06-26-2007, 12:10 PM
06-27-2007, 01:41 PM
cmert telefonum şuan açıldı bende şarza taktım sımkart takılı deil şuanda yapabilecegim işlemlerele sanırsam telefonun hayatı kurtulabilir ama nasıl yapacagım yardımcı olurmusun bana please...
07-14-2007, 11:03 PM
İyi akşamlar arkadaşlar elimde 3660 var acaba bunun ekranı sx1 e olurmu ?
07-15-2007, 12:50 PM
takdir sizin 
3650 / 3660
![[Image: LCD_Nokia3650_3620_3660_3600.jpg]](http://www.mobilephone-spares.com/images/LCD_Nokia3650_3620_3660_3600.jpg)
SX1
![[Image: lcd_SX1.jpg]](http://www.phonesandmore.nl/images/lcd_SX1.jpg)

3650 / 3660
![[Image: LCD_Nokia3650_3620_3660_3600.jpg]](http://www.mobilephone-spares.com/images/LCD_Nokia3650_3620_3660_3600.jpg)
SX1
![[Image: lcd_SX1.jpg]](http://www.phonesandmore.nl/images/lcd_SX1.jpg)
07-16-2007, 02:00 PM
tamam üstad o zaman şöyle diyelim siemens in başka büyük ekran telefonları vardı onlarınki olurmu?Birde onlardan birinin içini görmüştüm hatta reklamında futbol sahası vardı.Büyük ekranlı diyordu m65 olabilir.Onun kamerası bizimkiyle aynı ancak 1 megapikseldi.Onu değiştirebilirmiyiz?
07-16-2007, 04:33 PM
SX1 in mikrofon, titreşim motoru vs. gibi ufak tefek parçaları haricinde tüm parçaları özeldir.diğer modellerle ortak değildir.
07-18-2007, 04:38 PM
sx1 e uygulama yükleyemiyorum .sis uzantili baska denemedim tema falan
hafiza kartimi kabul etmiyor halbuki calisiyor
kendi hafizasina attigim programlarda yüklemeye basliyor ve "yükleme tamamlanamadi" diyor ne yapmaliyim??
hafiza kartimi kabul etmiyor halbuki calisiyor
kendi hafizasina attigim programlarda yüklemeye basliyor ve "yükleme tamamlanamadi" diyor ne yapmaliyim??
07-18-2007, 05:12 PM
c: sürücüsünün hafızasının dolu olmadığından emin misin?
07-18-2007, 05:16 PM
yok degil fw yeni yüklüyoreum veya format atiyorum snra deniyorum ayni c bos ama tamamlanamadi diyor
07-19-2007, 01:54 AM
hmm...hiç karşılaşmadığım bir sorun.yüklemeye caliştigin uygulama bozuk olabilir mi?gerci .sis leri yükleyemiyorum demişsin...
07-21-2007, 11:16 PM
tlf hafizam c 12 mb olmus isteyerek yapmadim ve program yükleyememe sebebimin bundan dolayi kaynaklandigi düsüncesindeyim
"yükleme tamamlanamadi" iletisi veriyordu nasil düseltebilirim eski orginal hafizami istiyorum ben
"yükleme tamamlanamadi" iletisi veriyordu nasil düseltebilirim eski orginal hafizami istiyorum ben

07-21-2007, 11:24 PM
coskuya basvuralım...gerci öm kapasitesi de dolmus ama buradan görür heralde

07-22-2007, 12:19 PM
foruma atılan her mesajı görürüm ben merak etmeyin 
@smayl
cihaza format atıp durumu kontrol et, sorun devam ediyorsa başka MMC ile durum kontrolü yap

@smayl
cihaza format atıp durumu kontrol et, sorun devam ediyorsa başka MMC ile durum kontrolü yap

07-23-2007, 06:02 PM
arkadaşlar telefonumun güvenlik kodunu unuttuğum için uğraşlarım sonucu telefonumu kilitledim. Geçen gün teknosa da DCA-500 seri kablo buldum, sanırım x-55 kablosu olarak denilen kablo buydu. Telefonumun TP li olduğunu zannederek (çünkü geçen sene özgür e tamir ettirmiştim o da tp yaptığını falan yazmıştı ama sanırım yapmamış) freia ile flash atmak istediğimde açma-kapama tuşuna basıp tetikleme yapmama rağmen bilgisayar telefonu algılamıyor ve flash atıp güvenlik kodunu kıramıyorum.
Sizce sorun dediğim olaydanmı kaynaklanıyor yoksa kablodanmı?
Foruma attığım önceki mesajımı da yazayım aşağıya

alplord Wrote:vallah benq siemens müşteri hizmetlerini aradım, verdikleri kodu telefon yemedi. Cihaz üzerindeki imei no su ile arka kapaktaki de tutuyor. Beni istanbul başarıya yönlendirdiler, orasıylada uğraşmak istemiyorum. Zaten telefonun garantisi de bitti, test pointte yaptırmıştım offffff
07-24-2007, 11:51 PM
uçak modunu sx1 imde çalıştırıyorum telikapatıp sim kartı cıkarıp açın diyor açtığımda sim takın dıyo bunu nasıl calıştıra bilirim acaba
07-25-2007, 02:26 AM
Programı kaldırıp tekrar kurun. Arasıra böle hatalar verebiliyor. Gördüğüm kadarıyla pek stabil bir pro değil maalesef.
07-27-2007, 10:00 AM
alplord Wrote:arkadaşlar telefonumun güvenlik kodunu unuttuğum için uğraşlarım sonucu telefonumu kilitledim. Geçen gün teknosa da DCA-500 seri kablo buldum, sanırım x-55 kablosu olarak denilen kablo buydu. Telefonumun TP li olduğunu zannederek (çünkü geçen sene özgür e tamir ettirmiştim o da tp yaptığını falan yazmıştı ama sanırım yapmamış) freia ile flash atmak istediğimde açma-kapama tuşuna basıp tetikleme yapmama rağmen bilgisayar telefonu algılamıyor ve flash atıp güvenlik kodunu kıramıyorum.
alplord Wrote:vallah benq siemens müşteri hizmetlerini aradım, verdikleri kodu telefon yemedi. Cihaz üzerindeki imei no su ile arka kapaktaki de tutuyor. Beni istanbul başarıya yönlendirdiler, orasıylada uğraşmak istemiyorum. Zaten telefonun garantisi de bitti, test pointte yaptırmıştım offffff
Yok mu bu sorun hakkında bir bilgisi olan? Coşku herhangi bir önerin varmı?
07-27-2007, 02:49 PM
freia dan aldığın hatanın nedeni kullandığın kablonun orjinal olması.flash işlemleri için yan sanayi bir x55 kablo kullanman gerekir.şu haliyle cihazında TP olsa bile işlm yapamazsın 

07-27-2007, 03:56 PM
bi güvenklik kodu için freia ile mi uğraşıcaksın?????
güvenlik kodunu başka yollarlada bulabilirsin kırdırabilirsin programları var servis var
var da var...
güvenlik kodunu başka yollarlada bulabilirsin kırdırabilirsin programları var servis var
var da var...
07-28-2007, 12:03 PM
bulunduğum yerde güvenlik kodunu kıracak bir telefoncu yok maalesef. Olanlarda başarı servisine göndeririz dediler uğraşmak istemiyorlar. Varsa eğer Güvenlik kodunu kıran program ben bulamadım. Başarı servisinden verilen kodta olmamıştı. yan sanayi kabloyuda çok aradım ama bulamadım.
08-07-2007, 05:06 PM
![[Image: hata2hq3.jpg]](http://img256.imageshack.us/img256/1446/hata2hq3.jpg)
![[Image: hata1ku1.jpg]](http://img354.imageshack.us/img354/3151/hata1ku1.jpg)
Arkadaşlar bu hatanın ne demek olduğu konusunda bir fikri olan var mı
Telsim sim kartta bu hata çıkıyor ve telefon açılmıyor.08-07-2007, 05:34 PM
valla düşünüyorum düşünüyorum ama mantıklı bir açıklama bulamıyorum 
SIM kartın kontakları temiz mi ?

SIM kartın kontakları temiz mi ?
08-07-2007, 06:33 PM
@robotica
bu uyuz yunanların dilini nerden buldun allasen?başka sim kart ile açıp dilini türkçe yapamiyomusun telefonun?
bu uyuz yunanların dilini nerden buldun allasen?başka sim kart ile açıp dilini türkçe yapamiyomusun telefonun?
08-08-2007, 06:52 PM
valla dostum benim ilginç bir telsim sim kartım var,ilk geldiği günlerde dili otomatik seçince telefon ingilizce oluyordu,sonradan yunanca oldu
(vodafone oldu ya ondan mı ne
) Telefonun sim kartını tekrardan sokup çıkardım ve düzeldi şimdilik.
(vodafone oldu ya ondan mı ne
) Telefonun sim kartını tekrardan sokup çıkardım ve düzeldi şimdilik.09-09-2007, 07:45 AM
telefon bozuldu yine
sx1 i swup modunda açtım pc usb aygıtı gördü driver yükledi fw update ettim ama tel yine çalışmıyo, tekrar fw update etmeyi denedim şimdide swup modda açıyorum ama pc ye taktığımda aygıtı görmüyo dolayısıyla yüklemede yapamıyorum neden olabilir acaba
sx1 i swup modunda açtım pc usb aygıtı gördü driver yükledi fw update ettim ama tel yine çalışmıyo, tekrar fw update etmeyi denedim şimdide swup modda açıyorum ama pc ye taktığımda aygıtı görmüyo dolayısıyla yüklemede yapamıyorum neden olabilir acaba