Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: İkinci el sx1 kasa
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar 2. el temiz sx1 kasasını nerden ve kaçparaya temin edebileceğimi bilenler var mı aranızda acaba?teşekkürler...
İstanbul da isen Kadıköyde SiemensTech servisi var.orda 2.el temiz çıkma kasalar bulunuyor.İstersen bir arar, sorarsın

SiemensTech : 0216 449 60 33
eyvallah cmert kardeşim yardımcı olduğun için teşekkür!Sana bişi sormak istiyorum:geçen forumları okurken 150mgh işlemci hızının tel için zararları olabileceğini gördüm ve sende bunun üzerine 150den 120 ye değiştirmek için yanılmıyorsam 1 patchten söz etmişsin nasıl yapılacağını açıklamışsın ama ben anlamadım çünkü patchin nerde olduğunu göremedim!yardımcı olursan sevinirim
not: sx1 servisten döndükten sonra dediklerini yapabilirimSmile sx1 rekora gidiyor 15-20 kez teknik servise gitti Smile
SiemensMania nın açtığı "Önemli Uyarı" başlıklı konuda patchı nasıl yapacağınızı anlatmıştım.oraan bakabilirsin ...
tekrar oraya ben bakim.bu arada ismin cömert mi yoksa mert mi anlayamadım Smile
kadiköy siementech dediğin altunizade koşu yolundaki teknik servis mi??
fanatice Wrote:tekrar oraya ben bakim.bu arada ismin cömert mi yoksa mert mi anlayamadım Smile

cömert ne alaka yaa??
adım : coşku
soyadım : mert
kısaca : cmert ok??
fanatice Wrote:kadiköy siementech dediğin altunizade koşu yolundaki teknik servis mi??

bizzat gitmedim, bilemiyorum...
ne bilim hani sen yaptığın bu fw leri ücret istemeden kendi rızanla, cömertliğinle sitelere upload ediyorsunya ben ordan yola çıktım Wink peki cmert kardeşim yardımların için teşekkürler ve çalışmaları yakinen takip etmekteyim Allah zihin açıklığı versin!
fanatice Wrote:ne bilim hani sen yaptığın bu fw leri ücret istemeden kendi rızanla, cömertliğinle sitelere upload ediyorsunya ben ordan yola çıktım Wink peki cmert kardeşim yardımların için teşekkürler ve çalışmaları yakinen takip etmekteyim Allah zihin açıklığı versin!

hmmm... Smile
iyi bir alaka kurmuşsun, saol Big Grin
ruslar sx1e linux kuruyorlarmış. bu türden bi çalışmaları varmış.gerçi sitelerine girdim ama herşey rusça Smile anlamıyorum ki kendim ingilizce öğretmeniyim,site ingilizce olsa hani az çok bişiler anlarız Wink
cmert Wrote:
fanatice Wrote:kadiköy siementech dediğin altunizade koşu yolundaki teknik servis mi??

bizzat gitmedim, bilemiyorum...

Kadıköy'deki servis SiemensTecH değil (SiemensTecH selim isimli Siemens donanım uzmanı arkadaşımızın nick name'i) Kadıköy'deki servisin ismi SIEMENS (Makro Elektronik telekomünikasyon A.Ş)

0216 449 60 33 Murat bey, ya da Hilmi bey ile görüşülebilir
Selamım iletilirse daha detaylı yardımcı olurlar...
Selim ustamızı biliyorum da rehbere SiemensTech diye kaydetmişim mekanın ismini, ondan şeettim Shy

Aslında dükkanın ismi SiemensTech olsa daha iyi olurmuş.beyinlere kazınmış olurdu Smile
yerini en guzel ben tarif edeyim sogutlu cesme camiinden bogaya dogru cıkarken sagda elektrik idaresi var onunla karsılıklı hatta bostancı minibuslerinin eskiden onunden dondugu pasabahcenin dukkanı vardı onun bi alt sokagı kocaman yesil siemens yazıyo az gitmemistim zamanında sl45 e java yuklemislerdi hey gidi gunler hey
Hala arayan varsa, gittigidiyorda orjinal satan bir adam var.
Aldım çok memnun kaldım.
Reference URL's