Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_2

[Image: prreoc6.jpg]

!!! Yükleme yapmadan önce linke eklediğim program ile flashınızın boyutunu öğrenip, uygun yazılımı yükleyin.
programı Sx1inize gönderip 1 defa çalıştırın !!!

> SX1 FLASH <

> FLASHI 32MB ÇIKANLAR İÇİN

> FLASHI 24MB ÇIKANLAR İÇİN

> GENEL ÖZELLİKLER

* Telefon hafızası 12mb ye çıkartıldı (32MB lik flashlarda)
* yeni renk paletleri
* yeni font
* yeni ikonlar

> SİSTEM ÖZELLİKLERİ

* startup.mbm (açılış animasyonu) c: ye aktarıldı
* splashscreen.mbm (açılış resmi) c: ye aktarıldı
* 150 Mghz standart işlemci hızı + SX1 Speed programı ile bu değeri azaltıp yükseltebilisiniz
* photoalbum (görüntüler menüsü ikonları) c: ye aktarıldı
* +2 renk paleti (+2 adet eidpic resim desteği renkler blue sky ile aynı)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* eidpic.mbm c: ye aktarıldı
* avkon.mbm ve avkonex.mbm (batarya ve sinyal göstergeleri) c: ye aktarıldı
* analog saat c: ye aktarıldı
* menu_folders c: ye aktarıldı
* mesaj ikonları c: ye aktarıldı
* scriptinit.txt (format komutları) dosyası a: ya aktarıldı
* duvarkağıdı seçmeden backgroundimage.mbm dosyasını direk c:/system/data içine atabilirsiniz
* format attıktan sonra tarih ve saat bilgilerinin silinmesi iptal
* no/tuşları kiltle ile restart
* artırılmış fotoğraf kalitesi
* radyo frekans 87.5-108.0 'ten 53.9-131.1'e çıkarma
* hızlandırılmış joystick
* artırılmış kulaklık sesi
* ana ekrandaki yatay ve dikey çizgiler iptal
* flash SMS (mesaj yazıp no yu girdikten sonra, seçeneklerden "alıcı ekle" derseniz msj karşı tarafa hücre yayın mesajı gibi açılmış olarak gider)
* artırılmış video ve ses kayıt süresi
* ileri-geri alma hızı artırılmış MP3 player
* circular menu (menüde veya bir uyg. seçenekler kısmında, ilk ve son sekmeye direk geçiş)
* SIM kart değişiminde arama kaydı slinmesi iptal
* orj. dosya yöneticisinde A,D,Z ve system klasörleri görünme
* değiştirilebilir alarm ve calender tone
* program yüklerken çıkan gereksiz sorular iptal
* hoparlöre geçerken çıkan soru iptal
* aranma sırasında direk çıkan zil sesi

> A: SÜRÜCÜSÜ

* PVPlayer çıkartıldı , World Clock ugulaması eklendi.
* MP3 player a türkçe dil desteği eklendi

> YAZILIMIN YÜKLENMESİ

* Öncelikle bataryanız 6-7 kademe dolu olsun.yükleme öncesi yedek alın.rar klasöründen çıkardığınız usb driver ı pc nize tanıtın (SX1 i joysticke basarak açın ve usb kabloyu bağlayın.windows "yeni donanım bulundu" uyarısı çıkacaktır.usb driver klasörünü gösterip tanıtma işlemini bitirin.) daha önce tanıtanların bu işlemi yapmasına gerek yoktur

* SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_2.exe yi çalıştırıp "serial config" ten "usb 0" ve "usb only" yi seçin ve bu kısmı kapayın.soldaki kutuların hepsini işaretleyin ve start a basın.yaklaşık 10-15 dk sonra program açık yeşile döner ve "all done" mesajı verir.artık kabloyu çıkarıp,SX1inizi açabilir;yeni yazlımınızın tadına varabilirsiniz.afiyet olsun

> NOT :
* format komut dosyasını a: ya aldığım için *#7370# ile format atmayınız.format için * + # + açma tuşu kombinasyonunu kullanınız.aksi takdirde tekrar fw yüklemek zorunda kalabilirsiniz.
* A: ya kurduğum standart programlar E: veya C: de var ise yazılımı yüklemeden önce kaldırın.
* Oluşabilicek sorunlardan bu yazlımı yükleyen kişi sorumludur..
Harika bir çalışma daha. Şu an indiriyorum hemen kurup yorumumu yazıyorum. Başarılar cmert.
Denedim Güzel iş.

Önerdiğim programlarıda pakete dahil ettiğin için saol cmert. Renk paletlerindeki çeşitlilik iyi olmuş. sx1 speed eklemişsin. Her formattan sonra saati yenilemek zorunda kalmamak için patch yapıyorduk bu sorunuda ortadan kaldırmışsın. Teşekkürler. update 2 den sonra yeni symbian versionlu firmware için sabırsızlanıyoruz.

SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_16_UP_1
Başlığını forumda görebilecekmiyiz Big Grin

Başarılarının devamını dilerim.
BABA CMERT paletleri yükselttiğin için öncelikle teşekkür ederim ayrıca fw ile uğraşarak bizlere çok güzel bir bebek yapmışsın senin fw15 üzerine sx1 le uyumlu fw15 tanımıyorum herzaman eniyisi S X 1
telefonu tekrardan 12 mb lik patch den kurtardıgın için teşekkür ederim  mp3 leri tam ekran tema yapılabilse çok güzel olurdu Sad[temaları c den silince(background)u telefon açılmıyor. ilgilenirsen sevinirim]Wink
teşekkürler cmert
eline sağlık Big Grin
ellerin dert görmesin
sende olmasan biz ne yapardık...düşünmesi bile kötü.
murat18 Wrote:temaları c den silince(background)u telefon açılmıyor. ilgilenirsen sevinirim]Wink

kardeşim ne diye tema dosyalarını c: den siliyorsun.bunu mantığı nedir??
dosyaları c: ye aktardım, silersen tabi tel açılmaz.bundan doğal ne olabilir ...
yaww bisey bisey soriim simdiden ::bu fwde n90 ikonlarını koyabilecekmiyiz mesela daha oncekilerde sadece belli ikonları değiştirebiliyoduk nuranide ama ben menu ikonunun n90 gibi olmasını istiyorum??ben yarın indirelebileceğim fw'i? rapidshare limiti dolmus şimdiden sorim dedim...
BuZz Wrote:yaww bisey bisey soriim simdiden ::bu fwde n90 ikonlarını koyabilecekmiyiz mesela daha oncekilerde sadece belli ikonları değiştirebiliyoduk nuranide ama ben menu ikonunun n90 gibi olmasını istiyorum??ben yarın indirelebileceğim fw'i? rapidshare limiti dolmus şimdiden sorim dedim...

elinde n90 ikonları varsa tabii değişterebilirsin ...
cmert dostum bu fw iyi ama şu menu ikonunu bi onceki fwdeki gibi nokia menu ikonu yapma şansımız varmı..
BuZz Wrote:cmert dostum bu fw iyi ama şu menu ikonunu bi onceki fwdeki gibi nokia menu ikonu yapma şansımız varmı..

buyur bakalım n90 ikonları

http://www.hemenpaylas.com/download/1428...n.rar.html

yapman gerekenler klasör isimlerinde yazıyo ...
saol dostum?!insalah fw16da goruruz...
FW çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Şu ana kadar hiçbir yerde hiçbir hata almadım.
gorunce cok sevindim yarın gece denicem saol cmert

birde sunu sorayım dedim ne anlama geliyor
Öncelikle bataryanız 6-7 kademe dolu olsun.yükleme öncesi yedek alın

batarya kısmını anladım fakat neyi yedek alcaz ???
Big Grin sx1_43 kardeş. O söz formalite icabı birşey Big Grin Forumda yazdığın birçok mesaj eleştiri. Sende üye adayı yerine "eleştirmen üye" yazmalıymış Big GrinBig Grin
ahali benim sx1'de n-gage oyunları çalışmıyo!!acılıyo ama out of memory yazıyor!bunu nasıl halledebilirim?*Patch mi yapmam gerekiyor...
hijacker elestirilerim seni olumsuz yonde etkiliyorsa ozur dilerim ben yıkıcı degil yapıcı olmaya calısıyorum fikrin hos geliyor aslınsa elestirmen uye yazsalar iyi olur Smile

tum mesajlar derken biraz dikkatli olmalıydın emege saygısızlık asla yapmadım yapmamda

akıl akıldan ustundur benim bilmediklerimi sen senin bilmediklerini ben bilebilirim simdi ogrendim işte birdaha sormam aynı soruyu Smile
Big GrinBig Grin mesajı editledim. Nasıl olmuş ama Big Grin
@cmert ben bu fwni yükledim.. öncelikle teşekkür ederim.. Sonrasındaysa birkaç küçük problemim var.. ilgilenirsen sevinirim.. 1- o format için yazdığın yönerge çalışmıyor.. 2- eklediğin diğer iki yeni renk paleti city adlı paletle aynı rengi veriyor.. Kolay gele.. çalışmalarının takipçisiyim..
tel gelsede denesek..........
neyse camiaya hayırlı olsun.......
eline sağlık cmert kardeşim...........
ya arkadaslar sormayın valla ilk once baglantı gitti fw yuklenmedi sonra servis fw sini kurdum cmert abimizinkini tekrar kurdum sonra tel i calıstırayım dedim kocaman bir x cıktı karsıma tel oylece kaldı sonra kapattım tekrar actım oldu Smile

ayrıca bu sx1 speed bende işe yaramıyo neden acaba
cmert in fw koydugu smart movie 3.25 full ama bende full olmuyo
bende tekrar 3,21 i kurdum o full Smile

tekrar tesekkur ederim ama bu sx1 bir gun beni kalpten goturecek
up2 de sx1 speed in çalışmaması mümkün değil.
zulmani eğer kastettiğin yıldız kare formatın çalışmadığı ise sana fw attıkdan sonraki ilk açılışta teli yıldızkkare ile açmanı öneririm yani telin kendini otomatik formatlamasını beklemeden ilk açılışta formatı sen at. sorunun çözülecektir.
@katin
Hayır benim tel.de bi problem yok..Cool Ama ben format atmaya çalışınca(cmertin verdiği kod ile) benim telefon gsm hattını aramaya çalışıo...Sad Yoksa fw taş gibi maşallah..Big Grin
Bi tek sx1 speed' i nasıl kullanacağımı çözmüş değilim.. Şimdi işlemci hızını arttırdıktan sonra öyle kalması için ne yapmam gerekiyor??? Bilen varsa biraz yardım almam lazım...Big GrinBig Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's