Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 Teknik Sorular -
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
erkahn Wrote:ya marka o kadarda onemlı deıl aslıdna
artık her elektronıgın 2 yıl garantısı var ajan
bendekinin markası bıle bellı deıl 1gb ama babalar gibi çalışıo yani

:cray:kardeş1 sene önce piyasa malı mmc aldım şuan arızalı şimdi 1 gb kıngston,stormex :thumbup:mmc alacam kullananlar çok iyi oldugunu bilirler.
ya bu sx1 için düzgün bir video kaydedici yokmu kendininki hem sınırlı hemde karanlık ortamda ii çekmiyo bulduğum diğer programlarda 3gp kayıt etmiyo başka fortmatta yapıyo kayıdı bana bir yardım
ya arkadaşlar bu blustreamer diye bi program var ya, onu uygulayamadım ya ben yani bi telefonu camera bi telefonu izleyici yapamadım bilen varsa lütfen bi yazarmı acep Smile
arkadaşlar elimde iki adet flash arızası olan sx1 var. k.maraşta bunları yaptıramadım. nerelere yaptırabiliriz.  ne tavsiye edersiniz. yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim. Sad
Merhaba benim sorunum sx1 i fw yükleme modunda açınca bilgisayar teli görmüyor değişik pc lerde ve farklı data kabloluarıyla denedim olmuyor... Telefonda nasıl bir problem olmuş olabilir... kendim halledebilirmiyim... Telefonda nurani 15 yüklü... yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
sorun donanımsal, yapabileceğin birşey yok.SX1 in 2 boardından biri arızalı ( anaboard veya tuş boardı )

Umarım bulunduğun yerde SX1 den anlayan bir servis vardır Whistling
cmert Wrote:sorun donanımsal, yapabileceğin birşey yok.SX1 in 2 boardından biri arızalı ( anaboard veya tuş boardı )

Umarım bulunduğun yerde SX1 den anlayan bir servis vardır Whistling

teşekkürler yardımın için... Buralarda anlayan yok Smile kart sıkışmıştı içine biraz içeri doğru ittim ondan oldu o zaman Sad artık güle güle sx1 deme zamanı geldi sanırım Smile
Yazdığına göre anaboard üzerindeki dirençlerden biri uçmuştur.Anlayan biri için çözümü basit bir sorun, hemen vazgeçmek olmaz Smile
@cmert kardeş up 4 plus da a) nın help klasörü içindeki rescoviewer ne işe yarıyor acaba
rescoview programının yardım dosyası, tek başına bir işe yaramıyor.
bu defa mesaj yanlış yerde Excl
@cmert dostum okumadan yazmışım tekrar özür bu arada özürlerimi kabul etmeyi unutma
Kabul kabul Big Grin
Big Grin@adigehalil kardeş bu patch lerin bazılarını up 4 üme eklesem apatcher le nasıl ekleyebilirim
"Patch and SXP® editor" kısmına mı eklemem gerekir nasıl yapmam gerekir anlatabilirmisin ayrıca a,z sürücüsünü bazı özelliklerini nasıl degiştirebilirim!!!!
yardım edersen sevinirim ThumbupYahoo
neyse derdime çare bulamadım herkese iyi akşamlar
Arkadaşlar bu sayfada emeği geçen bütün arkadaşlara bütün samimiyetimle teşekkür ediyorum.Sx1'imde hoparlör sorunundan dolayı başımı çok ağrıttı.
Yirmi güne yakın serviste kalan ve bu sayfada sizlerden edindiğim bilgilerden telefoncuya özellikle sorunun höparlörün kısa devreye sebep olmasından kaynaklandığını belirtmeme rahmen(ses kesilmesi,telefonun kapanması ve bazende açılmaması) böyle bir şeyin olamayacağını ve tavsiyesinin telefonu çöpe atmak olduğunu belirtmişti.Bende sinirlenip ^ya hep ya hiç^ deyip ilk defa bir telefonun kapağını açtım ve sonuç olarak tahmin ettiğim gibi {zafer,zafer benimdir diyebilenindir}=tek kelimeyle harika oldu.
firatyesil Wrote:Arkadaşlar bu sayfada emeği geçen bütün arkadaşlara bütün samimiyetimle teşekkür ediyorum.Sx1'imde hoparlör sorunundan dolayı başımı çok ağrıttı.
Yirmi güne yakın serviste kalan ve bu sayfada sizlerden edindiğim bilgilerden telefoncuya özellikle sorunun höparlörün kısa devreye sebep olmasından kaynaklandığını belirtmeme rahmen(ses kesilmesi,telefonun kapanması ve bazende açılmaması) böyle bir şeyin olamayacağını ve tavsiyesinin telefonu çöpe atmak olduğunu belirtmişti.Bende sinirlenip ^ya hep ya hiç^ deyip ilk defa bir telefonun kapağını açtım ve sonuç olarak tahmin ettiğim gibi {zafer,zafer benimdir diyebilenindir}=tek kelimeyle harika oldu.
Telefou açmazsan tamir edemezsin,telefonu tamir etmezsen,kapağı açıp iyice anlamazsan tam olarak kullanamazsın asla!Nokia 3220 vardı elimde,arada beyaz ekran geliyodu,format işe yaramıyodu ve kablosu yüzlerce milyon olduğu için alıpta yazılım atmıyordum,kısaca tam kullanamıyordum ve sinir oluyodum,Sx1i aldığımdan beri kurcalıyorum Big Grin Toungue Cool
dosya yoneticisinde system diye bi dosya oldugundan temaların buraya kopyalanması gerektiginden falan bahsedilio, bende c yada e klasorlerinde system diye bi dosya yok yardım edebilir misiniz?
var ama sen göremiyorsun. en basitinden "fexplorer" yükle görürsün
Büyük ihtimal official bir FW kullandığı için görmesi zaten bir işe yaramayacak Smile
cmert Wrote:Büyük ihtimal official bir FW kullandığı için görmesi zaten bir işe yaramayacak Smile

dooru ya , nası düşünemedim Shy
Bugun 1 heyecanla displex aramaya ciktim fakat onun yerine 3 milyona gsmsonax cizik giderici aldim telefona uyguladim alt tus takimina da uyguladim bastirarak
sonuc fena degildi ama teli actigimda sx1 in alt tus takiminin sag ve sol secim tuslari dokunmatikken simdi 2 side guzel basmiyor kuvvet gerektiriyor 1 tanesi hatta Sad icini acmadan halledebilirmiyim yada cozum yolu olarak ne yapabilirim simdiden saolun
Bahsi geçen maddeyi uygularken fazla bastırdıysan, tuş kontaklarını yerinden oynatmış olabilirsin, teknik müdahale olmadan çözmen oldukça zor.
içini aç bi temizle yerine oturttur ajan
cmert Wrote:Büyük ihtimal official bir FW kullandığı için görmesi zaten bir işe yaramayacak Smile

peki tema yuklemem için yeni bi fw mi yuklemem gerekio çözüm nedir??
evet
forumda var mesela cmert up 4 gibi
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's