Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 Teknik Sorular -
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
kolye demiştim ama neyse ... Big Grin Big Grin
omurkorkmaz Wrote:Benim 1GB hafıza kartım çalışmıyor ama sadece benim telefonda gerçi hjacker arkadaşım ilgilenecek ti ama belki başka yardım eden de olur hafıza kartı biçimlendir diyor sonra evet diyorum 1-2 saniyede biçimlendiriyor adını koy diyor koyuyorum sonra işlem iptal edildi diyor sonra hafıza kartı bozuk diyor mesele kısaca bu eehhh  şimdi yardımları görelim

Hımm.Adaş bir de kart okuyucu ile format at.Hafıza kartı gerçekten bozuk. Big Grin
Sorun mainboardda ... maalesef düşünüldüğü gibi kartta değil ... Sad

Ömer abi iyi bilir bu sorunu, aynı sorundan muzdaripti bi ara ve serviste boardı değişmişti ...

pc de SX1ini tanımıyorsa kesin tanı koyabilirim ...
cmert Wrote:Sorun mainboardda ... maalesef düşünüldüğü gibi kartta değil ... Sad

Ömer abi iyi bilir bu sorunu, aynı sorundan muzdaripti bi ara ve serviste boardı değişmişti ...

eğer öyleyse inşallah garantisi vardır, aksi takdirde hafıza kartsız ve pc senkronizasyonsuz kullanmak zorunda kalırsın çünkü board bayaa bir pahalı ki onu da bulabilirsen Sorry
cmert Wrote:Sorun mainboardda ... maalesef düşünüldüğü gibi kartta değil ... Sad

Bir seferinde benim eski sx1 de bu sorundan muzdaripti.Ama benim sorun mainboarddandı.
Ama arkadaşın anlattığından sorunun karttan olduğu sonucunu çıkardım.
Umarım mainboarddan değildir... Sad
robotica Wrote:

Bir seferinde benim eski sx1 de bu sorundan muzdaripti.Ama benim sorun mainboarddandı.
Ama arkadaşın anlattığından sorunun karttan olduğu sonucunu çıkardım.
Umarım mainboarddan değildir... Sad

önerileriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler yalnızca bilgisayara tanıtma işi kaldı diğer bütün yolları denedim olmadı böylede olmazsa bordu değiştiren hjacker arkadaşa telefonu geri yolluyacam demektir çünkü hafıza kartsız sx1 hiç bir şey
Sad
Cihazı bana göndermek istiyorsanız problem yok. Zaten benden size gitmeden önce testi yapıldı o cihazın.
Ben elimdeki mmc ile denedim gayet güzel çalışıyordu. Bence siz başka bir kartla deneyip sorunu bana tekrar bildirin.
en KISA ZAMANDA baska kartla deneyip sizi arayacağımdan emin olabilirsiniz ayrıca 2 vidası eksikti onuda ben tamamladım Smile bende vida çoookkk Smile
blink hönk!!!
2 vidası eksik sx1 göndermek ve ben blink
başka kartlarıda görmedi bende bugun sabah kargoya verip yolluyorum açıklama yazdım
hafıza kartınıda yolluyorum ama sorun benim hafıza kartımda olsaydı başka telefonlar ve bilgisyar da benim hafıza kartını tanımazdı oysa hepsi tanıyor ve işlem yapabiliyorum neyse bu sorunu çözeceğinizden eminim
Arkadaşlar tel kapalı iken şarj oluyor ama telefon açıldığında telefon şarj almamış gibi ötüyor?Ama şarj olmuş.Açık şarjda bu problem yok.

yeni fw ve format işe yaramadı.
yani açık şarj edip tele taktığında şarj olmuş gösteriyor mu?
Evet.
Kardeş o çokta önemli deil Wink bazen ful boş gösteriyor ama saatlerce gidiyor batarya Wink bu arada bende birşey soracağım;kulaklık dönüştürücüler var nevaria.comda,onlar sx1e uyarmı acaba?
berkant10 Wrote:iyi günler
sx1 e 6610 buzzeri taktığımzda ses kalitesi nasıl oluyor ses seviyesinde anlaşıılır bir bir biçimde artış oluyor mu ayrıca 6610 buzzerinin da ses patchi yapıldıktan sonra sx1 inorjinal hoarlörü gibi patlama oranı yüksek mi?

pardon yanliş soruya cvp verdim
slm arkadaşlar!
yaklaşık 2 senedir sx1 kullanıyorum.telefonu 1 ay öncesine kadar 16 mb mmc kart ve orj. fw yuklu olarak kullanıyodum.Smile 1 ay once bi arkadaşım sayesinde bu siteyi keşfettim.hemen fw15-up4 ü yükledim ve sorunsuz çalıştırdım.tabiii telefonun özelliklerini keşfedince hemen gidip 512rs-mmc kingston marka bi kart aldım ancak kart telefonda 475mb gorunuyo bunun formatlanma yuzunden olduğunu duşunuyorum. bunun dışında karta hiçbi şekilde data kablosuyla 60 mb den fazla bişey atamadım.kartı 60mbden fazla kullanamıyorum.herhangi bi kart okuyucuyla denemedim ancak sorun oldugunu sanmıyorum.kart orj. kingston acaba bu problemi daha once yasyan arkadaslar varsa bana yardım edebilir mi ne yapmalıyım?
Bence sen en kısa zamanda bir tane kart okuyucusu (8 ytl)al ve data kablosu ile veri alışverişini son ihtimal olarak gör
Bu arada 512 mb lık kart bende de 497 mb. olarak görünüyor.
bu bence çok önemli bir sorun değil hatta sorun da değil
donanım üreticileri için mega = 1.000.000 dur . yani 512.000.000 byte = 512 mb
ama pc yada SX1 için mega = ( 2 üzeri 20 ) = 1.048.576 . yani 512.000.000 byte 488 mb
teknik açıklama için çok teşekkür ederim
Big Grin
bendeToungue

Popcorn
gerçekten güsel açıklama teknik açıdan saoalsın...
riciderim efem Smile
35cem35 Wrote:Bence sen en kısa zamanda bir tane kart okuyucusu (8 ytl)al ve data kablosu ile veri alışverişini son ihtimal olarak gör
Bu arada 512 mb lık kart bende de 497 mb. olarak görünüyor.
bu bence çok önemli bir sorun değil hatta sorun da değil

teşekkurler arkadaşlar mesaj yerine ulaştı...8ytl cevabını alınca fiyatlarını bilmedigim icin biraz sasırdım acıkcası.neyse en kısa zamanda bende ediniyim demekki bundan sonra cokca ihtiyacım olacak..Smile
beyler mmc kart alırken piyasa malı almayın.! alırsanız ( KINGSTON, STORMAX vb,bilinen mmc almaya dikkat etmek lazım en ideal 1 gb kıngston...
ya marka o kadarda onemlı deıl aslıdna
artık her elektronıgın 2 yıl garantısı var ajan
bendekinin markası bıle bellı deıl 1gb ama babalar gibi çalışıo yani
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's