılar.
pc ye kopyaladığın paleti editlemeden önce salt okunurluğunu kaldır.ondan sonra editle ..
birde palette tool programın kodlarının karşılıkları varsa birzahmet yayınlarmısın. Bende programı paylaşayim.

Bende yalnızca bunlar var.
FF is the color of background in the telephone
F5 is Background with the bell
F4 is Isolation in the menu
EF is gradient 2
EE is gradient 3
ED Strip between the cap and the background
EC is gradient 4
EB is gradient 5
EA is gradient 6
E9 is gradient 7
E5 is Background of the lower button