09-08-2006, 08:05 PM
09-08-2006, 08:12 PM
gkoylu2006 Wrote:peki cmert arkadaşım bunu nasıl yapacağımm ..... yani dosyada göremiorum .. bi de nasıl yapılacağı hakkında bilgi werirsen ...
fw yi çalıştır
Winswup mem. patcher ı çalıştır
verdiğim patchı olduğu gibi kopyalayıp Winswup mem. patchera yapıştır ve apply patchı tıkla.ok verecektir
winswup mem. atcherı kapayıp fw ye dön
soldan yalnızca Core-Img(Z1) i seçip start an closeyi tıklayıp işlemin bitmesini bekle
09-08-2006, 08:15 PM
3 yıldır sx1 kullanıyorum bunun son bir yılı 150 mhz oc kullandım sx1 im servis yüzü görmedi. no problem.
09-08-2006, 08:19 PM
cmert Wrote:gkoylu2006 Wrote:peki cmert arkadaşım bunu nasıl yapacağımm ..... yani dosyada göremiorum .. bi de nasıl yapılacağı hakkında bilgi werirsen ...
fw yi çalıştır
Winswup mem. patcher ı çalıştır
verdiğim patchı olduğu gibi kopyalayıp Winswup mem. patchera yapıştır ve apply patchı tıkla.ok verecektir
winswup mem. atcherı kapayıp fw ye dön
soldan yalnızca Core-Img(Z1) i seçip start an closeyi tıklayıp işlemin bitmesini bekle
patch dosyasını göremiorum...
09-08-2006, 08:25 PM
35cem35 ve cmert e çok teşekkürler... winswup mem patcher ı unutmuşum kullanmasını....
09-08-2006, 10:45 PM
katin Wrote:3 yıldır sx1 kullanıyorum bunun son bir yılı 150 mhz oc kullandım sx1 im servis yüzü görmedi. no problem.
Arkadaşım herkesin başına sorun gelecek diye bişey söylemedik ki; sadece tespit ettiğimizi ve olabileceği söyledik. sonuçta elinizdeki alet kendinize ait istersen 180 MHZ hıza çıkarırsın sna kimse neden çıkarttın diyebilir mi? Bizim görevimiz insanları uyarmak. Geçmişte de bunu yaptık yine yapmaya devam ediyoruz. Erkahn ve Sertaç arkadaşımıza bize yeniden bu imkanı verdiği için teşekkür ediyorum...
09-08-2006, 10:55 PM
Burada belirtmek isterim lütfen CMERT arkadaşa yüklenip o arkadaşı bir zamanlar bize yapıldığı gibi rencide etmeyin. O hiçbir menfaati olmadığı halde sizin ve kendisinin ihtiyaçları doğrultusunda overclock yamasını SVN'sine entegre ederek sizinle paylaştı. Bu testi ruslar bile yapmadığı için onlarda da yaygın olarak kullanılıyor. CMERT'e yüklenmek yersiz. Lütfen Donanım Haber bağlantısı devam eden bir arkadaşımız bu mesajımı oraya da yapıştırsın ben kendim mesaj atmaya yeminliyim oraya... İyi çalışmalar...
09-08-2006, 11:11 PM
saolsun arkadaşlar yüklenmiyorlar.
yine de kendini bilmez biri çıkarsa cevabını da ışık hızıyla alır ...
yine de kendini bilmez biri çıkarsa cevabını da ışık hızıyla alır ...
09-09-2006, 01:04 AM
Merak etmeyin arkadaşlar...
bu benim BAN yememi sağlasa bile HAK yedirtmem...
Di mi Cmert kardeşim...
Di mi Cmert kardeşim...
09-09-2006, 01:42 AM
sadece şunu söylüyorumsx1 standart haliyle yani overclocksuz yavaş kalıyor örneğin 150 mhz olmadan mp3 dinlerken aynı andada agilamsn de chat yapmak mümkün olmuyor
ve bu gibi sebeplerle birlikte sorunsuz 150 mhz sx1 kullanıyorum sadece bu. ha dediğine itirazım yok sonuçta elektronik devrelerden bahsediyoruz belirli kapasiteleri ve ömürleri var tabi bu işlem ömürü tabi kısaltacaktır ama ben yinede bu haliyle mutluyum.
ve bu gibi sebeplerle birlikte sorunsuz 150 mhz sx1 kullanıyorum sadece bu. ha dediğine itirazım yok sonuçta elektronik devrelerden bahsediyoruz belirli kapasiteleri ve ömürleri var tabi bu işlem ömürü tabi kısaltacaktır ama ben yinede bu haliyle mutluyum.09-09-2006, 01:45 AM
benim SX1 im değerlidir...
ben öyle ömrünü kısaltamam
mp3 dinlerken de chat yapmayı veririm!
Ki zaten cepte chat yapmam ya neyse...
ben öyle ömrünü kısaltamam
mp3 dinlerken de chat yapmayı veririm!
Ki zaten cepte chat yapmam ya neyse...
09-09-2006, 02:41 AM
rakı içenlerde ölüyor su içenlede değilmi dostum sonuç aynı. 

09-09-2006, 02:45 AM
sx1 one bir cep tel ise yani ondan beklediklerininz kısıtlı ise hiç üzmeden yormadan standart haliyle kullanın ama onu cep telden öte bir şey olarak değerlendiriyorsanız benim gibi biraz zorlamaktan başka şansınız yok ...(donanım olarakda yazılım olarakda)
09-09-2006, 02:46 AM
Edit : Forum kirliliği...
09-09-2006, 02:54 AM
sonuç ölüm her neyse). benim sx1 (150mhz overclock+ c 12 patch+ 1gb mms+ 24v mms patch+ 6610 hoparlör) bu şekilde işte problem yaşamıyorum iyi vakit geçiriyorum multimedia olayı işte. bazen artı cpu gücü gerektiğinde 168 mhz de saatlerce kullandığımda oluyor sonuç mükemmel.
09-09-2006, 03:13 AM
katin Wrote:sonuç ölüm her neyse). benim sx1 (150mhz overclock+ c 12 patch+ 1gb mms+ 24v mms patch+ 6610 hoparlör) bu şekilde işte problem yaşamıyorum iyi vakit geçiriyorum multimedia olayı işte. bazen artı cpu gücü gerektiğinde 168 mhz de saatlerce kullandığımda oluyor sonuç mükemmel.
Ben burayı SX1'iniz kaç mhz'de sorunsuz çalışıyor anketi olarak açmamıştım ama neyse... 35cem35 arkadaşa katılıyorum. Forum kirliliği...
09-09-2006, 03:41 AM
kusura bakmayın lütfen
teşekkür ederim...
teşekkür ederim...
09-09-2006, 11:20 AM
Kaan abi cok tesekkur ederiz
sx1 lerimizin ömrünü uzattın
[/quote]
Arkadaşım herkesin başına sorun gelecek diye bişey söylemedik ki; sadece tespit ettiğimizi ve olabileceği söyledik. sonuçta elinizdeki alet kendinize ait istersen 180 MHZ hıza çıkarırsın sna kimse neden çıkarttın diyebilir mi? Bizim görevimiz insanları uyarmak. Geçmişte de bunu yaptık yine yapmaya devam ediyoruz. Erkahn ve Sertaç arkadaşımıza bize yeniden bu imkanı verdiği için teşekkür ediyorum...
[/quote]
sx1 lerimizin ömrünü uzattın

[/quote]
[/quote]
09-09-2006, 01:03 PM
35cem35 Wrote:Merak etmeyin arkadaşlar...
Di mi Cmert kardeşim...
saolasın.desteklerine minnettarım ...
09-09-2006, 01:36 PM
pachti uyguladım
120 mghz dusurdum
sonra hız arttırıcan 132 ye cıkardım bı sorun olmaz umarım artık
yoksa 120 ye yıne dusureyımmı
120 mghz dusurdum
sonra hız arttırıcan 132 ye cıkardım bı sorun olmaz umarım artık
yoksa 120 ye yıne dusureyımmı
09-09-2006, 03:28 PM
açıkcası ben 150 den 120 ye düşüren patchi uyguladım ve kullanıyorum arkadaşlar şimdiye kadar bir eksikliğini görmedim.
Sonuştan memnunum...
Sonuştan memnunum...
09-09-2006, 04:36 PM
bence gerekli açıklama birinci mesajda verilmiş..şunu yapayımmı? bunu yapayımmı?.. biraz yanlış sorular oluyor.. herkes kendi kararını versin yapsın...
yapılan çalışma için teşekkürler..
09-09-2006, 05:28 PM
burada önemli olan paylaşımdır
herkes istediğini istediğine sorar
kimsede bişey diyemez
bilmioruz ki soruoruz
bilenler sormasın
yorumda yapmasın
herkes istediğini istediğine sorar
kimsede bişey diyemez
bilmioruz ki soruoruz
bilenler sormasın
yorumda yapmasın
adigehalil Wrote:bence gerekli açıklama birinci mesajda verilmiş..şunu yapayımmı? bunu yapayımmı?.. biraz yanlış sorular oluyor.. herkes kendi kararını versin yapsın...
09-09-2006, 05:31 PM
Gerginliğe gerek yok arkadaşlar!
benim burada demek istediğim
120 mhz de bir sorun yada şöyle diyeyim bir eksiklik yaşamadım
120 ye geçmek isteyenler için bir fikir olur diye düşünmüştüm
Neyse ...
Neyse ...
09-09-2006, 06:21 PM
cem abi bırası sonucta bi paylasım alanı
bilmedıgım seyı sana yada başkasına sorucam ögrenıcem
sen yada baskası cevap verdıkten sonra kımseyı ılgılendırmez
öle diilmi
bilmedıgım seyı sana yada başkasına sorucam ögrenıcem
sen yada baskası cevap verdıkten sonra kımseyı ılgılendırmez
öle diilmi

35cem35 Wrote:Gerginliğe gerek yok arkadaşlar!
Neyse ...