Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 Teknik Sorular -
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
maalesef değiştiremezsin ...
arkadaşlar bi sorum olacak benim sx1 de ses kaydı yapmıyor daha doğrusu ses kaydı yapıyo gibi gösteriyor ama oynattığımda ses yok lütfen bi yardım edin

ya kamera da çalışmıyor sorun acaba kamerada mı yoksa programda mı bilemiyorum
format atmayı dene sanırım çözülür
peki ne yapmak lazım..nerde sorun var
cmert kardeşim ne yapmak lazım
Desperado Wrote:format atmayı dene sanırım çözülür

bak arkadaş yazmış illa cmert le görüşecem diyorsan özelden ulaş...
1-Sx1 imde ngage mod 2 var,bu hıza ciddi bir etki yapıyor.Nasıl hızlandırabilirim?Telefondan ngage mod 2 yi tamamen kaldırmam gerekiyor mu?
Overclock diyebilirsiniz ama yemiyor.Çünkü en son overclockta hoparlörüm güm Smile

2-Hoparlörümde sorun var demiştim.Sorun çok ilginç, alçak tondaki sesler (mesela konuşma esnasında) gelmiyor,ama mp3 çaları açınca gayet güzel çalışıyor.Bu sorun nedir,servise vermem gerekiyor mu?
işlemciye o/c yapmanın buzzer a arıza verdiğini bilmiyordum...
sen sakın ses arttırma patch i uygulamış olmayasın?
o/c patchinin hoparlörü bozması biranda olmasada belki uzun vadede olabilir..ama ses yükseltme patchi hoparlörü patlatabilir nitekim patlatıyorda..birde önceliği belirlemek lazım mesela ram miktarı bence telin hızından bir adım daha önde gelir..çünkü sx1 zaten sınıfındaki tellere göre hızlı bir tel...
hmmm, pardon yaa
hatırladım...
"Önemli Uyarı 1" de vardı O/C nin buzzer a zarar verebileceği yazıyordu
robotica Wrote:2-Hoparlörümde sorun var demiştim.Sorun çok ilginç, alçak tondaki sesler (mesela konuşma esnasında) gelmiyor,ama mp3 çaları açınca gayet güzel çalışıyor.Bu sorun nedir,servise vermem gerekiyor mu?

cmert abi,sence sorun servislik mi Sad 1 saat bile ayrı kalamam sx1 imden.
robotica Wrote:cmert abi,sence sorun servislik mi Sad 1 saat bile ayrı kalamam sx1 imden.

FW15 ile dene bakalım, sorun devam ediyorsa servis yolu gözükür ...
arkadaşlar sx1 açma tuşuna basıyorum..ekranda hafif bir kararma..ardından dııııt sesi ve kapanıyor..bir çözüm bulan varmı..
therasmus Wrote:arkadaşlar sx1 açma tuşuna basıyorum..ekranda hafif bir kararma..ardından dııııt sesi ve kapanıyor..bir çözüm bulan varmı..

hımm...

joystick tuşuna bas ve aynı anda açma tuşuna bas.açıyorsa fw at...

açmıyorsa (yani aynı sorun devam ediyorsa) flash arızası...SiemensMania ya bir pm at Big Grin

(forumda arat,x55 kablo ile flash atma vardı.o da işine yarayabilir...)
berkant10 Wrote:
SiemensMania Wrote:
berkant10 Wrote:siemensmania abi benim saat sorun halen devam ediyor dediklerini aynen uyguladım ama sonuçta bi değişklik yok

ilginç... Hangi Firmware ile denedin?

orjinal fw de sorun olmuyor da cmertin son fwsinde saat sürekli değişiyor. saat   3 ken 5 oluyo 5 ken 8 oluyo kafayı yedirtecek insana
bende p910 vardı yurtdısında iken mesaj geldi mi saat 2 saat fark yapıyordu...sende de oyle bişi olabilir......yada dunya saat ayarlamasını kullanmış olabilirsin belki....
Bende de bir zamanlar (sanırım nuraninin çıkardığı ikinci fw deydi) telefon kendi kendine kapanıp açılınca saat üç saat geriye gidiyordu.Yeni ve farklı bir fw attım, düzeldi Big Grin
Arkadaşlar dün telefonum açıldı ve
"Telefonun açılması hatalı,lütfen satıcınızla görüşün. (7)"
diye bir hata verdi.Sim kartı oynattım telefon açıldı.(Sim kartımda problem var sanırım,başka bir telefonda da açılmama problemi oldu.)Telefon 7 kodlu hatayı neden veriyordu?(sim kart hatası haricinde)
Bilen var mı?
MMC deki bir dosyadan verebilir.
Özellikle data,libs,recogs ve programs klasörleri içindeki dosyalardan ...
cmert Wrote:MMC deki bir dosyadan verebilir.
Özellikle data,libs,recogs ve programs klasörleri içindeki dosyalardan ...

ayrıca sw_autoexec klasöründekiler bazı progları otomatik başlatır.
şunu bi dene
teli aç mmc siz olarak. sonra mmc yi tak. ve sw_autoexec in adını değiştir.
yada kart okuyucun varsa onunla değiştir
şimdi mmc takılıyken aç SX1 i. sorun düzeldiyse otomatik başlayan prolardan biridir
Benim 1GB hafıza kartım çalışmıyor ama sadece benim telefonda gerçi hjacker arkadaşım ilgilenecek ti ama belki başka yardım eden de olur hafıza kartı biçimlendir diyor sonra evet diyorum 1-2 saniyede biçimlendiriyor adını koy diyor koyuyorum sonra işlem iptal edildi diyor sonra hafıza kartı bozuk diyor mesele kısaca bu eehhh şimdi yardımları görelim
arkadaşlar şu zımbırtının hoparlörü sx1'e olurmu daha önce gören veya deneyen oldu mu acaba elimde bozuk bir tane var da parçalamak istiyor canım Big Grin
[Image: 3650.jpg]
Olur tabii ki ... daha önce kullandığımız 66** serisi ile aynı Wink

hiç durma direk dal Big Grin Big Grin
cmert Wrote:Olur tabii ki ... daha önce kullandığımız 66** serisi ile aynı Wink

hiç durma direk dal Big Grin Big Grin

eyvallah coşkum Thumbup
bu arada parça lazım olursa ... Big Grin
Tuş takımını alabilirim, kız arkadaşa kolye yaparım Big Grin Big Grin
el emeği, göz nuru Toungue Toungue
cmert Wrote:Tuş takımını alabilirim, kız arkadaşa kolye yaparım Big Grin Big Grin
el emeği, göz nuru Toungue Toungue

kızın kolunu kirletme fena dayak yersin bak sx1'inkiler olsa neyse ne şöyle inci gibi Big Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's